603 Renkli Arka Kapak

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
603 Renkli Arka Kapak
Beyler bayadır 603 için yeşil arka kapak arıyorum ancak hiçbir telefoncuda bulamadım hatta bazı telefoncular 603ü bilmiyorlardı bile.. Sizden ricam Türkiye içerisinde 603 için renkli arka kapak bulabileceğim mağaza ya da sanal alışveriş sitesi falan var mı ?

serseryy44

Üye
Bende 603 alacm siyah/mavi istiyorum fakat siyah beyaz bi de siyah/pembe satıyolar hep. Malatyada nokia mağaza yok bulunduğun ilde nokia mağazasi varsa git sor orda bulma ihtimalin yüksek

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
İl bile değil, ilçede oturuyorum. Nokia bayii de yok malesef. Neyse ben araştırmaya devam edeyim bari. Sağolasın dostum, sonunda yardımcı olan biri çıktı.. Yeşil kapak, bir de yeşil renk bulabilirsem kulaklık almayı düşünüyorum, uyumlu olması için :)

serseryy44

Üye
İnş bulursun :D şimdiki renkleri ne

legend5858

legend5858

Üye
Nerden buldun :D Birde senin arka kapak oynuyor mmu se açma kapama foto çekme bölgesine bastırdın mı gıcırtı geliyor mu.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Nerden buldun :D Birde senin arka kapak oynuyor mmu se açma kapama foto çekme bölgesine bastırdın mı gıcırtı geliyor mu.

o gıcırtı bendede geliyor acayip gıcık oldum o gıcırtıya :D bu arada bende renkli arka kapak arıyorum. Telefon komple siyah içimi baydı valla :D

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bulamadım daha ve aynen o gıcırtı bende de oluyor.. Aynen benim de siyah içimi baydı. Adamlar tanıtımlarda renkli renkli diye başımızın etini yedi. Telefondan çok telefonun kapağı dikkat çekti. Ama hiçbiryerde kapak yok. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu :D

legend5858

legend5858

Üye
Neyse benimki beyaz da öyle baymıyor içi :D

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
ben babama beyaz al demiştim gitmiş siyah almış telefonu. :D bi renkli kapak bulursam telefon renklencek ya biraz ama bulamıyorum

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Güya arka kapağı dilediğimiz gibi renkledirecektik. Piyasada kapak bile yok..

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Güya arka kapağı dilediğimiz gibi renkledirecektik. Piyasada kapak bile yok..

aynen ya. Bulursam yeşil almayı düşünüyorum. Aslında tel beyaz olsaydı yeşille mükemmel olur :)

serseryy44

Üye
Ben 603 alacağm da beyaz mi alsam siyah mı ne dersiniz

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Ben cok kir tutmasindan korktugum icin siyah aldim. Ama boyle de telefon anlasilmiyor. Telefondan gram cakmayan arkadaslarim tus takimini gorunce sazanlama atladi 5800 degil mi bu diye. Eger basa cikabilirim diyorsan beyaz al..

• Beğen
Tepkiler: umt07

serseryy44

Üye
Ben siyah rengi severim koyu renkler hoşuma gidiyo ama beyaz da fena deil siyah/mavi almak istiyorum ama öyle satmıyorlar malesef

umt07

umt07

Üye
Benimde tercihim siyah kasa arka kapak mavi şeklinde bulabilirsem öle alırım ama kasayı beyaz almam oyuntular kir tutar.

ka2000dir

ka2000dir

Üye
ben siyah kasa yeşil kapak almak istiyorum

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Hepimiz istiyoruz ancak bulamıyoruz. Mobilden yapabildiğim kadar araştırma yapıyorum ama net hızım mobil netten dolayı yavaş. Hep beraber araştırsak ? Bulduğumuz sonuçları burada paylaşsak..

umt07

umt07

Üye
AYrı ayrı satılıyormu bilmiorum ama kutunun içerisinden çıkan kapak renkleri farklı olabilir

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Bende birtek siyah kapak çıktı. Ayrıca ayrı ayrı satılıyor. Yoksa o kadar renk sunup yüzüstü bırakmak olmaz

SheFy

SheFy

Üye
Her kutuya bi tane koyuyorlar keşke her renkten koysalar sıkıldıkça değiştirsek

Takipçi Satın Al

Üst Alt