Pc ye hıc bı oyunu yukleyemıyorum sureklı yıoksay hatası alıyorum yardım lutfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
Pc ye hıc bı oyunu yukleyemıyorum sureklı yıoksay hatası alıyorum yardım lutfen :(
Arkadaslar hangı oyunu yuklemek ıstersem ıstıyım yukleyemıyorum lutfen yardım edin çıldırıcam :( herseyı denedım olmuyor . daha yenı format attım ma yuklenmıyor hıc bır oyun sıstemım kötü de degil

WİNDOWS / 7 ULTIMATE / 64BİT
amd çift cekırdek dual core işlemci
1 TB seagate hardisk (0 yenı aldım)
ekran kartı ATİ RADEON sappire HD 4350 1GB/Hyper memory 2.8 GB
(3 aylık daha yeni )
kıngston hi level sogutuculu 2 tane 2GB lık Ram (toplam 4 GB )

bunlara ragmen hıc bı oyun yuklenmıyor sureklı hata alıyorum cogunlukta yoksay hatası :( lutfen yardım edin dostlar :(

Silinen Üye 776553

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Win 7 format dene, olmadı Xp 32 bit professionel yükle , network güncelle, win 7 yüklersen saten herşeyi o yüklicenden sorun olmaz bence formatı eksik atıyorsun

EyesOnYou

EyesOnYou

Üye
optik okuyucuda bi problem olabilir internetten bi oyun indirip daemon tools la kurmayı dene

Utku

Utku

Üye
win7 ye formatla

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
su an zaten wın 7 yuklu daha yenı attım formatını . sureklı yoksay hatası ne NSIS ERROR hatası alıyorum yha bı cozumu yokmu :( .. bıde crysis 2 oynarken bı bolumde memory allacation error hatası verıyo oyunden atıyor bu neden acaba ? :(

01cengiz

01cengiz

Üye
Kardeşim Kısacası PC'ye Format Atman Gerekiyor, Eğer Atamassan Bide Şu İşlemleri Dene, Ki Hemen Herşeye Format Atmasın İnsanlar..

Başlat > Donatılar > Sistem Araçları > Disk Birşeitrme, Orda C Diskini Seç, Bilrleştir De, O Bittikten Sonra D Ye Aynı İşlemi Yap Ardından Virüs Programın Var mı ? Onu Tarat Ve Ondan Sonrada CCleaner Bulabilirsen Tabi Farketmez Bu CCleaner'i Yükle Onuda Kullan ( Analiz Düğmesine Bas Kendisi Başlıyor ) Advantec System Care yi Yükleyebilirsen Yükle..

Eminim Düzelecektir.. Eğer Olmadı Aç Pc Nin İçini Hava Üfleyen Bir Alet Bulabilirsen Yanlız Hava Çeken Değil Üfleyen ! Kasanın İçindeki Pislikleri Temizle, Bak Bakalım Bişey Kalmışmı ? He Ayrıca İnternet'e Gir Seçeneklere Tıkla Ve Çerezleri Sil, Yer İmlerini Yani Sık Kullanıanları Sil Çok Net Bir Fark Göreceksin.. Eminim

Bu Yazıları Yazmamın Sebebi, İnsanlar Hemen Formata Yönelmesin, Sorun Üstünde Biraz Duralım İsterim.. :oke:

----------Eklendi @ 10:18:53 ---------- Yazıldı @ 10:15:21 ----------

Eğer Yine Olmassa Benle İletişim Kur Ben İlgilenirim Arkadaşım.. :oke:

gıwıliler

gıwıliler

Üye
    Konu Sahibi
sagolasın ılgın ıcın kardesım dedıklerını sımdı uygulucam sonucu yazarım

----------Eklendi @ 18:47:54 ---------- Yazıldı @ 18:25:57 ----------

kardesım zaten yenı format attım :(

Üst Alt