c6-01 soğukta donma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
rica ederim ben aldıgımdan beri fılmsız kullanıyorum tek çizik yok cebimde oldugu sürece deri kılıf kullanıyorum

ferhat000

ferhat000

Üye
rica ederim ben aldıgımdan beri fılmsız kullanıyorum tek çizik yok cebimde oldugu sürece deri kılıf kullanıyorum

bende ucuz 5 tl lik kılıf kullanıyorum filmde hep çizikler var :D birde şu kilit mandalı zayıfladı sanki :S

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
filmde olur sorun degil tuş kilidi mandalını surekli kullanmani tavsıye etmem quick lok diye bir uygulama var onu yukleyıp ana ekrana taşı pratık oluyor

ferhat000

ferhat000

Üye
filmde olur sorun degil tuş kilidi mandalını surekli kullanmani tavsıye etmem quick lok diye bir uygulama var onu yukleyıp ana ekrana taşı pratık oluyor

teşekkürler hemen indiriyorum :)

worldholdon

Üye
bendeki galaxy mini sadece ekran soğuduğunda kısa bir süre tepki vermiyor servisi aradım onlarında bilgisi yok.adam yağllı elle elledinmi diyor.bulunduğum ev gecekondu çekmeköy malum soğuk.az birşey soğuyunca tepki vermiyor.ekran çözülünce soğuk bile olsa parmaklarım tepki veriyor.

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır problemsiz olarak kullanıyorum fakat bugün dışarıdayken telefon dondu dokunmatik özelliği gitti fakat sıcakta düzeldi? devam edermi ve sizdede oluyor mu?

Aynen benimde geçen gün 20 dakika yolda yürürken kullandım telefon iptal sonra bankada beklerken yarım saat sonra anca kendine geldi (c601)

Emin SOLAK

Emin SOLAK

Üye
arkadaşım bu telefon, sadece tenimizi algılıyor tırnakla bile ellesen algılamıyor , bende bir keresinde soğukta unutmuştum ekranı buğulanmış hemen sildim mendille ve şimdi daha dikkat ediyorum , bu telefonu çok soğuğa ve çok sıcağa koymayın ve biraz zahmet edip kullanma kılavuzunu okuyun

CemreFunk

CemreFunk

Üye
Bırak dokunmatik ekranı, parmaklarım kitleniyor soğukta :D
Ve soğuk diyorsun ama kaç derece keşke onuda yazsaydın kardeşim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt