c6-01 imi satıp 3310 e terfi etmeye karar verdim..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
kaç gün gidiyor ki yaklaşık.Benim 1.5 gün gidiyor yaklaşık 8 saat kullanım ve en yüksek ekran parlaklığında ve gayet normal bu kadar şarj.Akıllı telefon adı üstünde gündüz çalışır gece seninle birlikte uyur :D

benim kide 1- 1,5 gun ama toplasan akşam 2-3 saat internete 1,5 ssat radyo 15-20 dk oyunla geçiriyorum hemen bitiyor.... Sorun orda :/

----------Eklendi @ 08:15:14 ---------- Yazıldı @ 08:12:42 ----------

Nette yuksek mah li piller mevcut gs2 icin 3000mah lik filan vardi muhtemelen sizin icin 2500 filan vardir

ebay da 200 dolar 2400 mah çok pahalı....

Mert045

Mert045

Üye
sana hayırlı 3310 lar kardeş.

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Öncelikle batarya sorunu yaşayanlar telefonunu ne kadar tanıyor bu çok önemli...

Bir yada birden fazla uygulamayı kullandıktan sonra çıkış yapmadan yada kapatmadan telefonu kullanmaya devam etmek...
Kullanılan temeda yüksek çözürnüklü ikon ve duvar kağıtları olması...
Temanın efektlerinin açık olması...
Şarj tam bitmeden şarj edilmesi ve bunun sürekli yapılması...
Uzun süre şarda kalması...
Ekran parlaklığının yüksek olması...
Dokunmatik ekranda ve kilitde titreşimin açık olması...

Bu durumlar batarya süresini ve ömrünü düşürür...

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle batarya sorunu yaşayanlar telefonunu ne kadar tanıyor bu çok önemli...

Bir yada birden fazla uygulamayı kullandıktan sonra çıkış yapmadan yada kapatmadan telefonu kullanmaya devam etmek...
Kullanılan temeda yüksek çözürnüklü ikon ve duvar kağıtları olması...
Temanın efektlerinin açık olması...
Şarj tam bitmeden şarj edilmesi ve bunun sürekli yapılması...
Uzun süre şarda kalması...
Ekran parlaklığının yüksek olması...
Dokunmatik ekranda ve kilitde titreşimin açık olması...

Bu durumlar batarya süresini ve ömrünü düşürür...

bunları zaten herkes biliyor zaten açık kalan parlaklık titreşim vs.

----------Eklendi @ 08:26:32 ---------- Yazıldı @ 08:25:20 ----------

sana hayırlı 3310 lar kardeş.

saol kardeş...

Navy Blue

Navy Blue

Üye
Bunları yaptığın halde hala bataryan az gidiyorsa o zaman bataryanı değiştir arkadaşım...
Bataryanda sorunda olabilir...
Bende günde 40 dakika konuşuyorum 25 sms gönderiyorum en az yarım saat nete giriyorum ve birçok uygulamayı en az toplamda 1 saat kullandığım halde hatta ortalama 10 - 15 dk navigasyonuda kullanıyorum bana 2 gün gidiyor tasarruf moduna alarak 3. günde kullanabiliyorum bazen...

TT1903

TT1903

Üye
kaç gün gidiyor ki yaklaşık.Benim 1.5 gün gidiyor yaklaşık 8 saat kullanım ve en yüksek ekran parlaklığında ve gayet normal bu kadar şarj.Akıllı telefon adı üstünde gündüz çalışır gece seninle birlikte uyur :D

ahada benim kafadan bi adam :D

SilentOne

SilentOne

Üye
ya siz bnce soyle yapınca gece yatmadan şarja takın sabah kalkınca kullanın telefonu sonra tekrar yatınca tak sarja asla sıkıntı çekmessiniz

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Şunu anlayın bence HD video çeken Amoled ekranı olan 3g wifi bluetooth bağlantıları taşıyan cihaza 1000 Mah batarya tabiki yetersiz.E tabi siz Wifi kullanmaz 3g kapalı tutar ekran parlaklığını minimum yaparsanız gider 3 gün.Ama o şekilde de telefon özelliğini kaybeder.Sonuç olarak bataryalarda sıkıntı yok.Cihaza konulan bataryada suç.Ama 200 dolar kim verecek o bataryalara oda ayrı bir tartışma konusu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
birde haritalari açın sonra çıkın arka plana gecip çalışmaya devam ediyor menude açık görünmüyor ve en önemlisi ne handy taskman nede ramblow kaldıramıyor deneyın görün telefonu kapatmadan olmuyor

MrExpert

MrExpert

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4384750][COLOR="Black' Alıntı:
Şunu anlayın bence HD video çeken Amoled ekranı olan 3g wifi bluetooth bağlantıları taşıyan cihaza 1000 Mah batarya tabiki yetersiz.E tabi siz Wifi kullanmaz 3g kapalı tutar ekran parlaklığını minimum yaparsanız gider 3 gün.Ama o şekilde de telefon özelliğini kaybeder.Sonuç olarak bataryalarda sıkıntı yok.Cihaza konulan bataryada suç.Ama 200 dolar kim verecek o bataryalara oda ayrı bir tartışma konusu.[/COLOR]
sana katılıyorum....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt