AvansTL açık değilse ondan yapamıyor dedim AvansTL kapalıysa aç anlamında. Sende tam tersi daha avansTL kapatma ayarı verdin
----------Eklendi @ 16:07:52 ---------- Yazıldı @ 16:07:13 ----------
Facebook&twitter gibi çeşitli net paketlerinden birinde aboneliğin varsa olmaz.
İptal ettim dün

PARDON TERS MANTIK OLDU.. AFEDERSİNİptal ettim dün

ÖNEMLİ DEĞİL SEZER BN NERDE ÇALIŞTIĞIMI SÖYLEMEYİMDE İLK KAMPANYA VE FIRSATLARDAN BİZİM HABERİMİZ OLUR.. KONU ALTINDA DA YALAN VS DEMEYİN DEMİŞTİM AMA ÖNEMLİ DEĞİ CANIN SAĞOLSUN
kesin reklam ajansında falan çalışıyosun
hızı nasıl acaba cepnet gibimi ?
Konuyu açan arkadaşa yalancı diyip hatta konusunu şikayet edip o kişiyi zan altında bırakanlar şimdi bu kampanyayı içine sinerek katılabilecekler mi ? Tamam yanlış bilgi diyebilirsin tepkinide gösterebilirsin ama o kişiye hakaret bazında ithamlarda bulunmak hiçte doğru değil.
Burada demek istediğim bir konuda emin olmadan kimseyi karalamayın. Tükürdüğünü yalayanlardan olmayın.
özür dilemek tükürdüğünü yalamakmı ? Nolursa olsun özür dileyebilmeli insan dye düşünüyorum
hakkımı helal ediyorum gençler merak etmeyinsezer insan hatasını kabul ederse benim gözümde en değerli insan olur.. Kimseye kırgın değilim en azından ileride ki yaptığım yeni kampanya paylasimlarında desteğinizi esirgemeyin benim için yeterli..