SAMSUNG S3353 (Ch@t 335) Destek ve Paylaşım Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

glsh_b

Üye
tamam tesekkur ederim :)
biliyorum cok soru sordum ama bu konulardan hic anlamiyorum opera miniyi nerden indirip nasil kuracagim telefona :/

minoo

minoo

Üye

Bunu yükle cepten. Uygulamalara atıyor zaten doğrudan. Gir uygulamaya, programı aç. 'Yükleniyor' yazısı çıktığı zaman trackpad'i sürekli hareket ettirmen lazım. Çubuğun ilerlediğini görürsün o zaman. Öyle kuruluyor. Yer imleri ekleyebilirsin istediğin sayfaları.

glsh_b

Üye
Tamamdır operayı kurdum yardımınız icin tesekkur ederim. :)
ama bu operada sayfalar cok gec açılıyor sizlerde de oyle mi acaba bi sayfa acmaya calısıyorum neredeyse 10dk bekletiyor.:/

dawnman67

Üye
Yükleniyorda takılıyo benim de ya :(( trackpadla özleş leştim artık nerdeyse. 6.5 u bi kullanamadım uf

minoo

minoo

Üye
Tamamdır operayı kurdum yardımınız icin tesekkur ederim. :)
ama bu operada sayfalar cok gec açılıyor sizlerde de oyle mi acaba bi sayfa acmaya calısıyorum neredeyse 10dk bekletiyor.:/

Hayır benden gayet hızlı :hmmm

----------Eklendi @ 15:50:45 ---------- Yazıldı @ 15:50:02 ----------

Yükleniyorda takılıyo benim de ya :(( trackpadla özleş leştim artık nerdeyse. 6.5 u bi kullanamadım uf

Benimki 6.0 :hmmm

lavbali

Üye
opera 6.5 den yaziyorum gayet memnunum istedigim tum ozellikler var

geceyry

Üye
ARKADASLAR bu telefonu nasil modem olarak tanitip internete giriceğiz ya. Ne indirmem gerekiyor ???

lavbali

Üye
ARKADASLAR bu telefonu nasil modem olarak tanitip internete giriceğiz ya. Ne indirmem gerekiyor ???

modem olarak kullanmak cok kolay.samsung sitesinden net working isimli bir program ile tek tiklama ile giriyorsun.cepten yaziyorum k.bakma yoksa ayrintili anlatirdim.imkanin varsa az bakiver.modem olarak kullanmak cok kolay

geceyry

Üye
Arkadslar benim telefonun ortasindaki dokunmatigi varya. Sag sol yukari asagi yapmaya yarayan dokunmatik yuze . Arada calisiyor arada calismiyor ama clismdigi zamanlar batarya tak cikar yapiyorum duzeliyor. Sizce neyden dolayi boyle olmustur yardim edermisiniz

minoo

minoo

Üye
Arkadslar benim telefonun ortasindaki dokunmatigi varya. Sag sol yukari asagi yapmaya yarayan dokunmatik yuze . Arada calisiyor arada calismiyor ama clismdigi zamanlar batarya tak cikar yapiyorum duzeliyor. Sizce neyden dolayi boyle olmustur yardim edermisiniz

Garantisi devam ediyorsa gönder, yapılır o. Benim trackpad de kendi kafasına göre hareket edip duruyor. Sola sola gidiyor :zzz:

• Beğen
Tepkiler: beurself

geceyry

Üye
Garantisi devam ediyorda ben bunu nasil garantiye gonderecem. Arkdasin birinden aldim ben telefoncudan degil. Garanti belgesi var ama nasil gonderecem biliyorum

lavbali

Üye

garanti varsa yolla derim.bende boyle 1 sorun yok

minoo

minoo

Üye
Garantisi devam ediyorda ben bunu nasil garantiye gonderecem. Arkdasin birinden aldim ben telefoncudan degil. Garanti belgesi var ama nasil gonderecem biliyorum

Garanti belgen elindeyse onunla birlikte telefonu herhangi bir Samsung Garanti Merkezine götür. Zaten garanti belgesinin arkasında garanti merkezlerinin adresleri, telefonları yazar. Olmadı netten bak, sana en yakın merkeze götür. Yapıldığı zaman da sms ile bilgi veriyorlar zaten. Başka tel bulmayı unutma kendine telefon garantideyken :D

geceyry

Üye
Tsk ederimde ben mobilim ya. Hatay/ Dortyolda verebilecegim biyer varmi acaba benim icin arastirabilirmisin rica etsem zahmet olmaz ise

minoo

minoo

Üye
Adres olarak bulamadım ya :(
Ama Samsung Çağrı Merkezi'nin telefonu var. İstersen arayıp sorabilirsin. Yardımcı olurlar.

444 77 11

geceyry

Üye
Cok tesekkur ederim kardesim ararim az sonra

minoo

minoo

Üye
Rica ederim arkadaşım.

jetstood

Üye
Beyler foursquare kullanıyor musunuz?
Bulamadım bi indiremedim ya????*
yardımcı olun

minoo

minoo

Üye
O ne? İlk defa duyuyorum :ehe

namlı baykuş

Üye
O ne? İlk defa duyuyorum :ehe

foursquare bilinmez mi ya :) nerede olduğunu bildiiriyorsun, check-in yaparak. çok gerekli birşey. ama ne yazık ki uygulaması bizim telefonda çalışmaz ondan mobile olarak giriyorum ben.

Üst Alt