Reisv1.7 N8 Belle RM-596_111.030.0609 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

hus.277

Üye
Şahin kardeşim gerçekten sağol . En azından hemen cevap veryor ve dertlerimize çare olmaya çalışıyorsun sağol.Ama şu etkin aktarmalar a bi çare bul . Gerçekten uyuz oldum.Avea hat kullanıyorum ve sebekeden de aktarmalar iptal olmuyor. nolur bu konuyu hallet .Ayrıca sarj olayı süper 26 saat oldu hala yüzde 56 pil durumu Teşekkürler

vcihan

vcihan

Üye
tercihlerde şahin seçeneği mevcut

• Beğen
Tepkiler: ЯReiS

Enola19

Üye
@şahin asıl ben teşekkür ederim eğer şarj daha uzun gidiyor diyorsan şimdi baştan indirip denicem
dostum birşey daha farkettim uzun süredir kullandığım calculator widget ı bu sürümde nedense kurulmadı hep yarısında hata veriyor neyse şu yeni yüklediğini bi daha yükleyim bakalım nolmuş belki ben flaşlarken bi hata olmuştur

----------Eklendi @ 19:00:11 ---------- Yazıldı @ 18:55:55 ----------

Şahin kardeşim gerçekten sağol . En azından hemen cevap veryor ve dertlerimize çare olmaya çalışıyorsun sağol.Ama şu etkin aktarmalar a bi çare bul . Gerçekten uyuz oldum.Avea hat kullanıyorum ve sebekeden de aktarmalar iptal olmuyor. nolur bu konuyu hallet .Ayrıca sarj olayı süper 26 saat oldu hala yüzde 56 pil durumu Teşekkürler

o tamamiyle bizim operatörlerle alakalı sen hiç o uyarıyı yazmayan bi telefon yada bi sürüm kullandıysan bizede söyle bi bakalım nasıl olmuş çünkü ben değil symbian java tabanlı telefonlarda bile o uyarıyı alıyorum telefon kapalıyken bizi kimin aradığını mesajla iletmeleri için o uyarı operatörler tarafından ekleniyor diye biliyorum

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye
tercihlerde şahin seçeneği mevcut

siz ne zaman indirdiniz onu degistirdim ben bi hata olmustu hemen degistirdim..burda yok sahin..birdaha tovbe yazmicam..inanin pc de o kadar rofs2 varki hangisi ne karisti..kusura bakmayin..bilincli bir sey degil.

----------Eklendi @ 19:29:48 ---------- Yazıldı @ 19:28:33 ----------

@şahin asıl ben teşekkür ederim eğer şarj daha uzun gidiyor diyorsan şimdi baştan indirip denicem
dostum birşey daha farkettim uzun süredir kullandığım calculator widget ı bu sürümde nedense kurulmadı hep yarısında hata veriyor neyse şu yeni yüklediğini bi daha yükleyim bakalım nolmuş belki ben flaşlarken bi hata olmuştur

----------Eklendi @ 19:00:11 ---------- Yazıldı @ 18:55:55 ----------

o tamamiyle bizim operatörlerle alakalı sen hiç o uyarıyı yazmayan bi telefon yada bi sürüm kullandıysan bizede söyle bi bakalım nasıl olmuş çünkü ben değil symbian java tabanlı telefonlarda bile o uyarıyı alıyorum telefon kapalıyken bizi kimin aradığını mesajla iletmeleri için o uyarı operatörler tarafından ekleniyor diye biliyorum

Arkadaslar dedigim gibi o uyari bencede operatorle ilgili olsa gerek cunku ben yurt disindayim bende yok..cikmiyor mod eklesemde eklemesemde cikmiyor ikisinde denedim..

the.reds

the.reds

Üye
teşekkürler hocam sağolun ama bi sorunum daha var weather widgetler yüklenmiyo

Anqer-X

Anqer-X

Üye
arkadaslar fmoi fesbook uygulaması kurupta açık olan arkadasları gorebılen varmı nası yapacaz saygılar...

Enola19

Üye
@Reis yeni yüklediğini kurdum ama hala hesap makinesi widget'ı kurulmuyor bugüne kadar hiç bir belle'de hata vermemişti. Sana zahmet bi bakabilirmisin vaktin olduğunda kurulmama nedeni nedir. Çok kullandığım bi widget çünkü.
Program "Pekka Pulkinen calculator widget" burada da var.
Şimdiden teşekkürler.

----------Eklendi @ 22:02:36 ---------- Yazıldı @ 21:47:46 ----------

Dostum tercihlerde hala "şahin" mevcut sanırım gene yanlış olmuş.:bilmm

• Beğen

yahyademirci

Üye
nerde gördünüz tercihlerde şahini
tercihlerde genel sessiz toplantı ve hatsız var

• Beğen

Enola19

Üye
Allah Allah ilk sayfadakini indirmedinizmi başka bi yerde dahamı mevcut ben on dakka önce indirdim tercihlerde hala şahin yazıyor üstelik format attım kurmadan

the.reds

the.reds

Üye
Allah Allah ilk sayfadakini indirmedinizmi başka bi yerde dahamı mevcut ben on dakka önce indirdim tercihlerde hala şahin yazıyor üstelik format attım kurmadan

o sorunu bu yamayla halledebilirsin

Enola19

Üye
o sorunu bu yamayla halledebilirsin

teşekkür ederim. 1.4 versiyonunun rofs2 dosyası ile değiştirerek flaşladım şimdilik bir sorun yok. Üstelik hesap makinesi widget'ı da kuruldu daha çok mutlu oldum.:oke:

• Beğen
ЯReiS

ЯReiS

Üye

7.zip bulursunuz google ile arayin ama zip dosyasini winrar ile cikartmiyomu?

----------Eklendi @ 22:46:39 ---------- Yazıldı @ 22:45:15 ----------

teşekkür ederim. 1.4 versiyonunun rofs2 dosyası ile değiştirerek flaşladım şimdilik bir sorun yok. Üstelik hesap makinesi widget'ı da kuruldu daha çok mutlu oldum.:oke:

tama sana cevap yaziyodum sen yazdin..sana zahmet su widgeti bana bi verirmisin? ben hic kullanmadim onu direk icine ekliyim cfw ye..

bu arada geri donup bilgilendirdigin icinde ayriyetten tesekkurler

----------Eklendi @ 22:49:04 ---------- Yazıldı @ 22:46:39 ----------

bir dahaki sefere ben o sahini kullanirsam ne olayim..tovbe..:ah

nedim6363

Üye
hocam reis v1.6 kurdum tercihlerde şahin yazıyor bunu nasıl düzeltebilirim.teşekkür ederim.

ЯReiS

ЯReiS

Üye
arkadaslar kimse indirmesin..ben ona bakip duzeltecegim..lutfen biraz musade edin..tesekkur ederim

Enola19

Üye
ЯReiS;4429613' Alıntı:
7.zip bulursunuz google ile arayin ama zip dosyasini winrar ile cikartmiyomu?

----------Eklendi @ 22:46:39 ---------- Yazıldı @ 22:45:15 ----------

tama sana cevap yaziyodum sen yazdin..sana zahmet su widgeti bana bi verirmisin? ben hic kullanmadim onu direk icine ekliyim cfw ye..

bu arada geri donup bilgilendirdigin icinde ayriyetten tesekkurler

----------Eklendi @ 22:49:04 ---------- Yazıldı @ 22:46:39 ----------

bir dahaki sefere ben o sahini kullanirsam ne olayim..tovbe..:ah

:ehe. Yaaa makinen bile "okadar uğraştın bari bi adın olsun" diye seni yanlış yönlendiriyor. :oke:
Hesap makinesi için link:
http://www.maxicep.com/symbian-3-wi...widget-v1-01-0-symbian-3-unsigned-539522.html

Tekrar bu kadar uğraştığın için teşekkür ederim dostum...

• Beğen
the.reds

the.reds

Üye
ne zaman hazır olur

yahyademirci

Üye
bende öyle bişey yazmıyo reis 1.6 yı yükledim. ilginç demek şahin ben yükledikten sonra bi daha değiştirmiş 1.6 yı ondan bende yok

ЯReiS

ЯReiS

Üye
bu gun eklicem arkadaslar..bu sefer hata olmasin ben bi iyice deneyim final yapicam..

Üst Alt