Tamamdır operayı kurdum yardımınız icin tesekkur ederim.
ama bu operada sayfalar cok gec açılıyor sizlerde de oyle mi acaba bi sayfa acmaya calısıyorum neredeyse 10dk bekletiyor.:/

Yükleniyorda takılıyo benim de ya( trackpadla özleş leştim artık nerdeyse. 6.5 u bi kullanamadım uf

ARKADASLAR bu telefonu nasil modem olarak tanitip internete giriceğiz ya. Ne indirmem gerekiyor ???
Arkadslar benim telefonun ortasindaki dokunmatigi varya. Sag sol yukari asagi yapmaya yarayan dokunmatik yuze . Arada calisiyor arada calismiyor ama clismdigi zamanlar batarya tak cikar yapiyorum duzeliyor. Sizce neyden dolayi boyle olmustur yardim edermisiniz

Arkadslar benim telefonun ortasindaki dokunmatigi varya. Sag sol yukari asagi yapmaya yarayan dokunmatik yuze . Arada calisiyor arada calismiyor ama clismdigi zamanlar batarya tak cikar yapiyorum duzeliyor. Sizce neyden dolayi boyle olmustur yardim edermisiniz
Garantisi devam ediyorda ben bunu nasil garantiye gonderecem. Arkdasin birinden aldim ben telefoncudan degil. Garanti belgesi var ama nasil gonderecem biliyorum

O ne? İlk defa duyuyorum![]()
nerede olduğunu bildiiriyorsun, check-in yaparak. çok gerekli birşey. ama ne yazık ki uygulaması bizim telefonda çalışmaz ondan mobile olarak giriyorum ben.