baran241995
Üye
nisan mayıs gıbi
???
nisan mayıs gıbi
ewet ayrıca biraz kasabilir![]()
701 i neden vodafone olmadan satışa sunmuyorlar anlamadım gitti. ama bu saçmalık. ben aynısından bir tae daha almak istiyoruım arkadaşım için. alamıyorum. vodafone bayisi önce hat verelim diyor.(( kvk lı yada genpalı 701 almak mümkün değilmi
(
Var kardeşim ama kendi tarayacısında yok ayrıdan program yüklemen gerek ben sana Opera mini 12 yi öneririm.Programı yükledkten sonra ayarlara gir ordan gelişmişe gir ordan User Agente gir Desktop'ı seç tamamdır![]()

teşekkür ederim ilgin ve bilgin için ancak bu yöntemi biliyordum onun için özellikle kendi tarayıcısı üzerinden demiştim![]()
onunda cözümü var kardeşim facebook/home.php adresinden gir pc versiyonunda giriyo
ewet ayrıca biraz kasabilir![]()
arkadaşlar merhaba ben daha dün aldım bu telefonu çok kullanışlı ve hızlı geldi şimdilik ancak bir sorun var ki dünden beri çıldırttı telefonun anasayfasın da sürekli okunmamış mesaj olduğu zaman ki uyarı var yani durmadan mesaj işareti yanıp sönüyor mesajlara giriyorum okunmamış mesajım gözükmüyor mesajların hepsini siliyorum ama nafile o mesaj bildirimi gitmiyor eğer bu sorunu yaşayan birisi var ise ya da yardımcı olabilecek acil cevap yazarlarsa sevinirim
701 e devam