Nokia en büyük Windows Phone satıcısı konumuna yükseldi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
Nokia en büyük Windows Phone satıcısı konumuna yükseldi
Yapılan araştırmalara göre Nokia, dünyanın en büyük Windows Phone satıcısı haline geldi.

Ayrıntıları Okuyun...

Micorsoft'un geçtiğimiz yıl Nokia ile yaptığı anlaşma meyvelerini vermeye başladı. Birçok kesim tarafından eleştirilen Nokia, büyük pazar payı sebebiyle Windows Phone için önemli bir pazar haline gelmiş durumda. Strategy Analytics tarafından yapılan bir araştırmaya göre Nokia, dünyanın en büyük Windows Phone satıcısı durumuna geldi. 2011'in son çeyreğine yönelik çalışmalara göre Windows Phone cihazları yüzde 36 büyüyerek 2.7 milyon üniteye ulaştı.

Nokia da bu dönemde elde ettiği 1 milyonluk satış rakamıyla Windows Phone satıcıları arasında 1 numaraya yükseldi. Nokia son çeyrekte Windows Phone pazar payını %33'e yükseltti ve toplamda %66 pazar payına sahip HTC, Samsung ve LG gibi rakiplerini geride bıraktı.

Nokia'nın bu çıkışını bu yıl da devam ettirmesi bekleniyor.

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
8'den sonra Nokia asıl vurgunu yapacak

semih3408

semih3408

Üye
Bunlar henüz başlangıç devamı gelecek :oke:

atakan25

atakan25

Üye
bana da nasip olur inşallah 3-4 yıl sonra

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Eylülde inşallah Lumia serisinden biri nasip olur :)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
idevlez

idevlez

Üye
Windows deilde MeeGo veya Maemo yu symbian 3 lere bekliyorum bizim işlemcimizin aşağı kalır yanı yok dierlerine göre

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
eğer oyun ve uygulama konusundada hızlı bir gelişme yaparsa inşallah sonraki telefonum lumia serisinden olacak

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
SilentOne

SilentOne

Üye
nokia ole kotuluk yapmaz yükseltirler ama galiba nokianın gözünde symbian oldu gorunene gore

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Oyun - Uygulama vb. Yetersiz.!!!!!

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar lumia serisi wp7.5mango yazılımla gelicek ve yıl sonuna kalmadan wp8 güncellemesi alıcak uygulama konusuna gelincede marketplace deki uygulama sayısı nokianın ve microsoftun beklentisinin üstünde büyüyor şu anda henüz wp 2.5milyon ünite satılmışken uygulama sayısı 40000i geçmiş

turkmen619

Üye
:D komik bu nokia ya çok ayran gönüllü bi symbian s40 s60 s80 s90 s60v1 sv3 s60v5 s3 anna belle carla donna

ne bu böyle birince kalın tam kalın ama güçlü olsun yani bana katılan varmı ya ?

SilentOne

SilentOne

Üye
şimdi iphone gibi yaparsa olmaz ki hem pahalı tel hemde tek oyuzden çok yapıyr prana gore sistem ve cep telefonu

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
nokia halihazırda bütün gelirgrupları için 230un üzerinde model üretiyor bu kadar çeşitli işletim sistemi kullanması dogaldır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt