Telefonu garantiye vericem ama ..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akatsuki

Akatsuki

Üye

Verdiğim gün alırım. Ya da ertesi gün. Şuana kadar diğer nokia telefonumu hoparlörden dolayı 2 kere falan verdim. Hepsini ertesi gün aldım. Bu daha kolay bir sorun o yüzden erken alırım sanırım.

O zaman benim telefonu niye 4 haftadır esir aldılar :D Hergün soruyorum adam illalah diyip dükanı üstüme yapacak :D

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
O zaman benim telefonu niye 4 haftadır esir aldılar :D Hergün soruyorum adam illalah diyip dükanı üstüme yapacak :D

Bilemem valla :D Burda Nokia Shop var. Orada yapıyorlar bu işlemleri. Bir yere göndermedikleri için hemen yapıp verebiliyorlar.

sincarezindan

sincarezindan

Üye
garantiye gonderebilirsin sorun olmaz

06kubilay06

06kubilay06

Üye
en iyisi garanti veyada nokia shop cunku teknık servısler bır seyden cakmıyorlar ugrasıyolar telefonu ıcıne edıyolar sonrada haftalarca ıcıne ettıklerı parcayı beklıyorlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nokia shoplarda teknık servıs var zaten

06kubilay06

06kubilay06

Üye
ama orjinal teknık servis shoplardaki bırde 2. el telefon satan tamirciler var dükkanın ekranına teknık servis yazıp telden anlamayıpta ıcıne eden

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onlar taktik servis onlara bakarsan garantili yapıyoruz derler ama verdıklerı garantı yetkılı teknık servısle alakası yok ve o yerlere verilen telın garantısı iptal olur

06kubilay06

06kubilay06

Üye
en ıyısı shop a vermek

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
telefon garanti verdin mi ne oldu benımde bu gunlerde çok yapıyor telefon tuş kilidi açıyorum normalde ama açılmıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
süreklı tuş kilidını kullanmak sorun yaratabilıyor quick lock dıye bir uygulama var magazadan onu indirip kullan çok basit bir uygulama

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
eveet kilit tuşu dandik gerçekten ince ve oynuyor 5800'larınkki bile daha sağlam kalın hep istedigin gibi asılıyosun :D bence servise vermeden önce bi bak slide unlock bubbles gibi programlarda oluyor bazen düzelmezse bi format at öyle dene her türlü formatı orda yiyecek zaten olmazsa götürürsün

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
telefon garanti verdin mi ne oldu benımde bu gunlerde çok yapıyor telefon tuş kilidi açıyorum normalde ama açılmıyor

Vermedim. 10 15 günde gelir diyorlar. Teknik servisi kapatmışlar buradaki. Taa nerelere yürüttüler beni..

süreklı tuş kilidını kullanmak sorun yaratabilıyor quick lock dıye bir uygulama var magazadan onu indirip kullan çok basit bir uygulama

Bakayım bi.

eveet kilit tuşu dandik gerçekten ince ve oynuyor 5800'larınkki bile daha sağlam kalın hep istedigin gibi asılıyosun :D bence servise vermeden önce bi bak slide unlock bubbles gibi programlarda oluyor bazen düzelmezse bi format at öyle dene her türlü formatı orda yiyecek zaten olmazsa götürürsün

Evet ya dandik . Programlar şarj yiyor ya.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dediğim uygulamanın hicbir etkisi yok şarja,ayarları bile yok dokundunmu kilitlıyo ekranı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dediğim uygulamanın hicbir etkisi yok şarja,ayarları bile yok dokundunmu kilitlıyo ekranı

doğru ben çok kullandım onu şimdide extra buton kullanıyorum böylece menü tuşunuda kullanmıyorum açık uygulamaları görmek için süper gerçekten tavsiye ederim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt