__Vodafone'den büyük fırsat 1 ay ücretsiz internet__

Sponsorlu Bağlantılar

SezerKoc

SezerKoc

Üye
QUANTİN kardeş özür dilerim vodafone sitesinde göremeyince yalan zannettim malum böle yalan haber yapan çok var

furkan5800

furkan5800

Üye
AvansTL açık değilse ondan yapamıyor dedim AvansTL kapalıysa aç anlamında. Sende tam tersi daha avansTL kapatma ayarı verdin :)

----------Eklendi @ 16:07:52 ---------- Yazıldı @ 16:07:13 ----------

Facebook&twitter gibi çeşitli net paketlerinden birinde aboneliğin varsa olmaz.

İptal ettim dün

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
İptal ettim dün

İptal etmekle olmaz. Paketinizin süresinin bitmiş olması gerekli. Örneğin ayın 8inde bir data paketiniz vardı böyle twitter facebok paketi gibi iptal etsenizde diğer ayın 8 inde bitişini beklemeniz gerekiyor yeni bir kampanyadan falan yararlanabilmek için.

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
ÖNEMLİ DEĞİL SEZER BN NERDE ÇALIŞTIĞIMI SÖYLEMEYİMDE İLK KAMPANYA VE FIRSATLARDAN BİZİM HABERİMİZ OLUR.. KONU ALTINDA DA YALAN VS DEMEYİN DEMİŞTİM AMA ÖNEMLİ DEĞİ CANIN SAĞOLSUN :alkis

----------Eklendi @ 16:53:27 ---------- Yazıldı @ 16:51:11 ----------

ARKADAŞLAR ÜCRETSİZ FACEBOOK VEYA TWİTTER PAKETİNİZ OLSA DAHİ KAMPANYADAN FAYDALANAMAZSINIZ. TAVSİYEM İSE İPTAL FT YAZIN 3636 YA GÖNDERİN.. İNŞALLAH İPTAL TARİHİ 5 MART - 5 NİSAN ARASINDADIR DA ÜCRETSİZ KULLANMAYA BAŞLARSINIZ :good:

----------Eklendi @ 16:55:31 ---------- Yazıldı @ 16:53:27 ----------

İptal ettim dün
PARDON TERS MANTIK OLDU.. AFEDERSİN :islik

SezerKoc

SezerKoc

Üye
ya ama vodafonun sitesinde süper internet paketine sahip dğlseniz yazıyo FT paketi süper internet paketinemi giriyo

----------Eklendi @ 17:14:06 ---------- Yazıldı @ 17:09:23 ----------

ÖNEMLİ DEĞİL SEZER BN NERDE ÇALIŞTIĞIMI SÖYLEMEYİMDE İLK KAMPANYA VE FIRSATLARDAN BİZİM HABERİMİZ OLUR.. KONU ALTINDA DA YALAN VS DEMEYİN DEMİŞTİM AMA ÖNEMLİ DEĞİ CANIN SAĞOLSUN :alkis

kesin reklam ajansında falan çalışıyosun

furkan5800

furkan5800

Üye
neyse ayın 16 sında yapıcam

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konuyu açan arkadaşa yalancı diyip hatta konusunu şikayet edip o kişiyi zan altında bırakanlar şimdi bu kampanyayı içine sinerek katılabilecekler mi ? Tamam yanlış bilgi diyebilirsin tepkinide gösterebilirsin ama o kişiye hakaret bazında ithamlarda bulunmak hiçte doğru değil.

Burada demek istediğim bir konuda emin olmadan kimseyi karalamayın. Tükürdüğünü yalayanlardan olmayın.

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
iyi ya güzel oldu bütün arkadaşlara söyledim onlarda aldı

furkan5800

furkan5800

Üye
sen aldınmı dangerboy

RonnsenBob

RonnsenBob

Üye
hızı nasıl acaba cepnet gibimi ?

SezerKoc

SezerKoc

Üye
Konuyu açan arkadaşa yalancı diyip hatta konusunu şikayet edip o kişiyi zan altında bırakanlar şimdi bu kampanyayı içine sinerek katılabilecekler mi ? Tamam yanlış bilgi diyebilirsin tepkinide gösterebilirsin ama o kişiye hakaret bazında ithamlarda bulunmak hiçte doğru değil.

Burada demek istediğim bir konuda emin olmadan kimseyi karalamayın. Tükürdüğünü yalayanlardan olmayın.

özür dilemek tükürdüğünü yalamakmı ? Nolursa olsun özür dileyebilmeli insan dye düşünüyorum

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye

özür dilemek tükürdüğünü yalamakmı ? Nolursa olsun özür dileyebilmeli insan dye düşünüyorum

Sen doğrusunu yaptın ben senin için demedim zaten. İleride böyle hatalara düşülmesin diye genel söyledim.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
tamam gençler sakin olun. :oke:

SezerKoc

SezerKoc

Üye
tamam

crazydange

crazydange

Üye
Kullanmaya basladım :D

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
hakkımı helal ediyorum gençler merak etmeyin :) sezer insan hatasını kabul ederse benim gözümde en değerli insan olur.. Kimseye kırgın değilim en azından ileride ki yaptığım yeni kampanya paylasimlarında desteğinizi esirgemeyin benim için yeterli..

SezerKoc

SezerKoc

Üye
hakkımı helal ediyorum gençler merak etmeyin :) sezer insan hatasını kabul ederse benim gözümde en değerli insan olur.. Kimseye kırgın değilim en azından ileride ki yaptığım yeni kampanya paylasimlarında desteğinizi esirgemeyin benim için yeterli..

desteğm sonsuz bundan snra :)

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
furkan5800 kullanıcısından da açıklama beklerdim ama nese önemli değil artık haberin kesinliği kanıtlandı ya acaba kampanyadan vazgeçildi kaygısından kurtuldum :/

furkan5800

furkan5800

Üye
kardes bende özür dilerim tm var bole bişide ben yapamadım hakkını helal et

Üst Alt