701 c701 in kısaltılmışı olmasın![]()

701 mis gibi telefon yemin ediyorum. Telefon çıktıktan 3 gün sonra elime geçti. Keşke dediğim 2 nokta oldu.
Windows olsaydı.
Siyah renk seçmeseydim
Gerçekten siyah renk parmak izi bırakıyor. O yüzden ısınamadım siyah renge. Gerçi artık dönüşü yok ama
Telefon 4ü çok büyük olmak üzere 6 kez elimden cebimden vs yere düştü. Evet telefon özürlüyüm arkadaşlar
En büyüğü koşu sırasında cebimden düşüp bi de farketmeyerek koştuğum yerde benim tekme atmam ve aşağı yukarı 8 metre kadar yüzüstü asfaltta sürünmesi oldu.
Dedim ki "şimdi naneyi yedik."
Tabi tam tersi bi durumla karşı karşıya kaldım. Telefonda sadece 1 çizik vardı. Evet evet 1 çizik vardı ve kılcal bir çizikti. Hemde camda falan da değil kasadaydı. kılcal bir çizikle yırtmıştı.
Yani malzeme kalitesi üst düzey bir telefon.
Uygulama konusunda şikayetçi değilim. Ama Windows olsaydı bir başka olurdu diyorum. Hatta sırf windows için yanına kardeş bir Lumia 610 bile almayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar!
sana tamamen katılıyorum.fakat telefonun düşmesi ve yerde sürüklenmesine rağmen camında çizik olmamasını bırak çalışmasında bile problem olmamış anladığım kadarıyla,bu müthiş bişey.bu arada bizim telefonun camıda C7 gibi safir değilmi?
) telefonu wifi modem haline gtiriyo proğram ve telefonun netiyle bilgisayardan wifi ile internete giriyorsunuz
)) eskiden bunu blututla yapıyordum ve telle konuşurken bağlantı kopuyordu bunda o sorun yok
))) jukio spot proğramın adıarkadaşlar ben yeni bir özellik gördüm interneti wifi ile paylaşma) telefonu wifi modem haline gtiriyo proğram ve telefonun netiyle bilgisayardan wifi ile internete giriyorsunuz
)) eskiden bunu blututla yapıyordum ve telle konuşurken bağlantı kopuyordu bunda o sorun yok
))) jukio spot proğramın adı
fakat telefonundaki internetin kendine hayrı olmuyorki
Ama elektrikler yokken (Laptop kullanıyorum) mükemmel oluyor 
nokia sute yükledim ama xp modifiye olduğundan nokia modem kurulmuyor ve nete bağlanmak için hattı çıkartıp paketi olmayan vınn cihaza takıp nete girebiliyordum. bu seferde arayanlara telefon çalıyor gözüküyor ama ben açamıyordum. şimdi wifiden bağlıyorum ısınma hariç no problem
)))Kullanılan malzemenin (Kenarlarında bir kaç küçük fark hariç) aynı olması gerekiyor.Emin değilim tabi.
Belle ' ye atmadım . Sistemdeki uygulama kıtlığına attım kardeşim . Bunları biliyorsundur herhalde . Böyle kıt bir sistem böyle güzel telefona niçin konur anlamadım .

hem oynuyor hem şoklarda
sanırım oyunlar konusunda çok güzel olsa gerek. oyundan anlamayan biri olarak 

facebook a bilgisayar görünümünde girebileceğim bir yöntem varmı acaba telefonun kendi tarayıcısı üzerinden