Nokia Belle Feature Pack 1 603/700/701

Sponsorlu Bağlantılar

tarxhn

tarxhn

Üye
zaten hazır deseler dişimi kıracaktım :heh:

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben mi yanlış okudum yoksa pureview teknolojisi güncelleme ile diğer telefonlara da gelecek mi yazıyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Ama bizim cihazlar için henüz hazır değilmiş fp1 bizlere gelmeyecek mi acaba diye bir şüphe kapladı içimi donanım yüzünden.

hellord

hellord

Üye
vay hadi bakalım 701 e bekliyoruz

_ardaa

_ardaa

Üye
Sıfırı için C7 ' nin üstüne ne kadar eklemem lazım .
Kusura bakma ama s^3 bölümünde başka cihazlardan bahsedecekseniz özelden görüşün lütfen dünden bu yana yeterince adroid sever gördük zaten.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Kusura bakma ama s^3 bölümünde başka cihazlardan bahsedecekseniz özelden görüşün lütfen dünden bu yana yeterince adroid sever gördük zaten.

Sen kusura bakma üstad mobil olduğum için özele yazamadım düzeltiyorum şimdi .

hakan_710

hakan_710

Üye
bu güncellemeden fazla bişey beklemeyin bana kalırsa çünkü 808 in bi videosunda dikkatimi çekti 3g wdgetini falan eklemişler. sistemde ne yaptılar onu bilemem ama widgtler zaten şuan bizde yüklü.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu güncellemeden fazla bişey beklemeyin bana kalırsa çünkü 808 in bi videosunda dikkatimi çekti 3g wdgetini falan eklemişler. sistemde ne yaptılar onu bilemem ama widgtler zaten şuan bizde yüklü.

hakan tarayıcısı bizimkinden hızlı sürüm8 ayrıca kadının dediklerinden pureview özelligide olucakmış güncellemede

hakan_710

hakan_710

Üye
hakan tarayıcısı bizimkinden hızlı sürüm8 ayrıca kadının dediklerinden pureview özelligide olucakmış güncellemede
inşallah öyle olur 2 aydan fazla bir süre her güne belle yi bekleyerek uyandıktan sonra pek umutlanmıyorum artık.

• Beğen
Tepkiler: n000k
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
efektlerde değişme var gördüğüm kadarıyla daha hoş olmuş :)

----------Eklendi @ 18:36:35 ---------- Yazıldı @ 18:35:15 ----------

şurda gösterilen oyunları bilen var mı arkadaşlar ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
inşallah öyle olur 2 aydan fazla bir süre her güne belle yi bekleyerek uyandıktan sonra pek umutlanmıyorum artık.

zaten dostum aslına bakarsan teli degiştiricem çokda önemli degil benim için ama burdaki arkadaslarım için önemsiyorum konuyu lumia910veya çift çekirdekli belleliyi bekliyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
şurda daha iyi gözüküyor?

SilentOne

SilentOne

Üye
onu bir çok kişi bekliyo :D

Uqur5445

Üye
ya o 808 in ekranında kucukten buyuge dogru fotolar war onlar nasıl yapılıyo

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Arkadaşlar Şimdi Pureview denen şey 41 mp sensörü 5 mp'e kadar sıkıştırabilme özelliği mi yoksa başka bişey mi ? Hani bize de gelecekmiş ya ondan sordum kafama takıldı şimdi