Nokia C6-01 & C7-00 Hangisini Önerirsiniz!?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kral_hektor_55

Üye
    Konu Sahibi
Nokia C6-01 & C7-00 Hangisini Önerirsiniz!?
Merhabalar arkadaşlar

Kendime yeni bir telefon almak istiyorum. Fakat Nokia C6-01 & C7-00 arasında takıldım kaldım. Şuan ki elimde olan miktar bu telefonları almaya yetiyor. Piyasa daki çoğu markanın ürünlerini kullandım ama nokia kadar rahat ettiğim marka olmadı. Diğerlerinde çabuk arza ve iyi olmayan servisler yüzünden usandım. Bana bu iki üründen birini almam için fikirde bulursanız minnettar kalırım.

Şimdiden teşekkür ederim...

anılbaran

anılbaran

Üye
nfc teknolojisi oldugu için c7 derim

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Bence 603 701 700 e bakmalısın onların önu açık artık .

• Beğen
Tepkiler: vavra22
erdew

erdew

Üye
603e kesinlikle bak

gariipp

gariipp

Üye
603 bunların devamı 603 al fazla fiyat farkı yok zaten

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
700 e bak dostum c7 ile fiyatları neredeyse aynı

AHMED...

AHMED...

Üye
arkadaşlara katılıyorum bizim cihazlara göre yeni nesil onlar

MaSaT06

MaSaT06

Üye
kesin ikisinden birini alacam diyosan c7-00 öneririm

u_cosar

u_cosar

Üye
c7 almanı tavsiye ederim

covar

covar

Üye
c6-01 kullanıcısıyım şahsen c7 almam ben alacak olsam 603,700,701 bakjarım 1ghz işlmeci önleri acık

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende diyorum c7 ile 700 ün fiyatı neredeyse aynı c7 niye alıyımkı

atakan25

atakan25

Üye
ikisi arasındaysa sevdiğini al çünkü c7 nin tasarımını beğenmiyorum

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Nokia 603 ve 700 aynı özelliklere sahip telefonlar ama ekran olarak 603 daha büyük ve kamerası çok iyi...
Hatta HD kamerası bana göre c7 ve c6-01 kadar iyi macro çekimde yapabiliyor

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bu İki Cihazdan Birini Alacaksan Tabiki C7 Al Diyorum Ama Eğer Tavsiye İstersen 700 Veya 701 Alabilirsin,Bende 701 Kullanıyorum Cihazla İlgili Merak Ettiklerin Olursa Yanıtlarım :)

zekican09

zekican09

Üye
Merhabalar arkadaşlar

Kendime yeni bir telefon almak istiyorum. Fakat Nokia C6-01 & C7-00 arasında takıldım kaldım. Şuan ki elimde olan miktar bu telefonları almaya yetiyor. Piyasa daki çoğu markanın ürünlerini kullandım ama nokia kadar rahat ettiğim marka olmadı. Diğerlerinde çabuk arza ve iyi olmayan servisler yüzünden usandım. Bana bu iki üründen birini almam için fikirde bulursanız minnettar kalırım.
Şimdiden teşekkür ederim...

dostum ikisinide boşver nokia 603 al süper telefon :oke:

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Şimdiden Hayırlı Olsun Artık Neye Karar Verirsen :)

kral_hektor_55

Üye
    Konu Sahibi
Yarımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ben kamera, işlemci ve frekanslara çok önem veriyorum. Nokia 701 de gayet cazip geldi ama Nokia C6-01 & C7-00 nin HD çekjimleri var. Nokia 701 de bu mevcuddu mu? birde İşlemcisi farklı Nokia 701 in. Ne gibi bir özellik farkları var. Şimdiden teşekkür ederim.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Yarımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ben kamera, işlemci ve frekanslara çok önem veriyorum. Nokia 701 de gayet cazip geldi ama Nokia C6-01 & C7-00 nin HD çekjimleri var. Nokia 701 de bu mevcuddu mu? birde İşlemcisi farklı Nokia 701 in. Ne gibi bir özellik farkları var. Şimdiden teşekkür ederim.

Nokia C6-01 ve C7de bulunan her özellik fazlasıyla 701de var.Ayrıca Carla ile 1080p video çekeceği (GPUsu yettiğinden) söyleniyor.Ayrıca 1 2 ay içinde gelecek güncelleme ile işlemcisi 1.3 ghzye yükseltilecek.701e bütçen yetiyorsa daha fazla düşünmeden al derim.

covar

covar

Üye
valla ben oılsam beklerim kardeşim biraz daha cünkü mayıs ayında yeni cihazlar gelcek nokianın 808 gelcek o zaman fiyatlar düşer heralte ha şimdi alcaksan 600 tl civarına 2.el n8 temiz var piyasada alabilirsin onu al

Why Always Me

Why Always Me

Üye
Bazı Arkadaşlarında Dediği Gibi C6 Ve C7 ' de Olan Her Özellik 701 ' de Fazlasıyla Var Zaten..
HD Çekimide Var Yani Gayet Memnun Kalırsın :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt