En İyi Android Telefon Markası Sizce Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Android Markası Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
PriZm

PriZm

Üye
Htc kesinlikle en iyisi degil bunu tartismak bile manasiz yani Htc satin aldim diye burda övmeninde manasi falan yok.
Piyasada en iyi tel su an icin S2 en fazla satan ve androidi bir numaraya getiren firmada tartismasiz samsung S1 ve S2 oldu.
Htc eskiden cok iyi firmaydi son senelerde iyice sapitti sebebleride gayet basit Bootlader kitlemeye kalkmasi, telofonlara android sürüm yükseltmede belirsizlikler, Sense iyice sisirip sacma sapan eklentiler yapilmasi, ayni modelleri sadece köse yuvarlayip cikarip eski modeli sürüm yüklememe vs vs gibi olaylar.
Htc eski Htc degil o yüzden Htc kullaniyorum diye bosa yazmayin bu sene cikaracagi cihazlarda bile hala ICS icin altta tusa gerek yokken o sekidle cikaramya kalkiyor bu sirket malesef seckin alet cikarmayi birakip ucmaya basladi umarim düzelirler neticede bende 5 sene araliksiz Htc kullanmistim.

HTC samsung dan çok daha fazla telefonlarına yazılımsal destek veriyor emin ol ;)
örneğin HTC nin Desire HD telefonu Galaxy S ile neredeyse aynı özelliklerde.ama galaxy s e ics yok,desire'ye var.
ayrıca dokunmatik tuş özelliğinden bahsediyorsun.ona dock deniyor.istersen kapatıp açabilirsin.benim telefonda kapalı şuanda.
2012 En iyi cep telefonu Huwaei kullanıcısı olarak
yani?

klongs

klongs

Üye
samsung geriden gelip öne geçmiş

TheSandwich

Üye
sony ericsson neo v kullaniorum ve memnunum o yüzdn s.e

AggressivePsycho

AggressivePsycho

Üye
samsung galaxy her türlü ;)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Sony

HaqperesT

HaqperesT

Üye
Nokia dan samsunga geçtim diğer telleri bilmediğim için hiç birine oy vermeyeceğim

f_conq

f_conq

Üye
Sony HTC Samsung bu üç markadan samsung bir adım önde görünüyor ancak satış sonrası yazılım desteğinde galiba Sony müşterilerini daha memnun ediyor ve tabi tasarım olarak Sony 1 numara. HTC nin de bütün modelleri birbirinin aynısı gibi ebatları değişik hiç yenilikçi bir firma değil. Şu an xperia neo kullanıyorum galaxy s ile kıyaslarsam xperia neo ama galaxy s2 ile arc yi kıyaslarsam tabiki s2. Telefonları marka bazında değilde model bazında kıyaslarsanız daha iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum...

er12da12l12

Üye
En iyi android sony arkadaşlar bende nokia kullacisiydim en son c7 kullandım şimdi ise sony xperia x10i kullaniyorum çok süper samsung alan başta hata eder en iyisi sony bence

ByPotter

ByPotter

Üye
Sony HTC Samsung bu üç markadan samsung bir adım önde görünüyor ancak satış sonrası yazılım desteğinde galiba Sony müşterilerini daha memnun ediyor ve tabi tasarım olarak Sony 1 numara. HTC nin de bütün modelleri birbirinin aynısı gibi ebatları değişik hiç yenilikçi bir firma değil. Şu an xperia neo kullanıyorum galaxy s ile kıyaslarsam xperia neo ama galaxy s2 ile arc yi kıyaslarsam tabiki s2. Telefonları marka bazında değilde model bazında kıyaslarsanız daha iyi sonuç alırsınız diye düşünüyorum...

katiliyorum...

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Samsung cihazı elime aldığım anda kaliteyi hissedebiliyorum.Teknik serviside mükemmel 7 aydır ace kullanıyorum ne donma nede takılma oldu sürekli internete girerim sarjı mükemmel Samsung Android i çok etkin kullanıyor yıllardır samsung kullanıyorum ve samsung un piyasaya rekabeti getiren marka olduğuna inanıyorum.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
HaTiCe

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
oylamaya katılan herkese teşekkürler. peki samsungun hangi modeli.

PriZm

PriZm

Üye
S2 dir herhalde.

klongs

klongs

Üye
s2 yada note

Türe

Türe

Üye
Benim yeni android favorim Htc One S :oke: telefon karsisinda eridim resmen :(

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
samsung galaxy s 2 hd lte en iyisi galiba içlerinde, Pakistan-İslamabad da yaşıyorum buraya gelmedi gelmesini bekliyorum şuan s 2 kullanıcısıyım burda fiyatlar vergi olmadığı için yarı fiyatına her türlü telefonu da deneme imkanımız oluyor çevremizde herkezde farklı telefonlar olduğu için:)

PriZm

PriZm

Üye
samsung galaxy s 2 hd lte en iyisi galiba içlerinde, Pakistan-İslamabad da yaşıyorum buraya gelmedi gelmesini bekliyorum şuan s 2 kullanıcısıyım burda fiyatlar vergi olmadığı için yarı fiyatına her türlü telefonu da deneme imkanımız oluyor çevremizde herkezde farklı telefonlar olduğu için:)
ne güzel :D

H3LLBOY43

H3LLBOY43

Üye
kullandığım telefonlar hakkında yardımcı olabilirsem sevinirim :)

dogan_123

Üye
Anket bıraz degil baya sacma olmus. Fıyata gore yapman lazım anket ama suanda pıyasada ozellık olarak en ıyı cıhaz samsung S3 dur 2 ci olarakta HTC onex ve 3. SONY Xperıa S dır

Üst Alt