701 C7'nin kasa olarak aynıdır. Hatta bir-iki özellik dışında C7=701 diyebiliriz ...

701 iyi hoşta sistemi batırıyor telefonu .
Arkadaşlar yeni güncelleme microsoft birleşenlerini ( lync, one note vs.) içeriyor. Bilginize.
----------Eklendi @ 22:19:50 ---------- Yazıldı @ 21:36:55 ----------
HER TÜRLÜ UYGULAMAYI ( MESAJLAR,DOSYA YÖNETİCİSİ, REHBER VS. ) VE TELEFONU KİLİTLEMENİZİ SAĞLAYAN BİR PROĞRAM. REKLAMLARLA UĞRAŞMAK İSTEMEYEN ARKADAŞLARA. ÜSTELİK ÜCRETSİZ
TÜM 701 KULLANAN ARKADAŞLARA BENDEN GELSİN
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
var var geldim 2 gün oldu alali ,,harika bir telefon bence..cekilen resimler cok cok güzel,videoda aynen öyle,symbian belle yüklü konfor olarak bence cok güzel ele oturuyor 1ghz hiz ve güc bir tek HDMI cikisi yok olacak o kadar(nokia bu birini yaparken digerini bilerek yapmiyor,satis politikasi yani)Arkadaslar tavsiye ederim....polluxea♪;4315979' Alıntı:701 kullanan kişi pek yok dostum forumda...
Donanım olarak cok iyi , ram , islemci vs. Benim tek sıkıntım android olsa daha mı iyi olurdu acaba ?
Donanım Tam puanda Yazılım terreddütteyim![]()
Çünkü Android Wp'nin tam aksine çok işlemci-ram v.s istiyor ve 701 Android olsaydı orta-alt düzey bir telefon olurdu...voip özelliği 3g yi kısıtlıyor galiba yani görüntülü görüşmeyi bedava yapmayı engelliyor bu arada bizim kullandığımız belleye geçti diğer telefonlar zaten telefonun mevcut güncellemesi varsa menüde program var ordan kontrol edebiliyordunuz ki bu önemli bi özellik bence
Pes yani.. Belle ye de laf attınız ya.. C6-01 e belle yükledim. Farkı daha iyi anlayabiliyorsunuz. Yeni bir cihaz alsan dersin ki işlemcisi hızlı yok başka birseyi iyi. Ama aynı telefonda deneyince fark apaçık ortada. Bir cihaz bu kadar mı hızlanır. Bir telefonda olması gereken sistem belledir. 701 in elime ulaşmasına da az kaldı iyice sabırsızlanıyorum valla ne diyim.
701 kullanan arkadaşlar önceki cihazlarda güncelleme 7 Şubat ta yayınlandı. 701 içinde güncelleme oldu mu baktınız mı? Güncelleme olduysa ne gibi değişiklikler oldu yazarsanız sevinirim.