telefonum belle.belle için widget yükledim ama ne yaptıysam sertifika hatası veriyor.bi çözümü yok mudur bunun
kardeş telimi hackledim fakat sitedeki widget ları hala yükleyemiyorum
bi yardım
telim nokia c6-01
valla hepsini yaptım olup olmadığını nasıl anlıycazzezikkkkk sporuz napalm
----------Eklendi @ 08:51:09 ---------- Yazıldı @ 08:45:58 ----------
anıl sn hiç uyumazmısın yaa![]()

Allah razı olsun, çok işime yaradı gerçekten. 3 dakikada işlem tamam, sorunsuz bir şekilde hallettim ve daha önce sertifika hatası veren uygulamayı rahatlıkla yükledim telefona. Emeğine sağlık.

E65 Olmuyooooorrrrrrr !!!!!

yazılanları hepsini uyguladım.o yeşil şeyleri otomatik yaptım.ama widgetleri yükleyemiyorum

cok mesaj yazan biri değilim ama bu konu gerçekten bir teşekkürü hakediyo

telefonum belle.belle için widget yükledim ama ne yaptıysam sertifika hatası veriyor.bi çözümü yok mudur bunun
anıl baran ; harikalar yaratıyorsun...anlatımdaki sadeliğik olsun, işe yarar programlar paylaşma olsun, herşey süper... teşekkürler

olay budur cok teşekkürler.

Bizzat Sensation abımız paylasmıstır ona burdan tesekkurlerkonu lınkı:TIKLA
1. Öncelikle NortonSymbianHackLDD.sis uygulamasını yükleyin.
2. Uygulamayı başlatın.
3. Sırasıyla Seçenekler - AntiVirus - Quarantine list deyin.
4. Seçenekler - Restore All deyin ve gelen "Do you really want to restore this entry from quarantine?" sorusuna Evet deyin.
5. Uygulamadan çıkın ve uygulama yöneticisinden Symantec Symbian Hack'i kaldırın. Ayrıca C:\shared\folder(burda içerisinde symantec geçen bir klasör olacak) klasörünü silin.
6. RomPatcherPlus_3.1_LiteVersion.sisx uygulamasını telefon hafızasına kurun.
7. Uygulamayı başlatın ve sırayla Open4all ve Installerserver'in üstüne gelip Options - Add to auto deyin. Garanti olsun diye telefonu kapatıp-açın. İşlem tamamdır.
- Open4all for access to file system
- Installserver for installing any unsigned applications ( if red cross - get installserver.exe here )
Set patches to auto if needed (Options - Add to auto)
GEREKLİ DOSYALAR EKLENTİDE
eywallah kardeşim çok teşekürler...![]()

tamamdır oldu. çok sağol

Teşekkürler anıl

tşkrler başarılarının devamını dilerimm

süper olmus![]()

Benim bi sorum olucak, henüz yeni 5800 kullanıcısıyım, telefonum için öne çıkan güzel oyun,program,tema vb. olduğu bir arşiv mevcutmu acaba...Forumda çok fazla mevcut ama hazır olan sağlam bir arşiv varsa çok kolaylık olucak benim için, yada sizin favorilerinizi öğrenirsem mutlu olurum
Şimdiden teşekkür ederim.