Telefonu garantiye vericem ama ..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu garantiye vericem ama ..?
Arkadaşlar. Yandaki tuş kilidi mandal mı diyorsunuz ne diyorsunuz. İşte o bozuldu. 1 kere çekiyorum önce tuşu kilitliyor sonra açıyor. (Yani 2 kere basmış gibi algılıyor.) Bende garanti vereyim dedim..
Ama sorun şu.

Telefon hackli. Birsürü şey yükledim. Widget ve unsigned birkaç uygulama. Ayrıca menü 4x5 yaptım. Bunları silip mi vereyim. Sorun olur mu direk mi vereyim.

faruk26kuraf

Üye
aynısı bende olmaya başladı kapattım açtıktan sonra duzeldı

----------Eklendi @ 21:05:38 ---------- Yazıldı @ 21:03:26 ----------

fabrıka ayarlarına dön duzelır yazılımsal

06kubilay06

06kubilay06

Üye
garantide onla ilgilenmezler mandal fiziksel sorundur mantıksal bir sorun olmadıgı için direk gonderebilirsin

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Mandal zaten eskiden çok sertti elimle açamıyordum. Tırnakla açabiliyordum. Birden yumuşadı. Sonra böyle oldu. Değiştirsinler ya. Veririm haftasonu akşamına alırm.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
telefonun mandalını sanırım hor kullanmıssın yanı mandalın oynar kısmına toz veya ekmek kırıgı gıbı bırsey gırmısır buna dikkat et ;)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
06kubilay06

06kubilay06

Üye
bırıde çıkıp demezkı ben bozdum mandal çok kalıtelıydı suc benım demez yanı hep mal dadiktir zaten :aha: ama sen farketmeden ufak bir kırntı mandala gırmıs olabılır

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
bırıde çıkıp demezkı ben bozdum mandal çok kalıtelıydı suc benım demez yanı hep mal dadiktir zaten :aha: ama sen farketmeden ufak bir kırntı mandala gırmıs olabılır

Ben bozsam ben bozdum derim ki :) Telefona hayvan gibi davranıyorum zten. Jelatin yok. Kab yok vb :D

Ama mandal kısmı benlik değil ilk aldığımda bozuktu ve başka nokia yoktu değişim yapamadım :(

06kubilay06

06kubilay06

Üye
garantıye gonder sen en ıyısıde konu kapansın :D

06kubilay06

06kubilay06

Üye
pazar kapali olur :

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Bence gönderme çünkü yazılım dan kaynaklı bir çok kişide Belle yükledikten sonra çıktı bu olay

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bence garantiye gonder elinden baska bir sey gelmiyorsa

Akatsuki

Akatsuki

Üye
Benim telefonuda dokunmatik yüzünden gönderdim 4. hafta oldu geri gelmedi. Telefoncuya her sorduğumda bu hafta içi gelecek diyip duruyor. Uzun süre bekleyebileceksen gönder :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
pazar kapali olur :

Açık açık.

Bence gönderme çünkü yazılım dan kaynaklı bir çok kişide Belle yükledikten sonra çıktı bu olay

bence garantiye gonder elinden baska bir sey gelmiyorsa

Göndericem hafta sonu.

Benim telefonuda dokunmatik yüzünden gönderdim 4. hafta oldu geri gelmedi. Telefoncuya her sorduğumda bu hafta içi gelecek diyip duruyor. Uzun süre bekleyebileceksen gönder :)

Verdiğim gün alırım. Ya da ertesi gün. Şuana kadar diğer nokia telefonumu hoparlörden dolayı 2 kere falan verdim. Hepsini ertesi gün aldım. Bu daha kolay bir sorun o yüzden erken alırım sanırım.

yusuf_bey

yusuf_bey

Üye
kardeşim sen orjinal fw yükle de garnti olsun

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
bellaya geçtiksen sonra bunu bende de yaptı silikon kılıf kullanırken oluyor genellikle silikon kılıf olmadığında zaman hiç denk gelmedi

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim sen orjinal fw yükle de garnti olsun

O kadar programı kaybetmek istemiyorum. Kabul etmezlerse yükler getiririm derim.

bellaya geçtiksen sonra bunu bende de yaptı silikon kılıf kullanırken oluyor genellikle silikon kılıf olmadığında zaman hiç denk gelmedi

Belle, bella değil :)

Kılıf falan kullanmıyorum. Dün dışardayken sinir etti telefon çarpıvercektim yere.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
:D telefonu düşürdün bir sefer o yüzden kullanıyorum

06kubilay06

06kubilay06

Üye
garantiye gonderde kapansın şu onu eger garantıde bır soru olursa tekrar burdan bıze danış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt