>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
Belle'de galeriden resim paylaşmaya çalışınca özellik desteklenmiyor uyarısı alıyorum anna'da yoktu, birde kulaklığı algılamıyor bazen taktıktan sonra oynatıyorum sağa sola öyle algılıyor bu sorunları yaşayanlar var mı?

aynı şey bende de oldu social son versiyon yüklü..uygulamanın içinde resim - video paylaşımı yapıyorum ben. bazen de gravity kullanıyorum daha pratik.

_ardaa

_ardaa

Üye
Kötü o zaman anna da ne güzeldi istediğin resmi videoyu galeriden paylaşabiliyordun sevmedim bu özelliğini.

• Beğen
Tepkiler: n000k
sky_boy

sky_boy

Üye
Belle guncellemesi yaptim fakata magaza acilmioyor neden ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
format mı attın tele

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaslar face kullanmıyorum ama herkes şikayet ettigi için bakıyım dedim bnde öyle bi sorun yk paylaş dynce sosyal aglarda paylasılsnmı dyor acıyor sosyali ayrıca fotograf ve videoların ayrılması çok iyi olmuş önceden videolar fotograflar beraberdi fotograflar cok karısıyordu tam bunun için konu acacktm ayırmak için uygulama varmı dye bi baktım fotograflarda videolar yok sdece videolarda bu önemliydi bnce :)

_ardaa

_ardaa

Üye
arkadaslar face kullanmıyorum ama herkes şikayet ettigi için bakıyım dedim bnde öyle bi sorun yk paylaş dynce sosyal aglarda paylasılsnmı dyor acıyor sosyali ayrıca fotograf ve videoların ayrılması çok iyi olmuş önceden videolar fotograflar beraberdi fotograflar cok karısıyordu tam bunun için konu acacktm ayırmak için uygulama varmı dye bi baktım fotograflarda videolar yok sdece videolarda bu önemliydi bnce :)

Bende galeriden paylaşmaya izin vermiyor sosyal son versiyon yüklü birde galeride bende videolar da çıkıyor yani ayrılmamış eski sistem devam sende hangi belle yüklü cfw mi?

benighted

benighted

Üye
Bende galeriden paylaşmaya izin vermiyor sosyal son versiyon yüklü birde galeride bende videolar da çıkıyor yani ayrılmamış eski sistem devam sende hangi belle yüklü cfw mi?

bende ayni sorunu yasiyordum sociali sil sonra yazilim guncellemeden yukle duzeldi bende forumda paylasilan son versiyonda oluyor demekki

• Beğen
Tepkiler: _ardaa
_ardaa

_ardaa

Üye

3SM3RIM

Üye
malesef yüklemiyor

electronics

electronics

Üye
Sorunum şu ki, kullandığım batarya %'si gösteren programlar (battery info, monitor vs) doğru şekilde göstermiyor. Programda %0 olduktan 1 saat sonra güç tasarrufuna geçti cihaz. En doğru şekilde gösteren bir program var mıdır?

Ayrıca, ana ekrandaki saat tuş kilidini açtıktan sonra güncelleniyor, yarım saniyelik bir gecikme var nedeni nedir :hmmm

Febris

Febris

Üye
Sorunum şu ki, kullandığım batarya %'si gösteren programlar (battery info, monitor vs) doğru şekilde göstermiyor. Programda %0 olduktan 1 saat sonra güç tasarrufuna geçti cihaz. En doğru şekilde gösteren bir program var mıdır?

Ayrıca, ana ekrandaki saat tuş kilidini açtıktan sonra güncelleniyor, yarım saniyelik bir gecikme var nedeni nedir :hmmm

format atın yada yazılımı tekrar yükletyin

uran22

Üye
şarjım 12 saati geçmiyor bitiyor :(

_ardaa

_ardaa

Üye
şarjım 12 saati geçmiyor bitiyor :(

Şarj süresi kullanıma bağlıdır asıl kullanıyorsun telefonu, ve uygulama olarak neler yüklü bunlarda etkiler benim şarj anna ve öncesine 24 saat zor gidiyordu belle de bu süre arttı.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
yoo suiteden güncelledim cfw yapmadım flash bile atmadım youtubedeki videolar bile takılmadan izleniyor eskiye göre daha iyi korkuyordum bu sorunlar bendede olacak diye baktım bütün sorunlara hiç biri yok smiley kasma sorunu hariç

kocasahin

kocasahin

Üye
Arkadaşlar ben belleden memnumun şarzımda daha çok gidiyor gibi ancak annadaki ekran koruyucu büyük analok saat küçülmüş tlf u heck lemeden öyle büyük annadaki gibi analok saat yükleme şansımız olurmu acaba varsa nerede bulabilirim saygılar herkese.:

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
annada olduğu gibi belle service pack gelecektir mutlaka..o zaman bu problemlerin hiçbiri kalmayacak..

ANIL

ANIL

Admin
haritaları sildim soft formattan sonra geri gelir mi? gelmesin istiyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
haritaları sildim soft formattan sonra geri gelir mi? gelmesin istiyorum
hafıza kartında olur dosyaları durur yani gelmesini istiyorsanda harita yükleyiciden indirirsin bnm hafıza kartım gitti ordan indirdim sorunsuz bi şekilde 164 mb okulun wifisinden :ehe

ANIL

ANIL

Admin
gelmesini değil gelmesin yani :D baş bir sürüm yükledim sonra kaldırdım bu seferde giriş kaldı

Üst Alt