C5-03 Turkish Krofessional Edit. Beta 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

Geliştirmeye devam ediyimmi ?

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Krofessional

Konu Sahibi
C5-03 Turkish Krofessional Edit. Beta 1.0
Daha tam olarak hazır değil umarım bir kaç kişi dener beğenilirse geliştiririm :)

Silinenler :
Ovi Müzik
Ovi Mağaza
Welcome
My Nokia
Hakkında
Phone switch.
Office
Reader
Haritalar
Sett. Wizard
Radyo
Shazam
Podcasting
Eşleme

Eklenenler
C6 White
C6 Dark
C6Light
Ramblow Pro
Sohbetler ( Türkçe Mesaj sayısı 999)

Bazı değişiklikler
Yer imlerindeki klasörler silindi
Anna'ya benzeyen bir tema
Normal temalar içinde %96 anna ikonları

Link :

Görüntüler :

_RYUK_

_RYUK_

Üye
arkadaşım güzel birşeye benziyor ama radyonun olması büyük bir eksiklik

everest22

everest22

Üye
Ovi Mağazayı kaldırdıysan kimse kurmaz bence dostum ;)

Krofessional

Konu Sahibi
arkadaşım güzel birşeye benziyor ama radyonun olması büyük bir eksiklik

Tamam geri yüklerim , bir kaç kişi daha görüşünü yazsın sonra tekrar yapıcam her uygulama için en baştan yüklemek zorunda kalıyorum sonra kendi tarayıcısını kaldırıp UCWEB yüklesem iyi olurmu ?

everest22

everest22

Üye
Ama ben yinede geliştirmeye devam et diyorum :) Bence buradan yazılanlara göre biraz şekillendir cfw'ni :)
Edit: Sakın kendi tarayıcısını kaldırıp UCWEB yüklemek gibi bi hata yapma :D Opera Mobile yükle kendi tarayıcısının yerine. Yer sıkıntısı olduysa kendi tarayıcısı kalsın daha iyi :D

Krofessional

Konu Sahibi
Ovi Mağazayı kaldırdıysan kimse kurmaz bence dostum ;)

Ovi'yi kullananlar az diye biliyorum geneldede ebuddy nimbuzz opera whatsapp indirmek için kullanıyolar onları dahil edebilirim ama isterseniz oviyide koyarım

_RYUK_

_RYUK_

Üye
ucweb kendi tarayıcısı kadar iyi degil kendi tarayıcısından en azından youtube den direk video izleniyor

everest22

everest22

Üye
Az mı ? Valla herkes kullanıyor :D Qt yüklemek için ovi mağazadan puppy talk kuranlar var :D

Krofessional

Konu Sahibi
Ama ben yinede geliştirmeye devam et diyorum :) Bence buradan yazılanlara göre biraz şekillendir cfw'ni :)
Edit: Sakın kendi tarayıcısını kaldırıp UCWEB yüklemek gibi bi hata yapma :D Opera Mobile yükle kendi tarayıcısının yerine. Yer sıkıntısı olduysa kendi tarayıcısı kalsın daha iyi :D

Operayı denedim ama olmadı tekrar denerim , ucweb çok hızlı facebooku tıkladığım anda yüklüyo opera 2-3 sn oluyo ondan demistim ve galiba ucweb'in flash 9 u var

everest22

everest22

Üye
Bu arada genelde kaldırdığın programları cfw yapanlar gereksiz olduğu için değil, yer sıkıntısı olduğu için kaldırıyorlar. Sen mağazayı kaldırıp yerine
eBuddy nimbuzz opera whatsapp messenger koyarsan pek kullanışlı olmaz + telefon hafızası azalır. Mesela ben bu saydıklarından eBuddy ve Opera'yı kullanıyorum ama onları bile kullanmayanlar olabilir.

Krofessional

Konu Sahibi
Bu arada genelde kaldırdığın programları cfw yapanlar gereksiz olduğu için değil, yer sıkıntısı olduğu için kaldırıyorlar. Sen mağazayı kaldırıp yerine
eBuddy nimbuzz opera whatsapp messenger koyarsan pek kullanışlı olmaz + telefon hafızası azalır. Mesela ben bu saydıklarından eBuddy ve Opera'yı kullanıyorum ama onları bile kullanmayanlar olabilir.
telefon hafızasını fazla etkilemiyor aslında çünkü core rofs2 dosyalarının kendi boyutları var fazla uygulama kabul etmiyor

_RYUK_

_RYUK_

Üye
belle shell gibi bir cfw yapsan çok güzel olur o zaman tadından yenmez :)

everest22

everest22

Üye
Birde UCWEB'in flash 9'u yok :) Sana genelde kaliteli cfw'lerde olan programların listesini yapiyim :D
AutoInstaller
KillMe
MemCheck
Photo Browser
ROMPatcher
WinRAR
Zip
Bt Receiver
Herhangi bir dosya yöneticisi (Xplore, File mgr...)
Herhangi bir office programı (Think Free, Quick...)
Kaldırdıklarından şunları geri yüklemen iyi olur
Mağaza
Haritalar
Radyo
Shazam (Benim çok işime yarıyor)
Belle shell gibi bi cfw bence de çok iyi olur :D Ama ana ekranını aynı yapabilirsin belle ile. Tek sorunu düzenlenemiyor :D Ama çok kullanışlı, cfw yaparken düzenleniyor sanırım kullanıcı kendi düzenleyemiyor. s^nimble pro candy sürümünde var mesela :D Ama kasıyor.

Krofessional

Konu Sahibi
belle shell gibi bir cfw yapsan çok güzel olur o zaman tadından yenmez :)

düşündüm ama hem kaynak az hemde telefon normal kullanımda 45 mb ram gibi bişey bide ev ekranı olursa 5-6 mb olur çok kasar :/

everest22

everest22

Üye
Bu arada ben cfw yapmıyorum :) Ama tüm cfwleri denedim. Fertile Ceres'ten tut s^nimble'a kadar yaklaşık 7 tane cfw denedim. Onlardan edindiğim tecrübelere göre söylüyorum yani :D

----------Eklendi @ 22:42:21 ---------- Yazıldı @ 22:41:02 ----------

düşündüm ama hem kaynak az hemde telefon normal kullanımda 45 mb ram gibi bişey bide ev ekranı olursa 5-6 mb olur çok kasar :/
Bence de çok kasar. Zaten s^nimble pro'nun candy sürümünde var ev ekranı çok kasıyor. Ama alternatif ek ekranları koy isteyen kasanı kullanır isteyen kasmayanı kullanır :D

05kaptan05

05kaptan05

Üye
ya radyoyu silme kardeşim o lazım bize :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt