ikon iyi olmamış n9 ikon paç kullan bence kimi değişmiş kimi değişmemiş
n9 ikon paketini ofw desteklemiyor mu ki
Kanka görülen ram ne kadar
Tel hafızası ne kadar bence www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-...-5233-5230-5235-5250-5530-5800-x6-541173.html şu konudaki eklenenleri koy çoğunu tabi yapılırsa
----------Eklendi @ 23:48:28 ---------- Yazıldı @ 23:48:05 ----------
birce ev ekranları ekle
----------Eklendi 22.02.2012 @ 00:00:15 ---------- Yazıldı 21.02.2012 @ 23:48:28 ----------
Nerde öğrdin ?
ucweb değil opera mobile da değil OPERA MINI yükle, bence en iyi tarayıcı opera mini. Radyo da kalsa çok iyi olur
Kaydırma Kilit?

dostum bende bir cfw yapıyorum şuan . ama orjinal rofs2 düzenliyerek değil. bana göre hafıza kartına yüklenebilicek hiç bir uygrzıulamayı gömme fw ye. sildiklerin podcasting ovi müzik ovi rehber felan zaten bir işe yaramıyor. radyoyu geri yüklemen iyi olmuş. bence herkes
symbian 3 tarzı menü düzeni
symbian 3 tarzı mesaj ekranı onaylama üst kenarda değilde ortada oluyor ya öyle
açılışta önbelleğe gelicek vsvs kaldırmanı
telefon hafızasının maximum olmasını
tuş kilidi aynı kalsın bence sürüklemeliden 10 kat daha iyi c5 kilidi
felan yaparsan yüklerler ve kullanışlı olur . gömdüğün programları zaten biz yükleriz sonradan.conversation un simgesini kaldır bence mesajlarda gözüksün sadece. birde temalara n9 ikonlu nokia petrol blue temasını göm menü arası geçişler hafıza kartına kurunca biraz yavaşlıyor![]()
Eğer Müzik çaları değiştirirsen TTpot u koy Türkçe olanınıDenerim ama zor , telefon hafızasının 70 mb yada 60 mb olmasının faydsı yok bos bırakrsam hiç bisey ekleyemem

Eğer Müzik çaları değiştirirsen TTpot u koy Türkçe olanını
Birde Bir kaç tane pacht yüke Run4 pATCH FLN vAR YA ONLARI
Sonra Eğer Tema Efektini Değiştire bilirsen iyi olur birde
Telde Görsellikte Yap Biraz Hava Olur![]()
rompatcher yüklemicem kullanmıyoruzResim ekleBeta 2.5 Hazır Yüklüyorum TTPOD sevmiyorum arayüzü berbatrompatcher yüklemicem kullanmıyoruz