LG Optimus Black Sorunları ve Çözümleri Hakkında ! Ana Konu

Sponsorlu Bağlantılar

Sorunlarınız Çözüldümü ?

• Evet

Kullanılan: 7 30.4%
  • Hayır

Kullanılan: 16 69.6%

• Kullanılan toplam oy
    23
quiet_young55

quiet_young55

Üye
Arkadaşlar Optimus Black için V20B sürümü çıktı LG Mobile Updateden yükleyebilirsiniz...

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Dostum, bilgilendirme için.. V20B yükliyen arkadaşlar var ise yorumlarını alalım please. :)

adem-t

adem-t

Üye
Ben pek bi değişiklik göremedim:)

SmAriq KraL

Üye
Merhaba arkadaşlar. Yabancı rom olarak V10C romunu kullanıyorum. Orjinal V20B ye geçmek istiyorum. Ancak Lg Updater'dan yüklemesini yapamıyorum yabancı rom olduğu için. Orjinal V10C gibi bir versiyona geçmem gerekli. Orjinal linkini bilen var mı ? Ayrıca smartflashtool ile yüklemem gerekiyor. KDZ ile yüklenmiyor.

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal romların adresi imzamda mevcut idi :)

SmAriq KraL

Üye
Güzel de KDZ işlemi ile yapamıyorum :) Smart Flash Tool lazım bana

optiq

Üye
v20bde task manager daha cok ram gosterıyor tek degısıklık bunu gorebıldım eskıden 80-90 cıvarıydı suan 180 -170 cıvarında gezıyor ram

SmAriq KraL

Üye
Hemen indirip deniyim. Hangi versiyonu bu ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
uygulama sadece versiyonunu bilmiyorum, test et bakalım işine yarıyacak mı

SmAriq KraL

Üye
O link sayesinde başka bir yer buldum. Orada orjinal V20B'yi buldum hemde smart flash tool olarak. Kısacası çözüm durumu. Ancak radyo için bir yer buldum ve root istiyor telefona. V20B yi rootlamam lazım bunun bir yolu var mıdır ?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
O link sayesinde başka bir yer buldum. Orada orjinal V20B'yi buldum hemde smart flash tool olarak. Kısacası çözüm durumu. Ancak radyo için bir yer buldum ve root istiyor telefona. V20B yi rootlamam lazım bunun bir yolu var mıdır ?

v20b için sanmıyorum şuan için root işlemi olsun :)

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
Beyler V20O çıkmış avrupa için, bilgisi olan varmıdır ? Dün akşam bende v20B yapayım dedim :S güncelleme olayına bir girdim kdz ile uğraşmadan pat v20O oldu :) Şaşırdım..

quiet_young55

quiet_young55

Üye
Beyler V20O çıkmış avrupa için, bilgisi olan varmıdır ? Dün akşam bende v20B yapayım dedim :S güncelleme olayına bir girdim kdz ile uğraşmadan pat v20O oldu :) Şaşırdım..

Nasıl bi şey o v20b ile arasında fark varmı...?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
valla 20b yükliyecek sandım, 20O yükleyince arada fark varmı yok mu öğrenemedim :S

ermisares

ermisares

Üye
Uzun süredir Optimus Black kullanıcısıyım. Telefon tek sorunu dışında çok güzel. İlk aldığımda Ram'inde 200 mb boş yer oluyordu rahat. Şimdilerde oyun filan yükledim 100 mb kalıyor boş yer. Task Killer programı kapasa da otomatik olarak geri açılıyor. Root yapmaya da korkuyorum. Şöyle adam gibi çözümünü bilen var mı ya da fazla uğraştırmadan root edebilir miyim?
Android 2.3 ve v20c

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
V20 Rootları hakkında şuan için bir bilgim yok nedir ne değildir ama tek tıkla root olayı sanırım henüz çıkmadı

EyezBerg

Üye
Merhaba. 2.3.4 güncellemesini yaptıktan sonra ekran düğmelerinin ışıkları birkaç sn sonra sönmeye başladı. 2.2 deki gibi ekran açık olduğu sürece yanmasını istiyorum. Bunu sağlayabilen var mı, nasıl yapabilirim?

technoshark

technoshark

Üye
    Konu Sahibi
o sürelerden yana benimde şikayetim var gerçekten, nasıl düzeltileceği konusunda birşey bulamadığım için gittim tekrardan 2.2.2 kurdum.

turkuaz12

Üye
acaba bana on screen programının linkini bulabilecek kimse varmı?

Üst Alt