701 kullananlar platformu

Sponsorlu Bağlantılar

NOKİA 701'İN SİZDE BIRAKTIĞI EN BÜYÜK ETKİ NEDİR?

• MÜKEMMEL BİRŞEY BU

Kullanılan: 76 43.9%
  • İHTİYACIMI KARŞILIYOR

Kullanılan: 68 39.3%
  • KEŞKE BAŞKA BİR CİHAZ ALSAYDIM

Kullanılan: 15 8.7%
  • TAMAMEN HAYAL KIRIKLIĞI

Kullanılan: 22 12.7%

• Kullanılan toplam oy
    173

asigsasi

asigsasi

Üye
harika bir telefon alalı 3 gün oldu daha bir eksisini görmedim daha eski kullanıcılara birşey soracağım bu giriş sayfalarını çok açmak ve widget le doldurmak şarj süresini etkiliyor mu?

baran241995

baran241995

Üye
ewet ayrıca biraz kasabilir :D

sonerrap

sonerrap

Üye
701 i neden vodafone olmadan satışa sunmuyorlar anlamadım gitti. ama bu saçmalık. ben aynısından bir tae daha almak istiyoruım arkadaşım için. alamıyorum. vodafone bayisi önce hat verelim diyor. :((( kvk lı yada genpalı 701 almak mümkün değilmi:((

vodofondan direk alabilirsinki 880tlye aldım ben 12taksitle kredi kartına

Ferzan

Ferzan

Üye
Var kardeşim ama kendi tarayacısında yok ayrıdan program yüklemen gerek ben sana Opera mini 12 yi öneririm.Programı yükledkten sonra ayarlara gir ordan gelişmişe gir ordan User Agente gir Desktop'ı seç tamamdır ;)

teşekkür ederim ilgin ve bilgin için ancak bu yöntemi biliyordum onun için özellikle kendi tarayıcısı üzerinden demiştim :)

sonerrap

sonerrap

Üye
teşekkür ederim ilgin ve bilgin için ancak bu yöntemi biliyordum onun için özellikle kendi tarayıcısı üzerinden demiştim :)

onunda cözümü var kardeşim facebook/home.php adresinden gir pc versiyonunda giriyo

ismailduger

Üye
bende 701 kullanıcısıyım

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
ewet ayrıca biraz kasabilir :D

Bilmeden , post kasmak için yorum yapma lütfen çünkü yanlış bilgi veriyorsun . 1.nesil telefonlarda bile kasmıyorken nasıl olurda 701 ' de kasıyor anlamıyorum . 701 ' de hayatta kasma olmaz arkadaşlar . (603 kullandım yağ gibi akıyor menü.)

asigsasi

asigsasi

Üye
valla menüde hiçbir kasma yok şarj süresi biraz az olsun ben gayet memnunum

andreoni

Üye
Ekrana widget yada kısayol eklemek kasmaz. Tel ilk açılınca bütün ekranları tek tek geçin o zaman çalıştırmaya başladığı için olur sadece ondan sonra ne takılma olur ne başka birşey. Birde menüye girince klasör klasör ayırın ki işiniz olmayan şeyleri okumaya çalışmasın cihaz. Mesela oyunları ayrı bir klasöre koyarsanız takılma yaşamazsınız. Şarj süresi başlarda çabuk bitiyor. 4-5 şarjdan sonra kendine geliyor. Batarya kalibrasyonunu da yapmanızı tavsiye ederim. Bir kerede pc den şarj yapın. Hoparlör sesi biraz az onu nasıl artırıcaz bilmiyorum. Bilen varsa ve yazarsa sevinirim.

symbian.forever

symbian.forever

Üye
para olsada 701 alsak. Öğrenci adamız . Fakiriz yani :ağlarım:

ekoks20

ekoks20

Üye
    Konu Sahibi
paramız olsada n9 alsak:))))

ozanttnet

Üye
arkadaşlar merhaba ben daha dün aldım bu telefonu çok kullanışlı ve hızlı geldi şimdilik ancak bir sorun var ki dünden beri çıldırttı telefonun anasayfasın da sürekli okunmamış mesaj olduğu zaman ki uyarı var yani durmadan mesaj işareti yanıp sönüyor mesajlara giriyorum okunmamış mesajım gözükmüyor mesajların hepsini siliyorum ama nafile o mesaj bildirimi gitmiyor eğer bu sorunu yaşayan birisi var ise ya da yardımcı olabilecek acil cevap yazarlarsa sevinirim

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
arkadaşlar merhaba ben daha dün aldım bu telefonu çok kullanışlı ve hızlı geldi şimdilik ancak bir sorun var ki dünden beri çıldırttı telefonun anasayfasın da sürekli okunmamış mesaj olduğu zaman ki uyarı var yani durmadan mesaj işareti yanıp sönüyor mesajlara giriyorum okunmamış mesajım gözükmüyor mesajların hepsini siliyorum ama nafile o mesaj bildirimi gitmiyor eğer bu sorunu yaşayan birisi var ise ya da yardımcı olabilecek acil cevap yazarlarsa sevinirim

kardeşim senin sim karttaki mesaj hafızan dolu mesajlar>klasörleri gör>sim mesajları yap ve hepsini sil

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
beyler ben de 701 kullanıcısıyım çok memnunum telefonumdan tek pişmanlığın telefona tuşlarla hard format atmak oldu.. O günden beri yazılım da hafif sıkıntı var dün iki kez kendi kendine yeniden başladı servise verip fabrika yazılımı yükletmeyi düşünüyorum.. Onun dışında telefon herşeyiyle çok iyi...

kartalosi416

kartalosi416

Üye
Ben Nokia 700 kullanıyorum Özellikleri hemen hemen aynı kamera ve görüntülü görüşme dışında telefon süper ...

djmicexs

Üye
Ben 701 i üç hafta önce aldım pişman değilim tüm özellikleri hızı uygulamaları oyunları harika sis. Ve sisx. Dosyalarını desteklerken telefon hacklenince diğer tüm uzantılarıda açıyor ne diyim harika telefon tek sorun belkide sorun değildir siz bilirsiniz kilit ekranı bulamadım uygun mesela go locker gibi bi kilit uygulamasını açsa harika olurdu :) 701 e devam

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasıl bir ekran kilidi arıyorsun

Takipçi Satın Al

Üst Alt