N8 E depo hafızasımı yoksa Class 10 Kingston Hafıza kartımı hızlı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
N8 E depo hafızasımı yoksa Class 10 Kingston Hafıza kartımı hızlı ?
Elimde n8 için aldiğim kingston class 10 16 gb hafıza kartı var ben bazı zamanlar film izliyorum ve çok mp3 e sahibim ve bunlari telefonumda bulunduruyorum. sizce bunlari elimdeki hafıza kartındamı yoksa e depo hafızasındamı barındırmalıyım sizce hangi bellek daha verimli çalişiyor bunun hakkında bilgisi olanlar bilgilerini benimle bunu merak eden diğer arkadaşlarla paylaşirlarsa sevinirim
not : konu hakkında bilgi bulamadim forumda eğer varsa paylaşilirsa buraya , kirlilik yaratmiş olmayiz inşallah , teşekkürler şimdiden

projectmaximo

projectmaximo

Üye
ben de emin değilim ama mantıken kendi üzeründeki bellek daha hızlıdır gibi geliyor.yani depo hafıza

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
ya tahminen diyoruz ama bu telefonun yazılım hariç maliyeti 150 dolar maximum bizim elimizdeki bellek 30 dolar şimdi bu tartişilir :)

İncİnat

İncİnat

Üye
class 10 ezer gecer dostum bence bellek kartını kullan

TheMadness

TheMadness

Üye
Class 6 diye biliyorum depo hafızasını.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
class 10 ezer gecer dostum bence bellek kartını kullan

aynen depoya ne kadar yük binerse o kadar sorunlu olur arabaya haddinden fazla yük yüklersen arabanın altını vura vura gitmesi gibi

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
tabikide class 10a kuracaksın dostum nasıl biliyosun dersen bende 8 gb class 10 vardı cok hızlı yukluyordu uygulamaları sonra kaybettim 3-4 gün kullandım kartsız telefonun kendi hafızasına 1 mblik dosya yüklerken bile baya uzun sürüyordu ayrıca telefon hafızası bomboş olmasına ragmen sonra 16 gb class 10 aldm hızı kat kat arttı yine ;)

TheMadness

TheMadness

Üye
tabikide class 10a kuracaksın dostum nasıl biliyosun dersen bende 8 gb class 10 vardı cok hızlı yukluyordu uygulamaları sonra kaybettim 3-4 gün kullandım kartsız telefonun kendi hafızasına 1 mblik dosya yüklerken bile baya uzun sürüyordu ayrıca telefon hafızası bomboş olmasına ragmen sonra 16 gb class 10 aldm hızı kat kat arttı yine ;)

N8 depoyu diyor. C: değil.

----------Eklendi @ 19:24:49 ---------- Yazıldı @ 19:24:18 ----------

N8'de 16 GB E: var ondan bahsediyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hafıza kartı almiş kıngston class 10

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
ben son bi aydır tabletimde kullanıyordum hafıza kartını şimdi onu formatlayip kullanmaya başlayacağim ozaman performansını değerlendirmiş olurum bakalım bi eğer class 6 ise class 10 ona göre çok performanslı olacaktir.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
fat 32 ile dimi

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
neden öyle dedin ?

----------Eklendi @ 19:35:05 ---------- Yazıldı @ 19:33:56 ----------

valla hiç formatlamadim daha önce bi bakacağim öyle yapacağim herhalde

madnes arkadaş n8 ın 16gblık hafızasını söyluyor deyınce senın adına hafıza kartı almış dedım

cardanadam

cardanadam

Üye
ben proğramları kendi hafızasına (e ye) resim, video ve müzikleri çıkarılabilinir (f ye) hafızaya yüklüyorum

BOZ_1903

Üye
arkadaşlar istediğiniz kadar fiyat veya class üzerinden yaklaşım yapın her zaman döner sekman çift okuyucu yazıcı kafa daha hızlı ;) yani kendi hafızan ama class 10 u yabana atma dien warsa aradaki farkı şole anlatim
eğer online stream yapıosan , canlı yayın vs. o zmn class 10 her daim
ama sen boş kullanıcısın git class 3 fln al boşa para verip bi telefona enayilik konumuna düşürme kendini ;)

dreambutreal

Üye
    Konu Sahibi
boş kullanı derken ?
Ben class 10 kart aldim ztn almayi düşünmüyorum. Ayrica bunu sadece telde değil kamera ve tablet pc dede kullanıyorum. Herneyse artık ben uygulamaları oyunları e ye film mp3 ve video ve büyük boyutlu oyunlarıda hafıza kartına kuruyorum. Yukardada arkadaş yazmiş şimdi gördüm oda öyle yapiyormuş . Böylesi daha mantikli sanirim. Herkeze bilgilendirmeler yorumlar ve açiklamalar için çok teşekkürler beyler

cardanadam

cardanadam

Üye
boş kullanı derken ?
Ben class 10 kart aldim ztn almayi düşünmüyorum. Ayrica bunu sadece telde değil kamera ve tablet pc dede kullanıyorum. Herneyse artık ben uygulamaları oyunları e ye film mp3 ve video ve büyük boyutlu oyunlarıda hafıza kartına kuruyorum. Yukardada arkadaş yazmiş şimdi gördüm oda öyle yapiyormuş . Böylesi daha mantikli sanirim. Herkeze bilgilendirmeler yorumlar ve açiklamalar için çok teşekkürler beyler

rica ederim e hafızası telefonla ilişkili olduğu için açması daha kolay oluyor

atakan25

atakan25

Üye
sandisk 8 gb class4 aldım 19 tl bu class olayını çoğu kişi takmıyo :ehe

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
team class 10 35tl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt