701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173
uruno

uruno

Üye
701, c701'in kısaltılmışı olmasın ;) c6,c601 hesabı

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
701 mis gibi telefon yemin ediyorum. Telefon çıktıktan 3 gün sonra elime geçti. Keşke dediğim 2 nokta oldu.

Windows olsaydı.
Siyah renk seçmeseydim :D

Gerçekten siyah renk parmak izi bırakıyor. O yüzden ısınamadım siyah renge. Gerçi artık dönüşü yok ama :)

Telefon 4ü çok büyük olmak üzere 6 kez elimden cebimden vs yere düştü. Evet telefon özürlüyüm arkadaşlar :D

En büyüğü koşu sırasında cebimden düşüp bi de farketmeyerek koştuğum yerde benim tekme atmam ve aşağı yukarı 8 metre kadar yüzüstü asfaltta sürünmesi oldu.

Dedim ki "şimdi naneyi yedik."

Tabi tam tersi bi durumla karşı karşıya kaldım. Telefonda sadece 1 çizik vardı. Evet evet 1 çizik vardı ve kılcal bir çizikti. Hemde camda falan da değil kasadaydı. kılcal bir çizikle yırtmıştı.

Yani malzeme kalitesi üst düzey bir telefon.

Uygulama konusunda şikayetçi değilim. Ama Windows olsaydı bir başka olurdu diyorum. Hatta sırf windows için yanına kardeş bir Lumia 610 bile almayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar!

ASC33

ASC33

Üye
701 mis gibi telefon yemin ediyorum. Telefon çıktıktan 3 gün sonra elime geçti. Keşke dediğim 2 nokta oldu.

Windows olsaydı.
Siyah renk seçmeseydim :D

Gerçekten siyah renk parmak izi bırakıyor. O yüzden ısınamadım siyah renge. Gerçi artık dönüşü yok ama :)

Telefon 4ü çok büyük olmak üzere 6 kez elimden cebimden vs yere düştü. Evet telefon özürlüyüm arkadaşlar :D

En büyüğü koşu sırasında cebimden düşüp bi de farketmeyerek koştuğum yerde benim tekme atmam ve aşağı yukarı 8 metre kadar yüzüstü asfaltta sürünmesi oldu.

Dedim ki "şimdi naneyi yedik."

Tabi tam tersi bi durumla karşı karşıya kaldım. Telefonda sadece 1 çizik vardı. Evet evet 1 çizik vardı ve kılcal bir çizikti. Hemde camda falan da değil kasadaydı. kılcal bir çizikle yırtmıştı.

Yani malzeme kalitesi üst düzey bir telefon.

Uygulama konusunda şikayetçi değilim. Ama Windows olsaydı bir başka olurdu diyorum. Hatta sırf windows için yanına kardeş bir Lumia 610 bile almayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar!

sana tamamen katılıyorum.fakat telefonun düşmesi ve yerde sürüklenmesine rağmen camında çizik olmamasını bırak çalışmasında bile problem olmamış anladığım kadarıyla,bu müthiş bişey.bu arada bizim telefonun camıda C7 gibi safir değilmi?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
sana tamamen katılıyorum.fakat telefonun düşmesi ve yerde sürüklenmesine rağmen camında çizik olmamasını bırak çalışmasında bile problem olmamış anladığım kadarıyla,bu müthiş bişey.bu arada bizim telefonun camıda C7 gibi safir değilmi?

Kullanılan malzemenin (Kenarlarında bir kaç küçük fark hariç) aynı olması gerekiyor.Emin değilim tabi.

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben yeni bir özellik gördüm interneti wifi ile paylaşma:)) telefonu wifi modem haline gtiriyo proğram ve telefonun netiyle bilgisayardan wifi ile internete giriyorsunuz:))) eskiden bunu blututla yapıyordum ve telle konuşurken bağlantı kopuyordu bunda o sorun yok:)))) jukio spot proğramın adı

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
arkadaşlar ben yeni bir özellik gördüm interneti wifi ile paylaşma:)) telefonu wifi modem haline gtiriyo proğram ve telefonun netiyle bilgisayardan wifi ile internete giriyorsunuz:))) eskiden bunu blututla yapıyordum ve telle konuşurken bağlantı kopuyordu bunda o sorun yok:)))) jukio spot proğramın adı

Günaydın arkadaşım :) fakat telefonundaki internetin kendine hayrı olmuyorki :D Ama elektrikler yokken (Laptop kullanıyorum) mükemmel oluyor :D

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
öyle deme. benim evde net yok. 2 gb paket var. :) nokia sute yükledim ama xp modifiye olduğundan nokia modem kurulmuyor ve nete bağlanmak için hattı çıkartıp paketi olmayan vınn cihaza takıp nete girebiliyordum. bu seferde arayanlara telefon çalıyor gözüküyor ama ben açamıyordum. şimdi wifiden bağlıyorum ısınma hariç no problem:))))

sabri04x

sabri04x

Üye
701 ipone 4s le aynı ekran özellikleri taşıyor özellik olarak aradaki fiyat farkı kadar geride değildir oyunlarda ve bazı özelliklerde fark var dileyen dilediğini alıp kullanabilir 701 tavsiye ederim işlemciye çok aldanmayın

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
701 i neden vodafone olmadan satışa sunmuyorlar anlamadım gitti. ama bu saçmalık. ben aynısından bir tae daha almak istiyoruım arkadaşım için. alamıyorum. vodafone bayisi önce hat verelim diyor. :((( kvk lı yada genpalı 701 almak mümkün değilmi:((

andreoni

Üye

Belle ' ye atmadım . Sistemdeki uygulama kıtlığına attım kardeşim . Bunları biliyorsundur herhalde . Böyle kıt bir sistem böyle güzel telefona niçin konur anlamadım .

Uygulama kıtlığı mı. Telefon elime ulaştı iki haftadır kullanıyorum. Bilgisayarımda 250 tane oyun var 70 tanesi şu an cihazda kurulu. 250 MB tan 1 GB ta kadar mevcut. 25 tane de uygulama mevcut. Uygulama konusunda sıkıntı yok içiniz rahat olsun ;) Ovi güncellendi yeni uygulamalar gelmeye devam edecektir zaten..

deLudoLu

Üye
gerçekçi olmak gerekirse symbian'3 bi android degil ama , 701 in donanımsal olarak çoğu telefonu geride bırakıyor .
ovide bircok gereksiz uygulama var , sadece yapmış olmak icin yapmışlar.

KxTR79

KxTR79

Üye
hayır c7 ile 701 in kasası benzesede aynı değildirr.orta tuşları ve boyutları farklı ama c7 kılıfı uyar 701 e ben kullanıyorum.ne kasma ne donma nede bı sorunla karşılaştım süper bişey.future pack1 ilede ortalıgı dagıtacak.süper derim ileriyede dönük:)

----------Eklendi @ 16:50:45 ---------- Yazıldı @ 16:49:05 ----------

camı çizilmez gorilla glass

andreoni

Üye
future pack1 olayı ne zaman gelcek bilgi var mı??

Uqur5445

Üye
nisan mayıs gıbi

Ferzan

Ferzan

Üye
facebook a bilgisayar görünümünde girebileceğim bir yöntem varmı acaba telefonun kendi tarayıcısı üzerinden

ozelayyildiz

Üye
perfonmansını çok beğendim. dokunmatik hassasiyeti çok güzel. yalnız tuş takımı kadar hiçbir dokunmatıkte hızlı olunamaz. çok not alan bir kişi olarak e - 6 klavye li yada biraz daha bütceyi zorlayarak e7 klavyeli daha güzel bir tercihtir sanıyorum. fakat performans konusunda e7 de buna yetişemez diye tahmin ediyorum. az fark olsada fark olacaktır . ama yazmada sorunum yok diyenler için 1 numara ;)

----------Eklendi @ 18:44:00 ---------- Yazıldı @ 18:29:21 ----------

onu bunu bilmem ama yüklenen oyunların süper olmasına kız kardeşim hayret ediyor :D hem oynuyor hem şoklarda :D sanırım oyunlar konusunda çok güzel olsa gerek. oyundan anlamayan biri olarak :D:D

baran241995

baran241995

Üye
ben 701 sevmem ki :ehe

MücahitTokgöz

facebook a bilgisayar görünümünde girebileceğim bir yöntem varmı acaba telefonun kendi tarayıcısı üzerinden

Var kardeşim ama kendi tarayacısında yok ayrıdan program yüklemen gerek ben sana Opera mini 12 yi öneririm.Programı yükledkten sonra ayarlara gir ordan gelişmişe gir ordan User Agente gir Desktop'ı seç tamamdır ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt