Nokia 808'in gece ve gündüz video ve fotograf çekimlerine baktınmı arkadaşım?
Bakmadıysan inceleyip tekrar yorumlarsan sevinirim...
İşlemci ve Ram'a gelirsek İPhone 4 1 ghz işlemci kullanıyor, diğer övdüğünüz markalarda hala 1 Ghz yada 800 mhz işlemcili telefonlar üretiyor ama onlar nedense eleştirilmiyor Nokia 1.3 Ghz işlemcili bir telefon üretiyor yine beğenilmiyor... Sony'in şuanda en yüksek işlemcili telefonu Arc S 1.4 Ghz işlemciye sahip iken ve diğer markalar hala düşük işlemcili telefonlar üretiyorken Nokia'nın 1.3 Ghz işlemcili telefonu bana göre çok iyidir... Sadece işlemcinin hızına bakılmaz neler yapabiliyor ve ne kadar güçlü onada bakılır... Ayrıca piksellleri sayamazsın çünkü sadece pikselde herşey değildir... Nokia kullandığı ekran teknolojisiyle o piksellerde yüksek çözürnürlük vadediyorsa ve kalite olarak diğerlerinden pek farkı bulunmuyorsa eleştirmek yerine alkışlamalısın...
Son olarak Belle ile dahada hızlanan işletim sistemi Belle FT1 ile adeta uçuyor... HTML5 destekli yeni tarayıcısı yeni özellikler ve yeni uygulamalarla birçok güçlü telefondan daha iyi olan Nokia 808 alınmaya değer bir telefon... Unutma Nokia bir strateji belirledi bu stratejisi tuttu telefon büyük ses getirdi haliyle satışıda yüksek olacak... Cep telefonlarına uygulama ve oyun sağlayan firmalarda bunu gözardı edemez...
Eğer bana hala İPhone diyorsan ben en azından radyoyu paralı dinlemiyorum, herkese veri gönderebildiğim gibi herkeslede görüntülü görüşme yapabiliyorum...