>>Belle İle İlgili Tüm sorunları Burda Toplayalım <<

Sponsorlu Bağlantılar

ugur_4465

Üye
arkdaslar belle yukledım hersey cok guzel ama kamera eskısı gıbı degıl vıdeo olsun kamera olsun eskkı tadından cok uzak nasıl duzeltırım acaba acıl yardım _??????

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
telefon formatlandıgında ayarları haliyle degişiyor msela kamera 6m oluyor ayarlara gir kamera ayarlarından onu 8m yani en yüksek kalite yap fotograftaki sorunun düzelir video sorununa gelince belleden sonra video baya kararmış annadaki gibi degil ama çözümüde yok degil ortadaki A'ya dokun zayıf ışık secenegini seç eskisi gibi oluyor hatta bi de flaşı ac daha aydınlık çeker

teserak

teserak

Üye
N8 e nokia suite den Belle yi yükledim...telefon her açılışta haybeye kilit kodu soruyor..eski kodu da ,varsayılan kodu da yazsan kod yanlış diyor ekrandan gidiyor...kodsuz fabrika ayarlarına da dönmüyor..bir de internet e girmiyor artık... ne mobil ne wifi beğlanamıyor..erişime izin verilmiyor..mobil veri, wifi aç kapa,tel yedeklenen ayarları geri yükle ve tekrar Belle yi yüklemek de fayda etmedi ...sorunları mail le Nokia destek e bildirdim.. ve de arayıcam..sizde sorunlerı nokia ya mail atın... şuan telefonumla cebelleşiyorum..başka ne gibi sorunlar çıkacak bakalım.... Ulan Belle günlerdir ..... belledin !!!, senin kıymetini bilemedik rahmetli Anna N. S.

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
herkeste farklı sorunlar görünüyor..bazılarında hiç sorun olmuyor..ek güncelleme paketi farz oldu sanırım.umarım fazla geciktirmezler..

kocasahin

kocasahin

Üye
Arakadaşlar merhabalar belleyi ayın 8 veya 9 unda yükledim bir kaç gündür kullanıyorun hiç bir sorunum olmadı süperdi yani ama bir derdim var galiba veya ben bulamadım güç tasarruf modunu annada batarya işaretinin üstüne dokundumuzda çıkıyordu etkin veya devre dışı yapabiyorduk şimdi bulamıyorum yaşlanıyorum heralde. deneyen varmı acaba

n000k

n000k

Üye
Arakadaşlar merhabalar belleyi ayın 8 veya 9 unda yükledim bir kaç gündür kullanıyorun hiç bir sorunum olmadı süperdi yani ama bir derdim var galiba veya ben bulamadım güç tasarruf modunu annada batarya işaretinin üstüne dokundumuzda çıkıyordu etkin veya devre dışı yapabiyorduk şimdi bulamıyorum yaşlanıyorum heralde. deneyen varmı acaba
power tuşuna bir kere basarsan orda güç tasarruf moduna al sekmesi çıkıyor.. ordan açıp kapanıyor.. başka çare yok abi, yada program yükleyeceksin tek tuşla force control diye.. ana ekrana widget olarak bu pprogramı koyuyorsun.. öyle yani

kocasahin

kocasahin

Üye
teşekkr ettim kardeş:tşk:

----------Eklendi @ 22:18:23 ---------- Yazıldı @ 22:01:43 ----------

teşekkr ettim kardeş:tşk:

• Beğen
Tepkiler: n000k

ugur_4465

Üye
kamera da performans dusuklugu var anna da daha ıyıydı bellede sadece bu sorunu yasadım dıger ozellıkler ıyı yoksa..

EFaruq

EFaruq

Üye
Arkadaşlar e6 kullanıyorum 1. aşamayı geçemedim ne yapmalıyım ?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
usb port unu degiştirip dene arkadaşım masaüstüyse arka girişe tak çözülecek inşallah baglantı koptu hatası verirse tele dokunma kesinlıkle yuklemeye devam edecektir

ayarsz

Üye
arkadaşlar ben bugün yükledim belle bahsedilen sıkıntıların hiçbirisi yok fakat bende wi-fi bağlantı sorunu oluyor modemimi bilinenlere ekledim bağlanılıyor diyor sonrada bağlantıya izin verilmedi diyor şu anda hiçbir şekilde nete bağlanamıyorum telefonu duvara vurmam an meselesi bilen birisi yardımcı olabilirmi :S

teserak

teserak

Üye
internet bağlantı sorunu bende de ,ne yaptıysam olmadı, yabancı sitelerde belle yle birlikte gelen F-security programının bağlantıya engel olduğunu ve bu programı telden kaldırınca düzeldiğini söylüyorlar....ilk belle yüklemem de F- Security nin otomatik yüklendiğini gördüm ama etkinleştirmek istediğimde beğlantı kuamamıştı..ayrıca hala kilit kodu geçersiz sorunu da var...Sonra tekrar format ve yüklemeden sonra baktım ki F- security ikonu menüden gitmiş,uygulama yöneticisinde de gözükmüyor bu yüzden kaldıramadım..suite den tekrar yükleyip bu programı suite üzerinden veya telden bu programı kaldırmayı deniyecem...bakalım bağlantı ve kilit sorunu düzelecek mi....Nokia Destek hattına da şikayet mail ini gönderdim​

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar sizde klasörde fazla uygulama olduğu zaman aşağı doğru kaydırdığınızda hafif bir takılma oluyor mu bir seferlik?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işlem kaydını 1 gün yap ajandayi da gün görünümüne al bende akıcı menu

• Beğen
Tepkiler: SilentOne
ANIL

ANIL

Admin
yandaki çizgiden aşağı çektiğimde hiç bir kasma yok ama ekranın diğer taraflarından çektiğim zaman hafif kasıyor en altta haritalar oraya gelince

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
sevindim senin adına yardımım olduysa ne mutlu

apo47

apo47

Üye
kanald cnn drem tv televizyon kanallarını daha önce açıyordu şimdi açmıyor ayrıca oceden vodafone üzerinden donma yapmadan yuotube videolarını ileyebiliyordum şimdi izleyemiyotum yardımcı olursanız sevinirim

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle'de galeriden resim paylaşmaya çalışınca özellik desteklenmiyor uyarısı alıyorum anna'da yoktu, birde kulaklığı algılamıyor bazen taktıktan sonra oynatıyorum sağa sola öyle algılıyor bu sorunları yaşayanlar var mı?

Üst Alt