Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 HDMI bağlantıda kitlendi açılmıyor...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreambutreal
Üye
Konu Sahibi
N8 HDMI bağlantıda kitlendi açılmıyor...
N8 imi fotograf göstermek için hem monitöre hemde mouse ye bağladim herşey normaldi sonra bi anda kitlendi kaldi kablolari cektim mouse işareti ekranin üstünde telefon kitlendi kapanmiyor açilmiyor hiçbir hareket yok ne yapmalı yardım lütfen
Dandanakan92
Üye
Açma kapama düğmesine 8 sn(3 kez titreyene kadar) basın.
dreambutreal
Üye
Konu Sahibi
1 saat sonra dediğin gibi açabildim denemiştim ama işlememişti teşekkürler
Dandanakan92
Üye
Rica ederim
Makale_Helvetia
Üye
fark ettiniz mi belleden sonra kitlenme ve reset problemleri artmaya başladı..beklediğimize değdi mi acaba gerçekten..bende de 2 günde 1 reset atmaya başladı..whatsapptan şüpheleniyorum olmadı onu kaldıracam ne problemli uygulamaymış..
fark ettiniz mi belleden sonra kitlenme ve reset problemleri artmaya başladı..beklediğimize değdi mi acaba gerçekten..bende de 2 günde 1 reset atmaya başladı..whatsapptan şüpheleniyorum olmadı onu kaldıracam ne problemli uygulamaymış..
Bende sürekli watsapp kullanıyorum reset sorunu yok.Hiç reset atmadı kurduğumdan beri.
C6-01
Dandanakan92
Üye
Bendede hiç problem yok ne donma nede reset
Febris
Üye
benım c6 dada yok.
Makale_Helvetia
Üye
yüklediğim bi programdan olabilir belki..ekrandaki hava durumu widgetinden süphelendim..hava durumu arka planda açık kalıyor..çok kasıyordur belki diye sildim..bakalım netice ne olacak