>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

mehmet berk ate

Üye
ya arkadaşlar ben bugün daha bi yükleyem bakam dedim :D nasıl bişi ama yükleyemedim sinirim bozuldu nokia suite bulamıyo güncelleştirmeyi telefonda gözüküyo ama pc bulmuyo atamıommm :S biri yardım etsin hizmete bağlanılamadı die daha öncede diodu ama o hataya tamam dediğimde yinede görünüyodu güncelleşitmeler belle görünmüyo ama sinirlerim bozuldu

spontane75

spontane75

Üye
arka planda çalışan uygulamaları göremiyorum... anna da acık uygulamaları goster vardı bunda yok... nasıl yaparım??

SilentOne

SilentOne

Üye
ya çıkarya zamanla kullanıcıların şikayetlerine gore yapıyorlar

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ya arkadaşlar ben bugün daha bi yükleyem bakam dedim :D nasıl bişi ama yükleyemedim sinirim bozuldu nokia suite bulamıyo güncelleştirmeyi telefonda gözüküyo ama pc bulmuyo atamıommm :S biri yardım etsin hizmete bağlanılamadı die daha öncede diodu ama o hataya tamam dediğimde yinede görünüyodu güncelleşitmeler belle görünmüyo ama sinirlerim bozuldu

süiti kaldir tekrar yükle

spontane75

spontane75

Üye
skype yukulyordum telefon caldı cevap verdım kurmaya tamam dıyecem ama arka planda calısan programları goremıyorum kafayı yıcem bı yardım :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
menü tuşuna basılı tut

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
format atarken 7330 mu ne yazıyoduk *# nasıl yazıyoruz acil yardıımmm

Febris

Febris

Üye
yıldız kare 7370#

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
Tşkler oyunlardan sürekli atıyor çoğu oyunda atıyor sizdede varmı bu sorun bide şarj 12 saatte bitiyor kullanmamama rağmen format atsam düzelirmi ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Tşkler oyunlardan sürekli atıyor çoğu oyunda atıyor sizdede varmı bu sorun bide şarj 12 saatte bitiyor kullanmamama rağmen format atsam düzelirmi ??

telefonu nasıl kullandıgına baglı aşırı oyun ınternet 3g nın açık olması şarjı etkiler

saintcty

Üye
selam arkadaşlar telefonum n8 burada tam 40 sayfa yorum okudum açıkçası kararsız kaldım kimi memnun kimi şikayetçi belleden pack güncelleme çıkana kadar bekleyimmi yoksa annadan belleye geçiş yapayımmı ? Herkese teşekkür ederim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
geçmeni öneririm yinede karar senin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Müzik çalar müziklerimi görmüyor. E:/Music klasöründe müziklerim...
Ayrıca menüyü düzenlemek için nasıl klasör oluşturacağız ? Sis. dosyası vardı sanırım bunu yapabilmek için ama bulamıyorum.

şarkıları E/ses dosyaları klasörune at kütüphane yenile
yeni klasör için menü düzenle yeni klasör

teserak

teserak

Üye
bağlantı sorununu bi şekilde hallettik... mağaza ve haritalarda sorun yok. flv videolarını oynatyor .... ama hala açılırken kilit kodu istiyor ..bir de şimdi '' telefon açılması hatalı'' uyarısı çıkıyor...uğraşmaya devam ;)

mustafadifb1

mustafadifb1

Üye
belle de menü ye girince işlem yapamıyorum proğramlar tersten görünüyor ve hareket etmiyor nedeni ne olabilir acaba

yesim.yesim

Üye
Güncelledim bende herşey dört dörtlük fakat bişeyi farkettim web tarayıcıdan Facebook'a girdiğimizde fotoğraflar küçük çıkıyor. Anna'da böyle bi sorun yoktu fakat belle güncellemesinden sonra resimler küçüldü :S Bi ayarı veya çözüm yolu varmı bunun yardımınızı bekliyorum..

Aynen..
Çözüm yolu varsa bana da söylersen sevinirim (:

Üst Alt