En İyi Android Telefon Markası Sizce Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Android Markası Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
bertinos

bertinos

Üye
Sony diyorum ben :oke:

4yhan

4yhan

Üye
5 Yıldır HTC kullanıyorum. Gayette memnunum. Ben üzerine basa basa HTC diyorum. Samsung malzemeyi kendi üretiyor diyenler kabul ama daldan dala atlamayacaksın bir gün dalın biri kırılır tepe taklak gidersin :) Samsungda telefon var, beyaz esya var, elektronik gurubu var pc gurubu var varda var bu kadar zıplamaması lazım hangi dalı seçti isen o dalda ilerle o dalda başarılı ol :) Bu benim düşüncem

sessiz_fırtına

Üye
Sen birde samsung galaxi s3 e bir bak derim digerleri ile aradaki farkı görürsün incele...

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Bu arada unutmayın ki Android'i Dünyaya tanıtan HTC'dir. Aksini idda eden varsa hodrimeydan :cool

SilentOne

SilentOne

Üye
o konuda hakkisin androidi htc tanitti ama bir turlu adam akilli ilerletemedi

-Emre

-Emre

Üye
5 Yıldır HTC kullanıyorum. Gayette memnunum. Ben üzerine basa basa HTC diyorum. Samsung malzemeyi kendi üretiyor diyenler kabul ama daldan dala atlamayacaksın bir gün dalın biri kırılır tepe taklak gidersin :) Samsungda telefon var, beyaz esya var, elektronik gurubu var pc gurubu var varda var bu kadar zıplamaması lazım hangi dalı seçti isen o dalda ilerle o dalda başarılı ol :) Bu benim düşüncem

Samsung uretim yaptığı tüm dallarda başarılı bence

tuncay_33

Üye
Kesinlikle htc sensation xl üstüne yok...

mancukya

Üye
Samsung uretim yaptığı tüm dallarda başarılı bence

Aynen gidin Samsungun ilk cikardigi tel modellerindeki incelik ve ekran görüntüsüne bakin ve diger tellerin kalinlik ve ekran görüntüsüne bakin. Ayrica Samsung kendi üretiyor islemcisinden, ramine kadar.
Bu milletin cok sevdigi Apple bile Samsungla papaz olunca islemcilerini düzenleyip düzenleyip cikartmak zorunda kaldi adamlar her yaptigi iste basarili ha bu ne kadar sürer orasi ayri konu her cikis inisi olucaktir mutlaka ama su an icin adamlarin cizgisi belli.

LaNegra

Üye
sony arc s almayı duusnuyorum sızce nasıl

Türe

Türe

Üye
Samsung ve hTc

KaRaMsAr pReNs

KaRaMsAr pReNs

Üye
htc özellikle de one x

S_ERKAN36