c6-01 imi satıp 3310 e terfi etmeye karar verdim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 imi satıp 3310 e terfi etmeye karar verdim..
biliyorsunuz ki c6-01 in sarj sorunu var ben forumdaki c6-01 sarj sorunu ile ilgili çoğu konuyu inceledim ve yok bellede düzelcek yok hallolcak ama nefayda işeyaramadı forumda bir suruyol yazılmış kalıbrasyon onu kapat 3g yi kapat parlaklığı kapat vs. Bunları yaptıktan sonra 3310 dan ne farkıkaldı :(
Artık birisi gerçek kalıcı bir çözüm bulsun... Bütün c6-01 kullanıcıları rahat etsin...

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
biliyorsunuz ki c6-01 in sarj sorunu var ben forumdaki c6-01 sarj sorunu ile ilgili çoğu konuyu inceledim ve yok bellede düzelcek yok hallolcak ama nefayda işeyaramadı forumda bir suruyol yazılmış kalıbrasyon onu kapat 3g yi kapat parlaklığı kapat vs. Bunları yaptıktan sonra 3310 dan ne farkıkaldı :(
Artık birisi gerçek kalıcı bir çözüm bulsun... Bütün c6-01 kullanıcıları rahat etsin...

Bulunur yakında....

TheMadness

TheMadness

Üye
yüksek mah batarya kullan

mesut1979

Üye

yaw arkadas telefonuna flash atsana düzelir nasil yapildigini bilmiyorsan forumda birsürü konu var nasil atilir diye.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
3G kapalı olsa ne olacak ? Sırf bağlantı hızı düşüyor . Tek 3G'yi kapatsan şarjın en az %50 artar .

jatvalca

jatvalca

Üye
sana yemin ederimki arkadaş bende 3310 a geçmeyi çok istiyorum
ohh ne güzeldi ne sertifika ne hack ne flash ne sürüm hiç bole dertleri yoktu
şimdi olemi yok signed yok unsigned

Artles

Artles

Üye
Battery Monitor var geçen 54 saatti ondan önce 43 saati gösteriyodu şimdi bakayım
.7 106 mAh 34 saat :)
ilk günlerde bendede vardı ama düzeldi sonra kendiliğinden

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
en mantıklısi mah değeri yüksek batarya

İncİnat

İncİnat

Üye
galaxy tab 10.1 7000 mAh 1 hafta gidiyor :O

İncİnat

İncİnat

Üye
10.1 inch amoled ekran ve tegra2 çift çekirdek işlemciden bahsediyoruz fazla bile bence

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
kaç gün gidiyor ki yaklaşık.Benim 1.5 gün gidiyor yaklaşık 8 saat kullanım ve en yüksek ekran parlaklığında ve gayet normal bu kadar şarj.Akıllı telefon adı üstünde gündüz çalışır gece seninle birlikte uyur :D

Türe

Türe

Üye
Nette yuksek mah li piller mevcut gs2 icin 3000mah lik filan vardi muhtemelen sizin icin 2500 filan vardir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt