yurt dışı wave s8530 tr güncellemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

turgut1817

Üye
    Konu Sahibi
yurt dışı wave s8530 tr güncellemesi
bada 2.0 samsung kies tr dün yükledim. Herşey güzel ama biraz yavaş gibi geldi. Alışmak zor olacak. Navigasyonum falan gitti. Yüklediğim tüm programlar gitti. Yüklerken mütlaka yedek alın. Birde yüklemek için bence acele etmeyin. Eğer yüklemek isterseniz sim kartı ve hafıza kartını mutlaka çıkartın. Öyle yükleyin yoksa yüklenmiyor. Beni 3 saat uğraştırdı.

skaptan not: cihaz almanyadan alınmıştır bu yüzden kies güncellemesi vermiştir bada 2

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Eminsiniz mi çıktığına ? (:

ceycey111

ceycey111

Üye
kiesten yüklediğinize eminmisiniz

baby_face_

baby_face_

Üye
bada 2.0 samsung kies tr dün yükledim. Herşey güzel ama biraz yavaş gibi geldi. Alışmak zor olacak. Navigasyonum falan gitti. Yüklediğim tüm programlar gitti. Yüklerken mütlaka yedek alın. Birde yüklemek için bence acele etmeyin. Eğer yüklemek isterseniz sim kartı ve hafıza kartını mutlaka çıkartın. Öyle yükleyin yoksa yüklenmiyor. Beni 3 saat uğraştırdı.

arkadaşım bizde görünmüyor, madem sende oldu bi ss koyda görelim milleti yanlış bilgilendirmiyelim. bu arada yalan söylüyorsun babında demedim yanlış anlama birader sadece görmek istiyorum :)

mty29

mty29

Üye
Bugüne kadar 1.2 güncellemesi görünüyordu şimdi değil bada 2.0 1.2 bile görünmüyor geliyor galiba :)

Waveman

Waveman

Üye
Kieste yok :nono:

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
konuyla ilğili kesin kaynaklı araştırmalarımda tr güncellemsi yok lütfen daha dikkatli konular acalım konu başlıgı değiştirelim lütfen yüklediğiniz fw nin resimlerini koyabilirmisiniz

en son yayınlanan kies üzerinde olan şu an itibari ile kies güncellemeleri

s8530 için wave II

• S8530XXLA12.02012 FebruaryS8530OXFLA2Romania (Vodafone)
  • S8530XXLA1 *2.02012 FebruaryS8530OXALA1Europe
  • S8530XXLA1 *2.02012 FebruaryS8530DBTLA2Open Germany
  • S8530XXLB1 *2.02012 FebruaryS8530XENLB1Netherlands

s8500 wave I için

• S8500BULA3 *2.02012 FebruaryS8500VFGLA5Portugal (Vodafone)
  • S8500XXLB2 2.02012 FebruaryS8500XENLB1Netherlands
  • S8500XXLB2 2.02012 FebruaryS8500KPNLB1Netherlands (KPN)
  • S8500BVLA1 2.02012 FebruaryS8500ONELA1Austria (Orange)
  • S8500BULB1 *2.02012 FebruaryS8500VFGLB1Netherlands (Vodafone)

turgut1817

Üye
    Konu Sahibi
xxxla1 kiesde var yükledim akşama görüntülerini göndereceğim. xxxla1 bada 2.0 diye yazmıyor. Ben yükledim bada 2.0 miş. Kieske bakarsanız görürsünüz.

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
1.2 o kardeşim ama okadar eminsin demekki akşama seni bekliyorum :)

----------Eklendi @ 13:59:07 ---------- Yazıldı @ 13:57:44 ----------

ve şu adan bakıyorum ve bkanlar var arkadaşlara telefon açtım kimsede görünmüyor üzgünüm

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
(: Kişiye özel muamele yapıyor olacak değilya samsung
Neyse foto yukledıgın zaman görürüz.

• Beğen
Tepkiler: baby_face_ ve Skaptan

turgut1817

Üye
    Konu Sahibi
işte resimler

resimlere dikkatli bakın arkadaşlar turkcell menu de var.
Yalnız bada 2.0 stabil gelmedi bana bada 1.2 daha hızlı . Menülerde değişiklikler var. Ben açıkcası alışamadım.

baby_face_

baby_face_

Üye
xxxla1 kiesde var yükledim akşama görüntülerini göndereceğim. xxxla1 bada 2.0 diye yazmıyor. Ben yükledim bada 2.0 miş. Kieske bakarsanız görürsünüz.

1.2 güncellemesi senin yüklediğin
edıt: yorumu yazarken üstteki resmi farketmemiştim dolayısıyla 1.2 değil 2.0

cenkii1

Üye
baby_face_
kardesim resimdeki menu 4 x4 3X4 değil ekrandakı bariz bada 2.0 ama bu goruntuden ne oldugu anlasılmaz pek cogumuz gıbı ml ıle yuklemıs olabılır:)

baby_face_

baby_face_

Üye
baby_face_
kardesim resimdeki menu 4 x4 3X4 değil ekrandakı bariz bada 2.0 ama bu goruntuden ne oldugu anlasılmaz pek cogumuz gıbı ml ıle yuklemıs olabılır:)
ben cevap attığımda resmi görmedim. ayrıca kies ss i alsaydı daha iyi olurdu sonuçda ml ile yüklenmişde olailir. hayatımda böyle bişe görmedim çünkü kişiye özel muamele :D

tesadüf05

tesadüf05

Üye
Sanırım arkadaş almanyada yaşıyor türkiye kieste güncelleme yok

turgut1817

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar çok özür dilerim. Ben telefonu Almanyadan almıştım geçen sene. O şekilde yüklemiş olabilir. Ama menüler türkçe. Yalnız bada 2.0 bence yeterince hızlı değil gibi geldi. bada 1.2 arıyorum. O kadar

baby_face_

baby_face_

Üye
biran telefonu Almanya'dan alasım geldi :)

TayLorSwift

TayLorSwift

Üye
Alman arabalari :D
Alman gacilari
Alman telefonları
Neyse saçmalıyorum sanırım :D
<3

Skaptan

Skaptan

Emekli Yönetici
allah iyilini versin senin sabah belli araştırıyorum girmediğim yer kalmadı bu adam nasıl bukadar emin bada 2 yüklediğinden diye söylesene telefonu yurt dışından aldım diye konu başlığını değiştiriyorum ''yurt dışı wave s8530tr güncellemesi''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt