603 Renkli Arka Kapak

Sponsorlu Bağlantılar

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Veya siparis sirasinda sececegimiz ek 1 kapak olsa

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
eğer bulmassam büyük ihtimal kılıf alacağım ama onuda bulamıyorum burdaki dükkanlarda :D

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Aynen abi ya. Hicbirsey yok bu telefona gore, dedigim gibi 603u hic bilmeyen saticilar bile vardi

ANIL29

ANIL29

Üye
arkadaşlar sizden rica etsem 603 ünüzün c hafızasında ne kadar boş yer boşduğunu yazabilir misiniz benim 177 mb ilk aldığıma göre düşük geldi biraz

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
dostum bende toplam 350 mb toplam hafiza vardi. 33 mb kaldi c`de

SheFy

SheFy

Üye
Internette 2gb dio

legend5858

legend5858

Üye
berat_pitt

berat_pitt

Üye
bende siyah kapak arıyom bulamadım arkadaşlar istambula gidecem ama nerde satılıyordur bilen var mı

Otroligt

Otroligt

Üye
Ben beyaz aldım her kullandığım telefon siyah-gri idi. Kapak konusuna gelince de şaşırdım açıkçası burada her renk kapağı kolayca nokia bayiilerinden bulabiliyorum.

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
Bu bolgede Nokia Shop yok maalesef. 603 icin de kapak var mi ?

ANIL29

ANIL29

Üye
Ben beyaz aldım her kullandığım telefon siyah-gri idi. Kapak konusuna gelince de şaşırdım açıkçası burada her renk kapağı kolayca nokia bayiilerinden bulabiliyorum.
ne kadara aldın

~Crusher~

~Crusher~

Üye

Nerden bulabiliriz bizimle paylaşır mısın? :)

tufless

tufless

Üye
İstanbulda Forum istanbulda var diyolar , nettende araştırdım ordan alanlar olmuş , bn gidip bakıyım bi oraya

akondd

akondd

Üye
c hafozası ne kadar büyük olursa telefon o kadar hızlı ve stabil çalışır c hafızasına yugulama yüklemeyin dahili hafızaya yada hafıza kartına yükleyin

Dimi3

Dimi3

Üye
    Konu Sahibi
c hafozası ne kadar büyük olursa telefon o kadar hızlı ve stabil çalışır c hafızasına yugulama yüklemeyin dahili hafızaya yada hafıza kartına yükleyin

Ne alaka dostum :D

AynstaynModeOn

Üye
pendik gazipaşa caddesinde bi nokia shop gördüm oraya sor bir istersen evin yakınsa

emre.arslan1

Üye
Telefonu alalı 11. gün gayet memnunum 1 kere internete girme fırsatım oldu onda da gayet başarılı oyun konusunda hiç sıkıntım yok ama uygulama yükleyemedim hala :(
arka kapağı bende bi kaç yere sordum bende bulamadım ama kapağın altına kapağa zarar vermeyecek bir destekle veye kılıf kullanarak sorunu çözebilirsiniz

Yigit315

Yigit315

Üye
Kimse bulamadı değilmi.

Evet arkadaşlar.Özellikle ankarada oturupda 603 arka kapağı arayanlar. Kendinizi yormayın. Ankara'da bulamadım. nerdeyse tüm toptancılarla görüştüm şuan itibariyle YOK !

lolaman

lolaman

Üye
Kadiköyde oturanlar şanslı olur tepe natiulus da nokia shop var orda tonla kapak var seç beğen al :D birde bizim burda çarşambaları bazar olur orda dolaşıyodum adam yığmış kılıfları 1 tlye satıyo :D ama nerden aldıysa bayağı bi var :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt