papakudioflu
Emekli Yönetici
Bende para biriktiriyorum . 701 , Galaksi S ya da 3Gs alacağım .
galaksi s alma gs3 ondan çok çok ii
Bende para biriktiriyorum . 701 , Galaksi S ya da 3Gs alacağım .
Ben mi yanlış okudum yoksa pureview teknolojisi güncelleme ile diğer telefonlara da gelecek mi yazıyor
Emre neo v alalım birlikte akarız ıcs gelecekmiş hem.
Kusura bakma ama s^3 bölümünde başka cihazlardan bahsedecekseniz özelden görüşün lütfen dünden bu yana yeterince adroid sever gördük zaten.Sıfırı için C7 ' nin üstüne ne kadar eklemem lazım .
Kusura bakma ama s^3 bölümünde başka cihazlardan bahsedecekseniz özelden görüşün lütfen dünden bu yana yeterince adroid sever gördük zaten.
Anlayışlı olmanın farkı teşekkür ederim.Sen kusura bakma üstad mobil olduğum için özele yazamadım düzeltiyorum şimdi .
bu güncellemeden fazla bişey beklemeyin bana kalırsa çünkü 808 in bi videosunda dikkatimi çekti 3g wdgetini falan eklemişler. sistemde ne yaptılar onu bilemem ama widgtler zaten şuan bizde yüklü.
inşallah öyle olur 2 aydan fazla bir süre her güne belle yi bekleyerek uyandıktan sonra pek umutlanmıyorum artık.hakan tarayıcısı bizimkinden hızlı sürüm8 ayrıca kadının dediklerinden pureview özelligide olucakmış güncellemede
inşallah öyle olur 2 aydan fazla bir süre her güne belle yi bekleyerek uyandıktan sonra pek umutlanmıyorum artık.
ilki sparkle forumda mevcut ama diğerlerini bilmiyorumşurda daha iyi gözüküyor?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız