Ben de sevmedim iç iletişim hatası diyip duruyor 10.10 en iyisi bence![]()
kesinlikle katılıyorum süper bir şey olmuşbugün indirdim manyak bir şey evet o yazıdan sonrada tıklamasa iyi olacak ama onu da hallederiz
![]()

banada daha agır geldi bu![]()

çok berbat blrşey normalde opera mobile 10.10 saniyede açılan sayfayı 15-20 sn bekletiyor bende , mesaj editörüne uzun bir şey yazınca kasmaya başlıyor, yarım saatte açılıyor
----------Eklendi @ 16:34:31 ---------- Yazıldı @ 16:33:31 ----------
ayrıca 11.50 den farklı değişen hiçbirşey yok keza opera mini next'te
Operanın maksatı dostlar alışverişte görsün

Bence güzel ama ben sadece o menüdeki kısayolların yeni özelliklerine bayıldım.
Telefonda kasmaması gerekiyor format atın.
----------Eklendi @ 16:51:27 ---------- Yazıldı @ 16:50:42 ----------
Bi yama yapar bizimkiler
----------Eklendi @ 16:52:19 ---------- Yazıldı @ 16:51:27 ----------
ağır çalışması normal değil. Hard format zamanınız gelmiş![]()
ama rami fazla yediği bir kesin..çünkü ilk kez telefonumun ramini 22 mb gördüm. Ram fazla yiyoryenilik getirdiklerini hissettiriyor bende telefon kasılmadı şahsenama rami fazla yediği bir kesin..çünkü ilk kez telefonumun ramini 22 mb gördüm. Ram fazla yiyor
Bende %100 sorunsuz & stabil çalışıyor. Bu sabah hard format attım![]()
ama v11e göre ram çok yiyor meret benim ram kolay kolay 30 mb dan aşağı düşmüyordu ama bu son versiyon düşürdü
gerçi sıkıntı yok böyle de kasılmıyor
iyi yapmışsinama v11e göre ram çok yiyor meret benim ram kolay kolay 30 mb dan aşağı düşmüyordu ama bu son versiyon düşürdü
gerçi sıkıntı yok böyle de kasılmıyor
![]()
ağır çalışması normal değil. Hard format zamanınız gelmiş
hard formatmı soft olmuyomu hard biraz sakıncalı gibi ayrıca ovisinden fotograf düzenleyiciye kadar herşey gidiyor![]()

yedekleme denilen nimet var hem ovi den telefondan yok olmuyor yeniden kurarsin olur biter
----------Eklendi @ 17:25:38 ---------- Yazıldı @ 17:23:09 ----------
ayrıca her ikisi de olur sen soft yap![]()

ben de format atıcam java pro,game yüklendiğinde ikon gelmiyor bazıları hiç açılmıyor kamera açılmıyor bi sürü şey birikti format şart oldu bana

tamam işte opera için atmayacaktım ama bazı sorunlar daha var telefonda o yuzden atmam gerekiyor hard format her zaman yapılmamalı soft ise 6 ayda bi falan yapılırsa iyi olur ayrıca ovi neyse ama düzenleyiciyi nasıl yedek alacaksın ?![]()
Ben aksine çok beğendim bir sıkıntım yok çok şükür.