1500 Tl ye kadar telefon önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
1500 Tl ye kadar telefon önerisi
Arkadaşlar bütcem 1000tl idi fakat babam sayesinde 1500 e kadar çıkardık :) . Şimdi kararsız kaldım hangi telefonu alsam bilmiyorum. Sizin değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Aklımda htc Sensation var yorumlarınızi bekliyorum.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
android mi alacaksın xperia arc olabilir güzel bi cihaz nokia da önereyim n9 sgs2 de olabilir ama 100 150 daha koyman lazım

R.A.M

R.A.M

Üye
Samsun galaxy s2,htc sensition,lg optimus 2x, bakablirsin hatta hatırlamyosam youtube da 3 telefonunda incelemesi var.

turker10

turker10

Üye
gerekirse bir hafta az ye :ehe 100-200 daha bul s2 al :oke:

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
s2 çok pahalı en fazla 1500 lira verebilirm. arc da donanım bakımından zayıf kalıyor.

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
HTC One Si bekle. Söylenen telefonların hepsine 1000 basar.

emreilhans

emreilhans

Üye
Dostum naap biliyon mu? Az bekle sen, S3'ü falan bekle, sonra Mobil Dünya Kongresinde tanıtılan cihazların pazara sürülmesini bekle, sonra bi bakmışınki aaa cihazlar 100-200 TL aşağı düşmüş. Böyle düşünüyorum ben :D :D

• Beğen
Tepkiler: M.ERTAS
Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
aslında doğru diyosun :) ama ben bu ay kesinlikle almayı düşünüyorm.

M.ERTAS

Üye
benim anlamadığım
xperia arc s in neyini donanım olarak az buluyorsun anlamadım açıkçası ben kesinlikle onu düşünüyorum...eksiklerini söylersen bende öğrenirim :D

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
çift çekirdek değil ön kamera yok.

R.A.M

R.A.M

Üye

optimus 2x'in androidi diğer telefonlara göre çok üstün diyebilirim lg görsellik yönünden çok sey eklemiş eğer görselliğe düşkünsen iyi bir seçenek bu ben olsam s2 min biraz daha ucuzlamasını beklerdim

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
tegra 2 den kaynaklanıyor ama ben lg sevmiyorum ya :/

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
hocam şu an galaxy s2 fiyatları söylediğin miktardan bile az yani üzerine para bile kalır..

dogusch

Üye
wave 3 alabilirsin samsung'un yeni ekran tipi super-amoled olarak çıktı telefon.
nokia olabilir dersen N9 çok güzel
htc sensation yanlış hatırlamıyorsam LCD ekrandı ama o da çok güzel telefon..

Bu fiyata alınabilcek çok telefon var benim görüşüm böyle :)

Narutodth

Narutodth

Üye
    Konu Sahibi
ben geçen 1899 a gördüm teknosada =/

R.A.M

R.A.M

Üye

Üst Alt