Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
anıl in knde 3.2 idi bu kamera 2 megapxl oldu sende seceneklerde en son 3.2 yok mu

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
nerden bakılıyo bu kameranın megapikseline?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
ayarlarda kameraya gir

cafer-abi

Üye
fotoğraflar uygulaması c/imagine ya da c/ pictures daki fotoğrafları görüyor mu?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ayarlarda kamera yok ki uygulama ayarlaeı var oraya girdim orada kamera mp si ile ilgili bişey yazmıyo :hmmm

----------Eklendi @ 18:28:23 ---------- Yazıldı @ 18:27:47 ----------

fotoğraflar uygulaması c/imagine ya da c/ pictures daki fotoğrafları görüyor mu?

görüyo :oke:

cafer-abi

Üye
karşims 1 sorum daha olcak onun da çözümü varsa senelerce kullanabilirim bu cfw yi. şimdi ben hafıza kartı olmadan kullanıyorum telefonu. Bu internet tarayıcısını gömülü olarak e ye kuruyorsunuz siz sfw yaparken. e bende e olmadığı için de giremiyorum. Buna bir çare bir çözüm var mıdır? E ye kurulacak tüm dosyaları c ye kurabilir miyim?

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kameraya gır ayarlar kamera ayarları bak bakalım

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
karşims 1 sorum daha olcak onun da çözümü varsa senelerce kullanabilirim bu cfw yi. şimdi ben hafıza kartı olmadan kullanıyorum telefonu. Bu internet tarayıcısını gömülü olarak e ye kuruyorsunuz siz sfw yaparken. e bende e olmadığı için de giremiyorum. Buna bir çare bir çözüm var mıdır? E ye kurulacak tüm dosyaları c ye kurabilir miyim?
yok yahu girebilirsin ben cfw yi yaparken hafıza kartını çıkarıp cfw yi atarım telefonuma ve hafıza kartı yokken se internete girip dolaşırım :oke: yani bu cfw yi gönül rahatlıyla kurabilirsin :good:

----------Eklendi @ 18:36:49 ---------- Yazıldı @ 18:34:53 ----------

kameraya gır ayarlar kamera ayarları bak bakalım

işte orda hiç bişey yazmıyo megapikselle ilgili

cafer-abi

Üye
bundan böyle sadece senin cwf lere bakacağım hacı. dediğin gibiyse eline sağlık o/

• Beğen
Tepkiler: kollayan
esqalsiz

esqalsiz

Üye
görüntü kalitesi yazan yer ykmu?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
bundan böyle sadece senin cwf lere bakacağım hacı. dediğin gibiyse eline sağlık o/

merak etme dostum kur cfw yi sonra cfw ile ilgili düşüncelerini yaz :oke:

----------Eklendi @ 18:40:52 ---------- Yazıldı @ 18:38:43 ----------

görüntü kalitesi yazan yer ykmu?

o başka bişey :D çekim kalitesini ayarlıyon iater 3m ister 2m ister de 0.3m faln ayarlıyon mp ile ilgisi yok :D

esqalsiz

esqalsiz

Üye
benimkinde 3.2 yok 2 mgpxl yazyr delı oldm bunu nasl duzeltrm ya

esqalsiz

esqalsiz

Üye
gryrm kardas 3.2 yok 2 ve daha asa ksmları var

kollayan

kollayan

Üye
Bir sorum olacaktı arkadaşlar ROMpatcher eklememiz gereken yamalar ney öneriniz varmı..:hmmm
:oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Bir sorum olacaktı arkadaşlar ROMpatcher eklememiz gereken yamalar ney öneriniz varmı..:hmmm
:oke:

valla cfw ye ekleyecektim ben birkaç yama ama cfw de yer kalmadı :ehe video çekerkenki kırmızı ışığı kapatma yaması var sonra turn of light yaması var yeşil beyaz ve kırmızı tuşların ışıklarını kapatıyo aklıma gelenler bunlar :oke:

kollayan

kollayan

Üye
Onlar varda aklına geldikçe yazarsan diğer arkadaşlarında işine yarar.

Astrosman

Astrosman

Üye
Oğuzhan kaç seri yapmayı düşünüyorsun karşiim :D

• Beğen
Tepkiler: kollayan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi