En İyi Android Telefon Markası Sizce Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Android Markası Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
En İyi Android Telefon Markası Sizce Hangisidir?
Arkadaşlar Anketimiz tam bir hafta sürecektir.

PriZm

PriZm

Üye
HTC.adamlar gerçekten Androidden anlıyor.

restless16

restless16

Üye
samsung kullanıcısıyım oyumda o yönde tabiki (h) ama htc gittikçe açılıyor , türkiyeye ilk gelen htclerden birini görmüştüm ön yargılarım vardı o zamandan beri ama son modeller gayet başarılı.

Türe

Türe

Üye
Htc

dedereis123

dedereis123

Üye
Samsung bakmam bile malzeme kalitesi diye birşey yok özentilikten başka bir özelliği yok

• Beğen
Tepkiler: DeLi_KaDirrr

DeLi_KaDirrr

Üye
aynen öyLe yarı Nokiadan çalıyor Yarıda İphoneden :)

klongs

klongs

Üye
Samsung bakmam bile malzeme kalitesi diye birşey yok özentilikten başka bir özelliği yok

malzeme kalitesi yok dediğin samsung kendi parçalarını kendi üretebilen tek telefondur üstelik bir çok telefonun parçasınıda samsung yapmaktadır

• Beğen
Tepkiler: FeC!
restless16

restless16

Üye
samsung sadece telefonda parçaları kendi üretmekle kalmıyor plazma televizyonlardada kendi parçasını kendi üreten ender üreticilerden , isterseniz youtube dan dayanıklılık testlerine göz atabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: FeC!
ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
sony ericsson kafamı çok karıştırıyor aslında. Ben simdiye kadar hep nokia kulandım son telefonumda 701. ama artık android denemek istiyorum. bakalım sonuç ne çıkacak. anket sonucuna göre birinci çıkan markanın modelleri arasından kARAR vereceğim

klongs

klongs

Üye
sony ericsson kafamı çok karıştırıyor aslında. Ben simdiye kadar hep nokia kulandım son telefonumda 701. ama artık android denemek istiyorum. bakalım sonuç ne çıkacak. anket sonucuna göre birinci çıkan markanın modelleri arasından kARAR vereceğim

sony ericsonn değil sony olacak

tempestshine

tempestshine

Üye
HTC :oke:

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Htc kullanmadım ama duyumlarıma göre htc'ye oy verdim. Ama samsung'tanda memnunum.

mancukya

Üye
Htc kesinlikle en iyisi degil bunu tartismak bile manasiz yani Htc satin aldim diye burda övmeninde manasi falan yok.
Piyasada en iyi tel su an icin S2 en fazla satan ve androidi bir numaraya getiren firmada tartismasiz samsung S1 ve S2 oldu.
Htc eskiden cok iyi firmaydi son senelerde iyice sapitti sebebleride gayet basit Bootlader kitlemeye kalkmasi, telofonlara android sürüm yükseltmede belirsizlikler, Sense iyice sisirip sacma sapan eklentiler yapilmasi, ayni modelleri sadece köse yuvarlayip cikarip eski modeli sürüm yüklememe vs vs gibi olaylar.
Htc eski Htc degil o yüzden Htc kullaniyorum diye bosa yazmayin bu sene cikaracagi cihazlarda bile hala ICS icin altta tusa gerek yokken o sekidle cikaramya kalkiyor bu sirket malesef seckin alet cikarmayi birakip ucmaya basladi umarim düzelirler neticede bende 5 sene araliksiz Htc kullanmistim.

ByPotter

ByPotter

Üye
Ya beyler... Herkesin düsüncesine saygim sonsuz... Ama burada kullandigniz telin markasina oy atmayalim... Ben SE kullaniyorum... Ama androidde 1 numara bence samsungdur... Bütün herseyi kendi üretiyo.. iphonenin rami bile samsungdur.. Androidinde en stabil halide samsungdadir... Htcnin 1.2 ghzlik sensetion'i ayni özellikleri paylasan galaxy s2 den daha yavas ve daha hantal calisir... Tasarim olarak ise Sony diyorum ben...

karayel90

karayel90

Üye
Samsung ve htc ikiside sağlam malzeme ve yazılım desteği sunan markalar

İncİnat

İncİnat

Üye
htc işini biliyor...

efsane557

efsane557

Üye
Htc