Oh Be Sonunda Nokia Yine Kendini Topluyor Nokia 808

Sponsorlu Bağlantılar

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
5 mp 5 mp cekiyormuş onları birleştiriyormuş falan filan ..

bad_boys6187

Üye
arkadaşlar ne zaman geliyo bu cihaz çıkar çıkmaz almayı düşünüyoorum :)

FastBreaker

FastBreaker

Üye
mayısta avrupaya çıkıyor. umarım fiyatı 1000 lira civarı oluur,çok almak istiyorum

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
bu 41 mp olayını karalamaya çalışan arkadaşlar olayı hep tersten anlıyor
41 mp kameranın tek olması dezavantajdır çünkü 41 mp fotoyu sensörden işleyip hafıza kartına yazmak o kadar kolay bir iş değil bu teknikle çok çekirdekli işlemci teknolojisi benzeri bir işlem yapmışlar galiba
videolara bakılırsa Nokia şuanki pureview teknolojisiyle gerçekten güzel bir iş yapmış gibi görünüyor

jdmsaint

jdmsaint

Üye
Nokianın Hastasıyım.Kim ne derse desin.Symbian a okadar laf ediyolar ama android de o kadar da ahım şahım bi özellik görmedim.

Türe

Türe

Üye
Nokianın Hastasıyım.Kim ne derse desin.Symbian a okadar laf ediyolar ama android de o kadar da ahım şahım bi özellik görmedim.

Şimdi bişey derdim de malum forum kuralları , Bakmakla görmek farklı efenim sadece bakmak yetmiyor malesef .

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
SezerKoc

SezerKoc

Üye

sen telefon kullanmayı bilmiyosun sanırım

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
SilentOne

SilentOne

Üye
bilmiyor galiba

PriZm

PriZm

Üye
:dry::hmmm:pro::vur:megafon::ah

Konuya gelince,Nokia kendini aşmış.ama Symbian bu telefona yakışmıyor.en azından Meego olmalıydı.

• Beğen
Tepkiler: Türe
pRime.

pRime.

Üye
bu cihazdaki symbianın arm11'e rağmen nasıl çalıştığını bir görseniz...

kralord

Üye
helal olsun dostum bu sözünün altına imzamı atarım sadece kameradan ibaret degil telefon diger özellikler yine aynı degisen birsey yok sadece göz boyuyorlar baska birsey degil

The_Eyup

Üye
fiyatı ne kadar olur bu telefonun

Türe

Türe

Üye
bu cihazdaki symbianın arm11'e rağmen nasıl çalıştığını bir görseniz...

öncekilerine göre iyi fakat takılmalar olduğu söyleniyor. ben lumia'yla gelmesini beklerdim

pRime.

pRime.

Üye

öncekilerine göre iyi fakat takılmalar olduğu söyleniyor. ben lumia'yla gelmesini beklerdim

o takılmalar her işletim sisteminde var örneğin benim 4. nesil ipod touch'ım. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bizim bile dilimiz takılıyo cihaz niye takılmasın

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bence alınabilir bi telefon ama ben bunu telefon diye almam mesela telefon alırsınız kamera onun özelligidir ama bu adamlar kamera yapmış kameraya telefon özelligi koymuş :)

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Bu mesajlardaki Duygusal simge ekle dedikten sonra hâlâ bekleme var. Düzelemedi gitti.