Anchor Cfw v2.0 - 5800 v60.0.003 - C6v41.0.010 Çok Hızlı

Sponsorlu Bağlantılar

esqalsiz

esqalsiz

Üye
hadi ya burda ki nokia shop ta 100 tl üstü :D nasıl iş bu yahu peki sizin orda ac 15e şarj makinası ne kadar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
onu bilmiyorum normalde her yerde pahalıydı başka nokia shopta 55 tl dediler sonra başka bir yere gittim 40 tl olduğunu söyleyince hemen aldım o nokia shop çok uçuz zaten telefonun arka kapağını 25 tl ye aldım bir yerde 50 tl dediler

esqalsiz

esqalsiz

Üye
kayseri nokia shop ta sadece sıfır tel ve birkaç modelin batarya ve şarji var ve çok pahalı sırf arka kapak satıyorlar mi ki peki komple kasa kapak ne kadar mis

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben sadece arka kapak almıştım işte 25 tl tutmuştu çok pis kazıklıyolar yaa

esqalsiz

esqalsiz

Üye
çin orjinalı piyasada orjinal diye satılan kasa 15 tl alıyorum toptancıdan düşün o perakende 15 e veriyor ki kendi kaç tl ye alıyor komple kasa 15 tl :D

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
valla ben aldım mı orjinal alıyorum yan sanayi ürünlere karşıyım

meLandre

Üye
Eyvallah jaf yüklendi de bir sorun daha var.GO ya tıkladığımda ERROR: Not supported Windows version hatası geliyor :S Uyumluluktan windows sp3 seçtim halbuki ? win7 kullanıyorum.Bunu nasıl halledebilirim ? tşk.

esqalsiz

esqalsiz

Üye
birader p i de sp3 mod ile ac mavi olan simgeyi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle yap :oke:

sem_sen

Üye
onu bilmiyorum normalde her yerde pahalıydı başka nokia shopta 55 tl dediler sonra başka bir yere gittim 40 tl olduğunu söyleyince hemen aldım o nokia shop çok uçuz zaten telefonun arka kapağını 25 tl ye aldım bir yerde 50 tl dediler

40 tl çok değil mi bir batarya için fazla bence telefoncularda 10-15 tlye ttec batarya satıyolar

ozican0147

Üye
cfw yi yükledim güzel cfw de bir kaç sorum var outo ınstaler ile program yuklenmıyo normalmi birde uc player ve 3d photo ya bastımmı bunlar çalışmıyor

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
40 tl çok değil mi bir batarya için fazla bence telefoncularda 10-15 tlye ttec batarya satıyolar

yoo normal orjinal batarya için ttecler iyi değil ya yan sanayiye karşıyım ben

----------Eklendi @ 14:41:51 ---------- Yazıldı @ 14:39:17 ----------

cfw yi yükledim güzel cfw de bir kaç sorum var outo ınstaler ile program yuklenmıyo normalmi birde uc player ve 3d photo ya bastımmı bunlar çalışmıyor

autoinstaller a gir orada yazan klasörü hafıza kartına açıp içine at uc ve 3d photo için o programları yüklemen gerek telefonuna :oke:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
sağol beğenmne sevindim :)

sem_sen

Üye
neden yan sanayiye karşısın ki?

meLandre

Üye
JAF da Phone rebooted but not in flash mode... yazıyor ve telefonun ekranı bembeyaz. yapmam gereken nedir ve bu normalmi ? yaklaşık 5-10 dk dır bekliyorum..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
JAF da Phone rebooted but not in flash mode... yazıyor ve telefonun ekranı bembeyaz. yapmam gereken nedir ve bu normalmi ? yaklaşık 5-10 dk dır bekliyorum..

http://www.maxicep.com/symbian-s60v...ode-hatasi-lutfen-bir-cevap-verin-425019.html şu konuya bir bakar mısın

----------Eklendi @ 19:08:39 ---------- Yazıldı @ 19:06:15 ----------

neden yan sanayiye karşısın ki?

çünkü orjinal gibi olmuyo kalitesiz duyduğuma göre aşırı ısınma olup patlayabiliyomuş bu bataryalar bende çok yoğun kullanırım telefonu

kollayan

kollayan

Üye
birşey soracam telefonu sallayınca tuşları kitliyor sallayınca tekrar geri açılıyor.Durup dururken ekran kilitleniyor sinir oluyorum.:angry: Sensörden kaynaklanıyor heralde. Uygulama felanda yüklemedim..? :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
birşey soracam telefonu sallayınca tuşları kitliyor sallayınca tekrar geri açılıyor.Durup dururken ekran kilitleniyor sinir oluyorum.:angry: Sensörden kaynaklanıyor heralde. Uygulama felanda yüklemedim..? :(

oha nerden çıkardın ya böyle bişey yok ki :D

kollayan

kollayan

Üye
İlk olduğunda bende şaşırdımda herzaman olmuyor arada sırada oluyor..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
İlk olduğunda bende şaşırdımda herzaman olmuyor arada sırada oluyor..

telefona format at ne diyeyim böyle birşey olamaz ki hala inanamadım yani yazılımsal birşey yok çünkü bir çok insan indirmiş cfw yi hiç kimse böyle bir sorun dile getirmedi