Biraz önce bi offscreen uygulaması yüklemeyi denedim. Yüklenmedi.

Hafıza kartı nerde ya giremiyorum

Program kurulmuyor internete baglanıyor
5800 achor v2 yükledim sorunum var - MaxiCep aynı sorun bendede var niye acaba.
) Normalde pek yazmam ama bu cfw'yi takip ediyorum ve anladığım kadarıyla yeni sürüm çıkaracaksın ? 
Telefonu açarken gözüken resim sinirlerimi bozuyor ya. Gemi çapası mıdır nedir ismini de bilmiyorum
Onun yerine daha ekşınlı bi giriş yapabilirsen süper olur 
Şu ana kadar problemsiz kullandığım tek cfw için ikinci yorumu yapıyorum) Normalde pek yazmam ama bu cfw'yi takip ediyorum ve anladığım kadarıyla yeni sürüm çıkaracaksın ?
Bi isteğim var eğer değerlendirirsen memnun olurumTelefonu açarken gözüken resim sinirlerimi bozuyor ya. Gemi çapası mıdır nedir ismini de bilmiyorum
Onun yerine daha ekşınlı bi giriş yapabilirsen süper olur
Bir de bu aralar tuş kilidi sorunu çıktı bende ama pek önemli değil. Arada, yandan tuşu kilitlerken ekran kararıyo tekrar açılıyo kilitlenmeden.
) tuşun kilitlenmeyip tekrar açılması c6 portlu cfwlerde olan bir sorun bir tek benim cfwde yok yni tüm cfwlerde var ve malesef çözümü yok 
usta bunun bi c6 v42 portlusunu denesen ya. 1-2 gündür c6 v42 kullanıyorum ben rasim bi cfw yapmış. sanki v60 a oranla daha iyi performansı var gibi geldi. Ne dersin?

1 ay çok be usta ne yaptın ya2 haftada çıkarıver deneme sürüşünde ben de yer alayım
Ayrıca o açılıştaki çapa harbiden çok kaba
senin imzan bir yerde o çapa, tamam kalsın orda ama biraz daha estetik olsa hiç fena olmaz
![]()

1 ay çok uzun bi süreymiş yav42 falan ben pek anlamıyorum ısındım bu cfw'ye
açılıştaki çapayı biraz değiştirsen falan bari, kalitesi düşük bi resim midir nedir bozuk gibi gözüküyo
zor bi iş değildir diye düşündüğümden istiyorum bunu
Sırf açılıştaki çapa yüzünden telefonu kapatıp açmıyorum nerdeyse
![]()

4. aşamadaki dosyayı belgelerde bulamıyor kardeğim ne yapmalıyım ?(dosyayı çıkardım downloada)

teşekkürler![]()