__Vodafone'den büyük fırsat 1 ay ücretsiz internet__

Sponsorlu Bağlantılar

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
handler kullananlar da faydalanabiliyor mesela ben :) mevcut internet paketi olanlara mobil tv yi bedava kullanması için mesaj geliyor...

SezerKoc

SezerKoc

Üye
internet paketim falan yokki benim

furkan5800

furkan5800

Üye
yok ole bisi kafa bulma

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
benimde yok fakat internet geldi..

SezerKoc

SezerKoc

Üye
sallama be rütbe kasmak içn açtın dmi bu konuyu vodafonun sitesinde ble yok hala bu haber.iki tanede daha hesap açtn seni dğru söylymş gbi göstrmek için

----------Eklendi @ 11:00:54 ---------- Yazıldı @ 11:00:04 ----------

:bann:

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
millet yazıp gönderiyor bu sabah bn yaptım internet geldi kimseyi kandırma niyetim de yok. istersen adminlere de şikayet et ve bilmeden de konuşma rütbe ile ne işim olur amaç yararlı olmak taze bilgi vermek

askci74

askci74

Üye
Evet yalan yanlış yok anneminkinden yaptım oldu geldi :) teşekkürler

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
eve gidince kardeşimin hattından yapacam olursa buraya yazarım..

furkan5800

furkan5800

Üye
bari adam gibi yalan uydur

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Konu hakkında ve konu içeriğindeki mesajlar hakkında şikayet bildirimi yapılmış. Konuda bahsedilen ücretsiz internet için herhangi bir deneme yapmadım. Konu içeriğinde bu kampanya/paket 'e katılabilenler olmuş katılamayanlar olmuş. Elbette bu kısıtlamalar gibi bir çok nedenden oluşabilir.

Öncelikle konuda herhangi bir aykırı durum olmadığı için konu silinmesi veya kilitlemesi yapmayacağım.
Konunun güvenilirliği açısından bahsedilen ücretsiz interneti alan arkadaşlar konu başındaki 'Beğen' butonunu tıklayarak konuya olan güvenin arttırılmasını sağlayabilirler.

Not: Bu tür kampanyalar bir zaman dilimi içinde yapılmaktadır. Kampanya/paket ile ilgili katılım süresi dolması gibi durumlar oluşabilir.

----------Eklendi @ 14:26:47 ---------- Yazıldı @ 14:14:48 ----------

Biraz önce konu hakkında Vodafone.com.tr den açıklamayı gördüm. İlgili arkadaşlarımızdan biri de konuyu forumumuzda bugün itibariyle açmış bulunuyor konuya http://www.maxicep.com/vodafone-kam...sana-kadar-cepten-hediye-internet-612075.html linkinden ulaşabilirsiniz.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
peki bağlantı hızı nasıl :hmmm

tırojen

Üye
teşekkür kardeş .

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler..

symbian.forever

symbian.forever

Üye
ben alamadım. Mesaj gitmedi. Acaba kontör yok diyemi :hmmm

QUANTİN

QUANTİN

Üye
    Konu Sahibi
Baglantı hızı 7.2 mbs ve hız düşümü olmuyor şimdilik :)

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
ben aldım interneti bilgi için çok teşekküler :)

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
:tşk: şu an kullanıyorum.

Üst Alt