Galaxy S II için Android 4.0 Ice Cream Sandwich çıkış tarihi resmen duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galaxy S II için Android 4.0 Ice Cream Sandwich çıkış tarihi resmen duyuruldu
galaxy s2 ice cream sandwich, galaxy s2 ice cream sandwich yükleme, galaxy s2 ice cream sandwich çıkış tarihi

Galaxy s 2 için bir türlü gelmek bilmeyen ve hakkında bir çok söylentinin dolaştığı Android 4 Ice Cream Sandwich yazılım güncellemesi hakkında nihayet resmi bir açıklama geldi

Samsung’un İsrail tabanlı resmi Facebook sayfasından yapılan bilgilendirmeye göre, Ice Cream Sandwich, 15 Mart günü indirilmeye açılacak.

Tablet bilgisayar özelliklerini akıllı telefonlarla buluşturan en son Android sürümü olan Ice Cream Sandwich in gellmesiyle kullanıcılar Google'nin geliştirdiği en son yeniliklerden faydalanabilecekler.

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve -efşan

fnldstntn

Üye
Hadi hayırlısı...Bizim güncelleme hala bie muamma...:ağlarım:

FlaxLy

FlaxLy

Üye
İnş gelir :) Teşekkürler.

ekorotti

ekorotti

Üye
kiesde yayınlanıcak yani ?

karayel90

karayel90

Üye
Galaxy s zor be bence ama cyanogen belki çıkarmıştır yada çıkaracaktır

restless16

restless16

Üye
Galaxy s zor be bence ama cyanogen belki çıkarmıştır yada çıkaracaktır
benim bir yerde okuduğuma göre galaxy s ide kapsıyo olması lazım google ın amacı tableb pc, telefon vs hepsinde uyum içinde çalışabilen bir program yayınlamak diye biliyorum .

yayınlanma haberi avrupa içindir heralde önemli olan türkiyede ne zaman yayınlanacak? ben hala 2.3.3 kullanıyorum , avrupanın bu kadar gerisinden takip ediyorsak ics hayal gibi 2012 de:off:

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
benim bir yerde okuduğuma göre galaxy s ide kapsıyo olması lazım google ın amacı tableb pc, telefon vs hepsinde uyum içinde çalışabilen bir program yayınlamak diye biliyorum .

yayınlanma haberi avrupa içindir heralde önemli olan türkiyede ne zaman yayınlanacak? ben hala 2.3.3 kullanıyorum , avrupanın bu kadar gerisinden takip ediyorsak ics hayal gibi 2012 de:off:
S 2 kullanıyorsanız 2.3.6 yı yüklemenizi tavsiye ederim, belirgin şekilde stabil olmuş ve açılışta çok hızlı ..

• Beğen
Tepkiler: restless16
ekorotti

ekorotti

Üye
Evet ben aldıgım gun kıesten 2.3.6 guncellemesını yaptım stabıl ve hızlı ınsallah yakında ıcs guncellemesını de yapıcaz :)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Gurkan911

Gurkan911

Üye
kiesten nasil versiyon yukleme yapiyosunuz? bende 2.3.4 surum var takiyorum bagliyorum kiese ama nokia suitten farksiz bi program :)

ekorotti

ekorotti

Üye
Samsungun sıtesınden kıesı ındır kur , usb ıle yelı bagla , sol menude telefonun ısmı cıkıcak otaya tıklayınca ortada bı buton var frımware ypdteydı ısmı sanırım (programı ınh dılde kullanmanı tavsıye ederım) bas butona telı kontrol edıcek download yapıcak bı sure . Sonra otomatık yukluyo 2.3.6 yı (telden. bukdar anlatabıldım.

ozgur_473

Üye
sII kullanicilarina mujde :)

restless16

restless16

Üye

S 2 kullanıyorsanız 2.3.6 yı yüklemenizi tavsiye ederim, belirgin şekilde stabil olmuş ve açılışta çok hızlı ..
ben kies i kullanmıyorum ordan güncellemeyide hiç denemedim aslında :) , n8 den sonra kies biraz kötü geldi çok ağır gibi , atvsiyenizi dinliyip deniyorum şimdi , teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben kies i kullanmıyorum ordan güncellemeyide hiç denemedim aslında :) , n8 den sonra kies biraz kötü geldi çok ağır gibi , atvsiyenizi dinliyip deniyorum şimdi , teşekkürler.

Bende Android cihaz kullanmaya yeni başladım, güncellemenin en kolay yolu bence kies, herşeyi kendisi yapıyor. :) Ama uygulamanın açılışı filan biraz yavaş ve sorunlu ..

ayhan2000

ayhan2000

Üye
:tşk:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt