Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
merzifon1107 kardes benım sorunuma bı care bulamadıkmı . c6 00 beyaz telefonum vr rm 642 . yabancı oldugu ıcın turkce menu yuklemek ıstedım olmadı: telefoncuya göturdum bunalra atılmıyor dedı
612 turkce atmayı denedım herseyıde harfıyen yaptım olmadı.

Telefonunun RM-642 olduğuna emin misin? '*#0000#'den bak Türde ne yazdığını söyle?

ajanx03

Üye
tel.usb kablosuyla bagladıktan sonra bilgisayar ekranından phonix menüsünden (usb) olarak ayarla seninkınde büyük bir ihtimal (normal )yazıyordur.ben nokıa e7 ye yaptım süper oldu.

Node

Node

Üye
Benim N8 (025.007) telefonumda format sonrası programlar silindiği için aynı versiyonu tekrar üzerine flash atabilirmiyim?

cyber

cyber

Üye
arkadaşlar bugün çok denedim ama flash atamadım dosyaları otomatik bulmuyo refurbish yapamıyorum

aslanmusty

Üye
saol birader sayende telefonum gıcır bir şekilde tekrar döndü.çok güzel anlatmışsın.ben bir şey ekleyeyim.bu senin verdiğin linkten değilde direkt phoenix in en güncel halinin craclisini indirmeleri lazım ben cunku yaparken sorun yasadım.güncelini indirince problem ortadan kalktı.istersen sen linki yenileye bilirsin.tekrar teşekkür ederim

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Arkadaşlar internet kafede atcam flash ama nokia suite olması gerekiyomu sizce yükliyim mi?

mahir_87

mahir_87

Üye
ustam kolay gelsin biliyorsun dün belle yayınlanmaya başladı bende flasliyim dedim ama cihaz öldü dead flash atıyorum yemiyor daha önce çakma belle kuruluydu telefon şu an hiç açılmıyor servise verdim nasıl çözdün anlatanilirmisin.galiba bi hata yaptım ilk scandinavia ile downgrade yapmak gerkirdi ben direk orjinal belleyi kurdum problem ondanmı bilgi verirseniz...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
ustam kolay gelsin biliyorsun dün belle yayınlanmaya başladı bende flasliyim dedim ama cihaz öldü dead flash atıyorum yemiyor daha önce çakma belle kuruluydu telefon şu an hiç açılmıyor servise verdim nasıl çözdün anlatanilirmisin.galiba bi hata yaptım ilk scandinavia ile downgrade yapmak gerkirdi ben direk orjinal belleyi kurdum problem ondanmı bilgi verirseniz...

Büyük ihtimalle alakası yoktur ama kesin değil benim düşüncem bu :)

rewa

rewa

Üye
flash ile c6-01 imi belle yapıcam fakat navifirmde benim cihazımın ürün kodu yok telefon siyah_ ürün kodu 059F4Z9 nasıl yapıcaz başka bir ürün kodu olan versiyonu flashladım olmadı yine anna yükledi yardımcı olurmusunuz

tarama

Üye
Arkadaşlar Navifirmden N8 Darkgrey için dosyaları indirmek istiyorum ama problem yaşıyorum. Products: Nokia N8 (RM-596), Release: 111.30.609 seçtikten sonra üç farklı variants geliyor ilk ikisini Variant ismi aynı, üçüncüsü biraz farklı:
1.) N8 00 RM596 Country Variant Turkey Darkgery Belle V4 (059D576)
Bunun filename lerinin uzantısı .004
2.) N8 00 RM596 Country Variant Turkey Darkgery Belle V4 (059D576)
Bunun filename lerinin uzantısı .005
3.) RM596 Country Variant Turkey Darkgery Belle V4 (059D576)
Bunun filename lerinin uzantısı .006
Hangisini seçmeliyim acil yardım edermisiniz?

veycelll

Üye
Cevaplaarkadaşlar belle yuklu c6 01 ıme hangı lerını secıcem navıfırmden urun kodu 059C383 rm 718 su ankı cıhaz bılgılerı cevaplarsanız sevınırım

msemihkose

Üye
format atarken hata verdi ve telefonum tamamen çöktü acil yardım !!!

serhanucal

Üye
Merhaba arkadaşlar n8 ime flash atmaya çalışırken telefonum kapandı ve açılmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.

cardanadam

cardanadam

Üye
Merhaba arkadaşlar n8 ime flash atmaya çalışırken telefonum kapandı ve açılmıyor. Yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.

bunu dene arkadaşım http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/symbian-anna-ve-belle-downgrade-pr1-0-a-geri-donmek-coken-cihaz-kurtarma-n8-icindir-523312.html

icakicix

Üye
hocam bende belle war dili inglizce bende navıfırmden turkceyı ındırdım tekrar flash atıcam ama phoenix telefonumu görmuyo nasıl yaparım bıde versıyon lar aynı yanı belle 11 ingilizceyse belle 11 türkçe atıcam bılmem olurmu acaba

Üst Alt