Galaxy S8, duyuru ve çıkış tarihi ile fiyatı hakkında bilgiler geldi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Galaxy S8, duyuru ve çıkış tarihi ile fiyatı hakkında bilgiler geldi
Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8'in duyurulacağı ve satışa sunulacağı tarih ile fiyatı için bazı iddialar geldi.



Samsung, bu sene arka arkaya yeni modellerle adından çoktan söz ettirmeye başladı ve önümüzdeki günlerde de yeni modeller firma tarafından sunulmaya devam edecek. Yakın zamanda gelmesi beklenen en önemli akıllı telefon ise firmanın yeni amiral gemisi olurken, bu cihazın Galaxy S8 adı ile pazara sunulması bekleniyor.

Daha önceki dönemlerde Samsung, Galaxy S modellerini duyurmak için İspanya, Barcelona'da her sene düzenlenen MWC, Mobil Dünya Kongresi'ni tercih etmişti. Bu sene de Galaxy S8'in Şubat sonunda MWC 2017'de duyurulabileceğine yönelik bilgiler gelse de farklı iddialar da ortaya çıkıyor.

Daha önce yaptığı başarılı sızıntılarla adından söz ettiren Twitter kullanıcısı @Ricciolo1, şimdi de Galaxy S8 hakkında bazı iddialar da bulundu. @Ricciolo1, Galaxy S8'in MWC 2017'de yer alacağını ancak halka açık değil, kısıtlı sayıda önemli kişilere sunulacağını belirtirken, halka açık duyurunun ise 29 Mart tarihinde gerçekleştirileceğini kaydediyor.

Ayrıca Galaxy S8'in piyasaya sunulacağı tarihi de 17. hafta (24 - 30 Nisan) olarak ifade eden @Ricciolo1 yeni üst seviye modelin fiyatını da 849$ olarak listelemiş.

İddialara göre Samsung Galaxy S8, 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile gelecek. Ayrıca Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacak olan akıllı telefonun 6GB sistem belleği ve 256GB'a kadar dahili veri kapasitesi içereceği de belirtilmekte. Android Nougat üzerinde çalışacak olan akıllı telefon 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile gelecek.

Ayrıca 6.2" ekran sahip Galaxy S8 Plus da aynı etkinlikte gün yüzüne çıkabilir.

Galaxy S8, duyuru ve çıkış tarihi ile fiyatı hakkında bilgiler geldi
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve Muhammed CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Arka kamerası yine 12 mp mi olcak ?
Biz 23 mp gibi çıkar diye beklerken yine aynısımı. Tamam 12 mp farklı kamera ama 25 mp felan çıkartması düşünürken bu kötü olmuş.
 


Üst Alt