c6-01 soğukta donma problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bugraa368

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 soğukta donma problemi
arkadaşlar yaklaşık 2 haftadır problemsiz olarak kullanıyorum fakat bugün dışarıdayken telefon dondu dokunmatik özelliği gitti fakat sıcakta düzeldi? devam edermi ve sizdede oluyor mu?

qsaw

qsaw

Üye
Nasıl bi soğua girdin sen ? Benim bildiğim ellerin soğu olunca iyi görmemesi

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kutuplardamı yasıyosun kardeşim

aşikar53

aşikar53

Üye
antifiriz kullan :))

• Beğen
Tepkiler: asadas74 ve kaplan4680
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşım hiç mi telefonun kullanma kılavuzunu okumuyorsun ya. parmakların soğukken Amoled ekran algılamaz telefonda değil sorun senin parmaklarında ooooy.

worldholdon

Üye
bendede galaxy mini de aynisi oluyor ekran sogudumu yapar bunu.ayrica bir arkadas soguk parmakla dokundugundan demis alakasi bile yok.ben kilif ile kullandigim halde donuyor.karli havalarda ozellikle donuyor bence

Febris

Febris

Üye
antifrz kullan :D PArmaklar soğuyunca Amoled calısmaz bizdede var o anlattıkalrın:)

• Beğen
Tepkiler: asadas74 ve OttomaN TigeR
atakan25

atakan25

Üye
akıllı telefon olum

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
ayrica bir arkadas soguk parmakla dokundugundan demis alakasi bile yok.

Dokunmatik ekran

Cihazınızı kontrol etmek için ekrana parmaklarınızın ucuyla hafifçe dokunun. Tırnaklarınızı kullanırsanız ekran cevap vermez.

Parmak uçlarınız soğuksa ekran dokunuşunuza yanıt vermeyebilir.
Önemli:Dokunmatik ekranın çizilmemesine özen gösterin. Dokunmatik ekran üzerinde asla gerçek bir tükenmez kalem veya kurşun kalem ya da başka bir sivri cisim kullanmayın.

Linke bir gözat istersen.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ekran hafif bugulanırsa da dokunmaya tepki vermez

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
karda msj yazdıgımda sanki bi kere almıyordu kullanıcı klavuzunda söylüyordu ztn soguk parmak etki etmeyebilir diye ;)

Fikotr74

Üye
Bende geçen seferki yağan karda, C6-01 ile kayıt yapayım dedim, ekran soğuk iken telefon dondu,kitlendi. o zamanlar anna yüklü idi bataryayı çıkarıp takınca tekrar kullanmaya başlamıştım.evet soğuktan Gerçekten kitlenmeler yapıyor.sadece telefon değil. profosyonel kameralarda da soğuktan kitlenme sorununa çok rastlamıştım. kutuplarda çekim yapan arkadaşlar. "-kamera donmasından dolayı çekimlere sürekli ara verip o arada kamerayı ısıtarak , kayda ancak bu şekilde devam edebildik.." demişlerdi. başıma gelmeyince tuhaf gelmişti, ancak bizzatda şahit oldum. bazı arkadaşlar, konuyu açan arkadaşla alay etmiş, ama gerçekten soğuklarda hiç bir işlem yapmasanızda, bazı cep telefonu ve kameralar kitlenebiliyor.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
-35 derecede kullandım sivasta :) bana mısın demedi telefon...yeterli sanırım açıklama :)

ferhat000

ferhat000

Üye
arkadaşlar benm tel c6-01 arkadşm telefonu incelerken ekrana tırnağıyla bastırmış birkaç kere(kendisinnkinden alışkın basmatik 5800) elime aldıgımda ekranda baloncuk oluşmuştu bu nedir sizce bişi olmuşmudur baloncukları giderdim siler gibi yapnca gitti zaten (kendi orjinal ekran koruyu var içnde hava da yok) bişi olmuşmudur ekranda herhangi birşey yok şuan c601 cam değil mi neden öyle bişi oldu ki?

fethisagol

fethisagol

Üye
-35 derecede kullandım sivasta :) bana mısın demedi telefon...yeterli sanırım açıklama :)
harbiden sallamışsın sivasta yaşıyorsun en düşük derece - 18 dur kutuplarda ise -87 dir sanırım sen derin dondurucuya koymuşsun :D

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşlar benm tel c6-01 arkadşm telefonu incelerken ekrana tırnağıyla bastırmış birkaç kere(kendisinnkinden alışkın basmatik 5800) elime aldıgımda ekranda baloncuk oluşmuştu bu nedir sizce bişi olmuşmudur baloncukları giderdim siler gibi yapnca gitti zaten (kendi orjinal ekran koruyu var içnde hava da yok) bişi olmuşmudur ekranda herhangi birşey yok şuan c601 cam değil mi neden öyle bişi oldu ki?
Amoled ekran kardeşim tırnak bastırma ile hiç bir şey olmaz.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
harbiden sallamışsın sivasta yaşıyorsun en düşük derece - 18 dur kutuplarda ise -87 dir sanırım sen derin dondurucuya koymuşsun :D

kardeş hava durumunu haberlerde izleyip burda sallamayı sen yapıyosun...sivas yağdonduran geçidi 13.02.2012 tarihinde tam -35 derecede kullandım telefonu sana yalan borcum mu var burda böyle yazacam! 1750m rakımdan bahsediyorum!!!

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

arkadaşım dedigın gibi koruyucu film var ekranında baloncuk oluşabılır ama cam ekrana kolay kolay bisey olmaz korkma

• Beğen
Tepkiler: ferhat000
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt