En İyi Android Telefon Markası Sizce Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En iyi Android Markası Sizce Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    65
  • Anket kapatılmış .
PriZm

PriZm

Üye
Bi kere şunu herkes öğrensin:

Sense , Touchwiz denilince akla sadece LAUNCHER GELMESİN!

Bir arayüzde

Tema
Launcher
3.parti uygulamalar
Zil sesleri
Açılış animasyonu
Sistem modifikasyonları (bildirim çubuğu değiştirme pil simgesini yüzdeli yapma vs)
Sonradan eklenen özellikler (multiwindow)

Gibi şeyler olur.Tekrar ediyorum.Sense vs sadece launcher demek değil.

Türe

Türe

Üye
3. Parti uygulamalar zaten sabit androidde :hmmm

Bizim arayuz olarak belirttigimiz sey gorsellik yani isletim sistemini kullanmami saglayan uygulama . En azindan benim bahsettigim bu

PriZm

PriZm

Üye
Arayüz dersen yanlış anlaşılabilir.Launcher ve tema desen neyse

Türe

Türe

Üye
Sen oyle anlayabilirsin belki dogrusu da o dur ama dedigim gibo cogu kisi benim dedigimi anlar ya da kasteder bunu yadsima :hmmmm

xcolakx

Üye
Samsung bakmam bile malzeme kalitesi diye birşey yok özentilikten başka bir özelliği yok
Malzeme kalitrsi kotumu hhahaabhahha HTC kalas gibi teleonlar yapiyor arka kapaklar ve tasarimlari berbat teleonlari agir ekranlari igrenc renkleri cok kotu romuda gorsellikten berbat htc yaramaz LG daha kaliteli optimus g nexus 4 falan APPLE=SAMSUNG lider daha sonra LG

Türe

Türe

Üye
Malzeme kalitrsi kotumu hhahaabhahha HTC kalas gibi teleonlar yapiyor arka kapaklar ve tasarimlari berbat teleonlari agir ekranlari igrenc renkleri cok kotu romuda gorsellikten berbat htc yaramaz LG daha kaliteli optimus g nexus 4 falan APPLE=SAMSUNG lider daha sonra LG

E harbiden yuh artik. Samsung un malzemesine kaliteli htc nin malzeme kalitesine berbat igrenc diyem birini de gorduk ya Allah sonumuzu hayir etsin.

ka_za

ka_za

Üye
Bence

1)Samsung
2)Sony
3)htc

Htc 2.olurdu ama htcde gözle görülür bir düşüş var.

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Htc Ve Sony İkili Yandaşlıyım :D

yavuzbey07

yavuzbey07

Üye
Huawei diyeceğim ama şıklarda yok bu yüzden samsung

Üst Alt