yardım! Nfs shift oyunu hakkında bkz lutfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
yardım! Nfs shift oyunu hakkında bkz lutfen.
arkadaslar kariyer modunda bolumler var bılıyosunuz, Drift dıye bı bolum var sanırm drıft atmak gerekıyor ancak ben drıft atmayı bılmıyorum. Bı yardıncı olursanız..tşk.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Oyundaki drift çok ilginç ve eğlenceli yapılmış ancak zor. Sağ dönerken mesela telefonu sağ çeviriyosun ya Drift için iki kere üst üste hızlıca sağa döndürmen gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
arkadaslar kariyer modunda bolumler var bılıyosunuz, Drift dıye bı bolum var sanırm drıft atmak gerekıyor ancak ben drıft atmayı bılmıyorum. Bı yardıncı olursanız..tşk.
arabayı süre süre sag sol yapa yapa geçecen o kadar zor degil ilerki bölümlerde netcen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

istersen symbian3 oyunlar bölümünde oyunların save dosyaları diye üstkonu var ordan indirip atabilirsin :D :islik

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Oyundaki drift çok ilginç ve eğlenceli yapılmış ancak zor. Sağ dönerken mesela telefonu sağ çeviriyosun ya Drift için iki kere üst üste hızlıca sağa döndürmen gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir.
pekı eyvallah arkadasım en çok sen yardımcı oldun umarım yapabılırım.

Dıger arkadaslarada tşkler.

----------Eklendi @ 10:36:11 ---------- Yazıldı @ 10:33:30 ----------

istersen symbian3 oyunlar bölümünde oyunların save dosyaları diye üstkonu var ordan indirip atabilirsin :D :islik

bilgisayar yanımda olsa yapacaktım :d sagol.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
pekı eyvallah arkadasım en çok sen yardımcı oldun umarım yapabılırım.

Dıger arkadaslarada tşkler.

----------Eklendi @ 10:36:11 ---------- Yazıldı @ 10:33:30 ----------

bilgisayar yanımda olsa yapacaktım :d sagol.

bilgisayara gerek yok telefon hackli ise telefondan indirip x-plore ilede atabilirsin :oke: fazla bişey değil zaten

kalbimdesiin

Üye
Telefonu hızlıc iki defa sağa yatır drift oluyor drifti bitirmek istemiyorsan dönemeclerde aniden sağa veya sola yatır yol boyunca drift için hızlıca iki defa yatırınca araba kaymaya başlıyor düz yerde hafif yatırarak drift yaparsın

Emil_Ceferli

Üye
hayir yanlis. Oyle olmiyo o drift :D

----------Eklendi @ 15:31:19 ---------- Yazıldı @ 15:30:06 ----------

simdi arkadasim. Telefonu cevirip arabayi saga sola ceviririz. Bu ceviriyi hizli yap. Bi anda. Amma koselerde. Duz yolda yaparsan olmaz. Gerekli yerde telefonu aniden cevir olucak :)

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi

bilgisayara gerek yok telefon hackli ise telefondan indirip x-plore ilede atabilirsin :oke: fazla bişey değil zaten

dostum senı allah gonderdı. Telefonu nasıl hackleyebılırım,zararlımıdır?

Arkadaslar sagolun,yaptım drıft ı ama 80 kere yapmak bıtırıyor ınsanı:D

kaplan4680

kaplan4680

Üye
aynen ya bende bu konudan muzdaribim bir türlü 24 ü qecemiyorum driftte gıcık oldum inş yaparım artk :)

TheMadness

TheMadness

Üye
NFS Shift'i ben bitirdim o save oyunu benim :D ilk kez oynadığım zamanlarda drift biraz zor geliyordu ama sonra çözdüm işi. Virajlarda hızlı ve çok çevir telefonu drift yapıyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşlar benimde bi sorum olacak ben shifti indirmiştim ama oyunu acarken cok bekletiyordu ilk acılısta sildim sinirlenip sizdemi öylemi eger öyle degilse indirdiginiz linki atarmısınız :)

hellord

hellord

Üye
arkadaşlar benimde bi sorum olacak ben shifti indirmiştim ama oyunu acarken cok bekletiyordu ilk acılısta sildim sinirlenip sizdemi öylemi eger öyle degilse indirdiginiz linki atarmısınız :)

ea yazısı cıktıktan sonra müzik calmaya başlayana kadar bekle sonra oyunu kapatmadan 1 kez tuşları kilitleyip ac ben öyle yaptım

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
NFS Shift'i ben bitirdim o save oyunu benim :D ilk kez oynadığım zamanlarda drift biraz zor geliyordu ama sonra çözdüm işi. Virajlarda hızlı ve çok çevir telefonu drift yapıyor.
ellerıne saglık dostum da, nasıl telefonumu hackleyebılırım fazla da anlamam bu işlerden, kolay bır yontem yokmu ?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
ea yazısı cıktıktan sonra müzik calmaya başlayana kadar bekle sonra oyunu kapatmadan 1 kez tuşları kilitleyip ac ben öyle yaptım
ben sesssiz oynarım genelde oyunları nasıl anlıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt