Nokia C6-01 - HTC Salsa

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 - HTC Salsa
Arkadaşlar Nokia C6-01'im + 100 TL ile HTC Salsa takasını yapayım mı görüşleriniz nelerdir?

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
KArdeşim ben c5-03 kullanıyorum buna rağmen çözünürlük daha iyi salsadan c6 da 8 mp kamera var flashlı ve htc salsa
256.000 renkli c6 ise 16.000.000 renk farkı görüyosun umarım Salsa çözünürlük 320 x 480 piksel C6 ise 360 x 640 piksel kısacası her yönüyle c6 eziyor salsayı bilmiyorum dış görünüşü salsanın iyi gibi ama c6 nın hakkını yeme bence paranı çöpe atma c6 iyi ama illa değiştiricem diyorsan nokiadan şaşma N97 felan bakın takasa girersen daha iyi bir nokia alabilirsin

sphone

sphone

Üye
htc nin adı yeter sen 100 tl farkla bulabiliyorsan al kaçırma bende bu sıralar htc siz kaldım krizdeyim:d

Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
Android'e geçmek istediğim için düşünüyorum yoksa telefonumdan memnun sayılırım...

----------Eklendi @ 01:27:01 ---------- Yazıldı @ 00:32:37 ----------

KArdeşim ben c5-03 kullanıyorum buna rağmen çözünürlük daha iyi salsadan c6 da 8 mp kamera var flashlı ve htc salsa
256.000 renkli c6 ise 16.000.000 renk farkı görüyosun umarım Salsa çözünürlük 320 x 480 piksel C6 ise 360 x 640 piksel kısacası her yönüyle c6 eziyor salsayı bilmiyorum dış görünüşü salsanın iyi gibi ama c6 nın hakkını yeme bence paranı çöpe atma c6 iyi ama illa değiştiricem diyorsan nokiadan şaşma N97 felan bakın takasa girersen daha iyi bir nokia alabilirsin
Bence C6-01'in artıları 8 MP kamera, 360x640 çözünürlük, 10.2 bağlantı hızı, renk ikisinde de 16 Milyon...
HTC Salsa'nın ise Android işletim sistemi, 512 MB Ram'i, 800 Mhz işlemcisi

zotacing

zotacing

Üye
HTC'nin adı yeter cidden düşünmen hata

Ns_Lion

Ns_Lion

Üye
Aklını kullan derim. C6-01 öle yabana atılacak tel deil

bikere şık + kamera güzel + çalıştırmadığı uygulama yok + kibar +(artı) sı çok fazla htc de güzel ama. değişme derim.

Belki değişirsin ama ilerde mutlaka farkı görüp pişman olursun.

FOREVER C6-01 <3

Kadir Cem

Kadir Cem

Üye
Android'e geçmek istediğim için düşünüyorum yoksa telefonumdan memnun sayılırım...

----------Eklendi @ 01:27:01 ---------- Yazıldı @ 00:32:37 ----------

Bence C6-01'in artıları 8 MP kamera, 360x640 çözünürlük, 10.2 bağlantı hızı, renk ikisinde de 16 Milyon...
HTC Salsa'nın ise Android işletim sistemi, 512 MB Ram'i, 800 Mhz işlemcisi
HTC Salsa 16 milyon değil renk Htc ne arkadaşlar şimdi parayı çöpe atarsın en iyisi nokia şaşma derim işlemci felan bahsediyosun symbian kötü değil mhz nerdeyse aynı ama Nokia ile HtC karşılaştırılamaz

Boran20

Boran20

Üye
    Konu Sahibi
HTC Salsa 16 milyon değil renk Htc ne arkadaşlar şimdi parayı çöpe atarsın en iyisi nokia şaşma derim işlemci felan bahsediyosun symbian kötü değil mhz nerdeyse aynı ama Nokia ile HtC karşılaştırılamaz
Zaten arkadaş vazgeçti takasdan... :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...