41 Mp Mi? Nokia Aşmış Kendini Gerçekmi Bu Telefon![]()
baktı işletim sisteminde ilerleme kaydedemiyor kamerada gelişeym dedi 
Öldü denilen Symbian rakiplerine meydan okuyarak geri dönüyor. İşte şimdiye kadar hazırlanmış en iyi Symbian Modeli.
Nokia, World Mobile Congress’te beklenmedik bir duyuruda bulundu. Firmanın Windows Phone anlaşması sonunda Symbian’ın bittiği düşünülürken Nokia, şimdiye kadar bu işletim sistemiyle yapılmış en iyi telefonunu tanıttı.
Geçtiğimiz hafta yayınlanan bir tanıtım filmiyle Nokia’nın müthiş bir çekim kalitesine sahip ürünü hakkında tüketicilerde beklenti oluşturulmuştu. Firma bu beklentiyi Nokia 808 Pureview adlı cihazla karşılayacak.
Telefonda 41 MP’lik Carl Zeiss kamera bulunuyor. Apple’ın iPhone 5 için düşündüğü önce çekim yapıp sonra fotoğrafı netleme teknolojisi Nokia 808 Pureview’de bulunuyor. Telefon ayrıca dosya paylaşımı NFC’le yaparak büyük fotoğrafların daha hızlı gönderilmesini sağlayacak. Nokia, bu yeni Symbian’da Dolby Digital Plus 5.1 ses sistemi kullanıyor. Kullanıcılar çektikleri videoları 5.1 hoparlörlere bağlayıp rahatça izleyebilecek. HDMI çıkışı bulunan telefonun donanım özellikleri henüz açıklanmadı.
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ForeverAlone";4407220][COLOR="Black' Alıntı:
Donanım özellikleri maxicep portalda açıklandı.Haber yayınlamadan önce araştırma yapmanız tavsiye olunur...[/COLOR]
tek demek istediğim ram ve işlemci diyen gençler bu cihaz hd video çekiyor ve gs2 den daha iyide çekiceğininde garantisini verebilirim ve ses olarakda direk cd kalitesi yani albüm yani düşünün çekecek yaklaşık 30mbit lik bir görüntü saniyde ve 2mbit(belki daha fazla) lik sesi işleyecek hodri meydan yapın sizin çift çekirdek cihazlarınızda bunu görelim
ekleme yapmak istiyorum oha anasını 41 mp yuh artık ya nokia hakkaten uçtu
galaxy s2 1080p hd video çekiyor 41 mp var başka neyi var cep telefonumu fotoğraf makinesimi bu lg htc huaweii 4 çekirdeğe geçmiş nokia 41 mp ile mi yakalayacak
anlamak istemiyorsun galiba niye çift çekirdek yok filan diyorsunuz ya gs2 den çok daha fazla büyük görüntüyü yani saniyede 30mb ve ya 35mb lik veri geçicek görüntüy işlerken adam aşmış çift çekirdeği artık ki broadcom kullandıklarını sanmıyorum bunlarda çok çok daha güçlü bir gpu var bu cihazda yani 3-4 fotosu 38 mb yapıyor bunu işlemek güç ister çift çekirdeğe ihtiyaç duymamış ama adamlar yapmış