Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yardım! Nfs shift oyunu hakkında bkz lutfen.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byjxsura
Üye
Konu Sahibi
yardım! Nfs shift oyunu hakkında bkz lutfen.
arkadaslar kariyer modunda bolumler var bılıyosunuz, Drift dıye bı bolum var sanırm drıft atmak gerekıyor ancak ben drıft atmayı bılmıyorum. Bı yardıncı olursanız..tşk.
Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Oyundaki drift çok ilginç ve eğlenceli yapılmış ancak zor. Sağ dönerken mesela telefonu sağ çeviriyosun ya Drift için iki kere üst üste hızlıca sağa döndürmen gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir.
Oyundaki drift çok ilginç ve eğlenceli yapılmış ancak zor. Sağ dönerken mesela telefonu sağ çeviriyosun ya Drift için iki kere üst üste hızlıca sağa döndürmen gerekiyor. Umarım anlatabilmişimdir.
bilgisayara gerek yok telefon hackli ise telefondan indirip x-plore ilede atabilirsin fazla bişey değil zaten
kalbimdesiin
Üye
Telefonu hızlıc iki defa sağa yatır drift oluyor drifti bitirmek istemiyorsan dönemeclerde aniden sağa veya sola yatır yol boyunca drift için hızlıca iki defa yatırınca araba kaymaya başlıyor düz yerde hafif yatırarak drift yaparsın
simdi arkadasim. Telefonu cevirip arabayi saga sola ceviririz. Bu ceviriyi hizli yap. Bi anda. Amma koselerde. Duz yolda yaparsan olmaz. Gerekli yerde telefonu aniden cevir olucak
dostum senı allah gonderdı. Telefonu nasıl hackleyebılırım,zararlımıdır?
Arkadaslar sagolun,yaptım drıft ı ama 80 kere yapmak bıtırıyor ınsanı
kaplan4680
Üye
aynen ya bende bu konudan muzdaribim bir türlü 24 ü qecemiyorum driftte gıcık oldum inş yaparım artk
TheMadness
Üye
NFS Shift'i ben bitirdim o save oyunu benim ilk kez oynadığım zamanlarda drift biraz zor geliyordu ama sonra çözdüm işi. Virajlarda hızlı ve çok çevir telefonu drift yapıyor.
Mad EagLe
Üye
arkadaşlar benimde bi sorum olacak ben shifti indirmiştim ama oyunu acarken cok bekletiyordu ilk acılısta sildim sinirlenip sizdemi öylemi eger öyle degilse indirdiginiz linki atarmısınız
arkadaşlar benimde bi sorum olacak ben shifti indirmiştim ama oyunu acarken cok bekletiyordu ilk acılısta sildim sinirlenip sizdemi öylemi eger öyle degilse indirdiginiz linki atarmısınız
NFS Shift'i ben bitirdim o save oyunu benim ilk kez oynadığım zamanlarda drift biraz zor geliyordu ama sonra çözdüm işi. Virajlarda hızlı ve çok çevir telefonu drift yapıyor.