Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

Astrosman

Astrosman

Üye

yazarım diğer versiyonda eğer yine yer kalmazsa cfw de bir klasör içine yamaları atıp cfw nin olduğu rar dosyasına eklemeyi düşünüyorum :oke:

----------Eklendi @ 18:57:24 ---------- Yazıldı @ 18:56:37 ----------

bilmem :D

ilk 5 yap yarı final ver sonra diğer 5 bölüm daha ver anchoru final yap :oke:

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
düngece tekrar başlat deyince çapa resmi çıkıyo öyle kaldı sabah da aynı pili çıkardım onun haricinde 1 numara ben mi hata yatım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
kollayan

kollayan

Üye
Evet daha iyi olur.. inşallah daha devamı gelirr.:oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
düngece tekrar başlat deyince çapa resmi çıkıyo öyle kaldı sabah da aynı pili çıkardım onun haricinde 1 numara ben mi hata yatım

bir hata yapmadın ama bende böyle bir sorunla karşılaştım ya her sorunda bir mana aramamak lazım sonuçta bir bilgisayarda bile durup dururken bir anda donma gibi bir sorun olabiliyo umarım bir daha aynı sorunla karşılşmazsın

----------Eklendi @ 19:05:28 ---------- Yazıldı @ 19:04:10 ----------

:oke:

----------Eklendi @ 19:05:43 ---------- Yazıldı @ 19:05:28 ----------

:oke:

----------Eklendi @ 19:06:48 ---------- Yazıldı @ 19:05:43 ----------

go go go o zaman... :)

aynen öyle :D

cafer-abi

Üye
Kardeşim şu an indirdim kurdum.

-Genel olarak hızlı.
-Sade bi' görünüm ki bence bu bi artı.
-Menü içerisindeki seçenekler ve çıkış butonlarının işaret şeklinde olmasına alışmıştım böyle bi garip geldi gözüme.
-Yatay görünümde 3*6 lık bölmüşsün. simgeler normale oranla bayağı küçüldü bende. ama sempatik oldu :)
-dediğin gibi webe bağlanabiliyorum.
-fotoğraflar her klasörden görüyor.
-tuş kilidinin sürgülü olması bence bir - (ama sanırım sen o şekilde modladın) kilidi açmak için sonuna kadar çekmek gerekmiyor +.
-petrol mavisi tema gereksizmiş niye koydun anlamadım gerçekten.
-ekran dönüşleri biraz yavaş geldi bana :/

onun dışında müzik çalar ovi ya da her hangi birşeyi incelemedim.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim şu an indirdim kurdum.

-Genel olarak hızlı.
-Sade bi' görünüm ki bence bu bi artı.
-Menü içerisindeki seçenekler ve çıkış butonlarının işaret şeklinde olmasına alışmıştım böyle bi garip geldi gözüme.
-Yatay görünümde 3*6 lık bölmüşsün. simgeler normale oranla bayağı küçüldü bende. ama sempatik oldu :)
-dediğin gibi webe bağlanabiliyorum.
-fotoğraflar her klasörden görüyor.
-tuş kilidinin sürgülü olması bence bir - (ama sanırım sen o şekilde modladın) kilidi açmak için sonuna kadar çekmek gerekmiyor +.
-petrol mavisi tema gereksizmiş niye koydun anlamadım gerçekten.
-ekran dönüşleri biraz yavaş geldi bana :/

onun dışında müzik çalar ovi ya da her hangi birşeyi incelemedim.

yatay menüde 2x6 :oke: 3x6 değil

petrol blue teması sevilen sade bir tema n9 ikon ekleyip cfw ye gömdüm en çok kullandığım temadır

ekran dönüş hızları normal yavaş değil sana nasıl öyle geldi anlamadım eğer havaş olsaydı çok hızlı yazmazdım konu başlığına :oke:

kollayan

kollayan

Üye
Usta bende çok oluyorumya bu orta tuşa bastığımızda saat, açmak için sürükleyin yazısı geliyorya arka planı siyah. Siyah olan yere başka bir resim koyma gibi bir imkanımız varmı. Araştırdım ama doğru düzgün yazan yok.. Gözümden kaçtıysada kusura bakmayın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Usta bende çok oluyorumya bu orta tuşa bastığımızda saat, açmak için sürükleyin yazısı geliyorya arka planı siyah. Siyah olan yere başka bir resim koyma gibi bir imkanımız varmı. Araştırdım ama doğru düzgün yazan yok.. Gözümden kaçtıysada kusura bakmayın.
yok canım ne çok olması bende koymak isterim resim ama malesef hiçbir yolu yok :(

kollayan

kollayan

Üye
:tşk: tüh olsaydı iyi olurduu. :D

tinerci0

Üye
telefonu flashladım fakat telefon beyaz ekranda kaldı. pin kodu falan istemedi. 5 dkdır o şekilde bekliyorum :S nolcak şimdi

----------Eklendi @ 20:12:54 ---------- Yazıldı @ 20:08:48 ----------

el atın beyler :) 5800 kullanıyorum. söylenenleri tek tek yaptım. pc de işlem yapıldı gösteriyo; Phone rebooted but not in flash mode... böyle bi yazı cıktı fakat aynı zamanda telefon ekranı bembeyaz. ne yapmam gerekiyo

----------Eklendi @ 20:14:37 ---------- Yazıldı @ 20:12:54 ----------

not: programda gözüken işlemler bunlar:
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using —øÍž012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
...........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

1erdogan1905

Üye
cfw cok güzl olmş eline saglık bnm tek sorunum 5800 yandakı bekleme moduna alan tuş 3-4 defa yaptıgmda ekran bekleme moduna gecıyo

cafer-abi

Üye
usta ekran geçiş hızları benim tema efektine bağlı olarak yavaşlamış. efektleri kapatınca hiç bir sıkıntı olmuyor. tema gerçekten hızlı. :good:

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
KArdeşi cfw güzel olmuş :) Keşke c5-03 için olsaydı :D Arkadaşa yüklerdik :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
cfw cok güzl olmş eline saglık bnm tek sorunum 5800 yandakı bekleme moduna alan tuş 3-4 defa yaptıgmda ekran bekleme moduna gecıyo

bekleme modu?

----------Eklendi @ 21:08:45 ---------- Yazıldı @ 21:07:03 ----------

usta ekran geçiş hızları benim tema efektine bağlı olarak yavaşlamış. efektleri kapatınca hiç bir sıkıntı olmuyor. tema gerçekten hızlı. :good:

tabi her tema efekti kasma yapar ben kasmayı en aza indirmek için çok hafif bir tema efekti kullandım aslında kasmaması lazım çünkü çok hafif bir tema efekti menü geçişlerinde direkt geçiyo :s

----------Eklendi @ 21:09:46 ---------- Yazıldı @ 21:08:45 ----------

KArdeşi cfw güzel olmuş :) Keşke c5-03 için olsaydı :D Arkadaşa yüklerdik :)

sağol napalım belki ilerde iyice ustalaşırsam c5-03 için de yaparım cfw :oke:

cafer-abi

Üye
ok usta ben ayrıyetten bir tema ekledim. çok seviyorum o temayı. dark_ind190 görsellere yazarsan görebilirsin. harikulade bence :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ok usta ben ayrıyetten bir tema ekledim. çok seviyorum o temayı. dark_ind190 görsellere yazarsan görebilirsin. harikulade bence :)

biliyorum o temayı pek sevmemiştim ama sen seviyosan cfwme de yakıştırıyosan problem yok :oke: