Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Mert045

Mert045

Üye
Biraz önce bi offscreen uygulaması yüklemeyi denedim. Yüklenmedi.

solidago46

solidago46

Üye
Hafıza kartı nerde ya giremiyorum

solidago46

solidago46

Üye
Program kurulmuyor internete baglanıyor

dready112

dready112

Üye
Şu ana kadar problemsiz kullandığım tek cfw için ikinci yorumu yapıyorum :)) Normalde pek yazmam ama bu cfw'yi takip ediyorum ve anladığım kadarıyla yeni sürüm çıkaracaksın ? :)
Bi isteğim var eğer değerlendirirsen memnun olurum :) Telefonu açarken gözüken resim sinirlerimi bozuyor ya. Gemi çapası mıdır nedir ismini de bilmiyorum :D Onun yerine daha ekşınlı bi giriş yapabilirsen süper olur :)
Bir de bu aralar tuş kilidi sorunu çıktı bende ama pek önemli değil. Arada, yandan tuşu kilitlerken ekran kararıyo tekrar açılıyo kilitlenmeden.

cafer-abi

Üye
usta bunun bi c6 v42 portlusunu denesen ya. 1-2 gündür c6 v42 kullanıyorum ben rasim bi cfw yapmış. sanki v60 a oranla daha iyi performansı var gibi geldi. Ne dersin?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Şu ana kadar problemsiz kullandığım tek cfw için ikinci yorumu yapıyorum :)) Normalde pek yazmam ama bu cfw'yi takip ediyorum ve anladığım kadarıyla yeni sürüm çıkaracaksın ? :)
Bi isteğim var eğer değerlendirirsen memnun olurum :) Telefonu açarken gözüken resim sinirlerimi bozuyor ya. Gemi çapası mıdır nedir ismini de bilmiyorum :D Onun yerine daha ekşınlı bi giriş yapabilirsen süper olur :)
Bir de bu aralar tuş kilidi sorunu çıktı bende ama pek önemli değil. Arada, yandan tuşu kilitlerken ekran kararıyo tekrar açılıyo kilitlenmeden.

photoshoptan pek anlamam cfw ismine uygun sade birşey olsun istemiştim anchor ingilizce çapa anlamına geliyor açılış ekranınada ilgli bişey yaptım (yün markası anchorla karıştırmayın lütfen:D) tuşun kilitlenmeyip tekrar açılması c6 portlu cfwlerde olan bir sorun bir tek benim cfwde yok yni tüm cfwlerde var ve malesef çözümü yok :(

----------Eklendi @ 22:55:11 ---------- Yazıldı @ 22:53:54 ----------

usta bunun bi c6 v42 portlusunu denesen ya. 1-2 gündür c6 v42 kullanıyorum ben rasim bi cfw yapmış. sanki v60 a oranla daha iyi performansı var gibi geldi. Ne dersin?

diğer versiyonda c6 v42 portunu kullanacağım zaten 1 ay sonra yeni cfw hazır olur :oke:

cafer-abi

Üye
1 ay çok be usta ne yaptın ya :D 2 haftada çıkarıver deneme sürüşünde ben de yer alayım :D Ayrıca o açılıştaki çapa harbiden çok kaba :D senin imzan bir yerde o çapa, tamam kalsın orda ama biraz daha estetik olsa hiç fena olmaz :D

dready112

dready112

Üye
1 ay çok uzun bi süreymiş ya :D v42 falan ben pek anlamıyorum ısındım bu cfw'ye :D açılıştaki çapayı biraz değiştirsen falan bari, kalitesi düşük bi resim midir nedir bozuk gibi gözüküyo :D zor bi iş değildir diye düşündüğümden istiyorum bunu :) Sırf açılıştaki çapa yüzünden telefonu kapatıp açmıyorum nerdeyse :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
1 ay çok be usta ne yaptın ya :D 2 haftada çıkarıver deneme sürüşünde ben de yer alayım :D Ayrıca o açılıştaki çapa harbiden çok kaba :D senin imzan bir yerde o çapa, tamam kalsın orda ama biraz daha estetik olsa hiç fena olmaz :D

okul yoğun sınavlar başlıcak yakında kendime de zaman ayırmam lazım bu işler çok zaman alıyo sınavlar biter bitmez başlıcam cfw yapımına :oke:

----------Eklendi @ 23:05:28 ---------- Yazıldı @ 23:03:32 ----------

1 ay çok uzun bi süreymiş ya :D v42 falan ben pek anlamıyorum ısındım bu cfw'ye :D açılıştaki çapayı biraz değiştirsen falan bari, kalitesi düşük bi resim midir nedir bozuk gibi gözüküyo :D zor bi iş değildir diye düşündüğümden istiyorum bunu :) Sırf açılıştaki çapa yüzünden telefonu kapatıp açmıyorum nerdeyse :D

abartma yahu sadece açılış ve kapanış yani resmin kalitesi bozuk değil de biraz düzenleme yapsam daha düzgün bir açılış resmi olur :oke:

• Beğen
Tepkiler: dready112 ve cafer-abi

hakan erçelik

Üye
4. aşamadaki dosyayı belgelerde bulamıyor kardeğim ne yapmalıyım ?(dosyayı çıkardım downloada)

hakan erçelik

Üye
teşekkürler :)

hakan erçelik

Üye
arkadaşım ben cwf yi yükledim hi. bir şey değişmedi tekrar deneyeceğim.yardımların için sağol :)